Yeme & İçme Kremalı brokoli çorbası içtiniz mi? MarcusAntonyus Takip Et Guru Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 61 Yapay Zekaya Sor Yedim beğendim Yedim beğenmedim Yemedim Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Ekşi Sözlük'te bir kızı takip ediyorum da, en sevdiği yemek buymuş, güzel mi diye merak ettim Kremalı brokoli çorbası içtiniz mi? Cevapla Krem Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. içmedim. 1 0 Yorumla
Portakal-Çiçeğii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,4b cevap paylaştı. Brokoli salatasını yedim ancak brokoli çorbasını hiç denemedim. Açıkçası sevebileceğim bir çorba olacağını düşünmüyorum 1 0 Yorumla
YeniAy1991 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 78% +1 yıl Yemeyi de düşünmüyorum salatası ve turşusu daha lezzetli bence 1 0 Yorumla
ángelsinalasyocéano Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kremasız tercih ediyorum. Brokolinin saplarını da cips gibi kızartınca çok güzel oluyor 1 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10,7b cevap paylaştı. Evet en sevdiğim çorbalardan birisi 😋 kış aylarında sık sık yaparım 1 0 Yorumla
mervems91 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 68% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 651 cevap paylaştı. Bayılırım, çorbalara karşı ayrı bir düşkünlüğüm var zaten yapmayı da yemeyi de çok severim. 1 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. Brokoli en güzel az haşlanmış taneleri salata hâlinde yenir. Çorbasıyla mesafeliyim. 1 0 Yorumla
Pitakkitap Takip Et Xper 4 Yaş: 39 +1 yıl Brokoli çok severim ama çorbasını içmedimKremalı çorbaları da pek sevmem zaten 2 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,7b cevap paylaştı. İçmedim içmem de 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 20,1b cevap paylaştı. içmedim 1 0 Yorumla
GGwrRespectGG Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 33% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 400 cevap paylaştı. İçmedim içmemde 1 0 Yorumla
xsarinx Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,8b cevap paylaştı. Yedim beğendim 1 0 Yorumla
Gizoooooo Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,6b cevap paylaştı. icmedim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
içmedim.
Brokoli salatasını yedim ancak brokoli çorbasını hiç denemedim. Açıkçası sevebileceğim bir çorba olacağını düşünmüyorum
Yemeyi de düşünmüyorum salatası ve turşusu daha lezzetli bence
Kremasız tercih ediyorum. Brokolinin saplarını da cips gibi kızartınca çok güzel oluyor
Evet en sevdiğim çorbalardan birisi 😋 kış aylarında sık sık yaparım
Bayılırım, çorbalara karşı ayrı bir düşkünlüğüm var zaten yapmayı da yemeyi de çok severim.
Brokoli en güzel az haşlanmış taneleri salata hâlinde yenir. Çorbasıyla mesafeliyim.
Brokoli çok severim ama çorbasını içmedim
Kremalı çorbaları da pek sevmem zaten
Kremasız içtim.
Hayır niyetimde hiç yok
İçtim öğrencilerim yapmıştı.
Ben denedim ama beğenmedim.
Evet bence cok guzel bir tadi var
İçmedim içmem de
içmedim
Evet çok lezzetli
Hayır
Yemem kötü