Yeme & İçme Soğuk kahve sever misiniz 🥶 ? whitechocolatte10 Takip Et Yoda Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 49 Yapay Zekaya Sor Saat farketmeksizin 3 öğün içiyorum :DBenim kadar seven var mı merak ettim 😋 Soğuk kahve sever misiniz 🥶 ? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 13 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,1b cevap paylaştı. Evet bende çok seviyorum tabi ki de soğuk kahve içmeyi aslında her kahve türünü severim afiyet olsun iyi geceler 1 0 Yorumla
Kardelen236 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Evet kahveyi sıcakken sevmesem de soğuğu hoşuma gider. 1 0 Yorumla
MmartKedisi Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 360 cevap paylaştı. @whitechocolatte10 , Senin gibi bir süt beyazı çikolatayla karşılıklı içmek hoş olurdu :) 1 0 Yorumla
ᎠüᏃᎶüᏁᎪᎠᎪm Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl Akşamları içerim. Sabah şirkette yapamıyorum böyle şeyleri. 1 0 Yorumla
Asglozgr Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl Bayılırımmm :) kendim yapmayı da öğrendim ✌🏻 yuppieee 1 0 Yorumla
GhostisBack Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Günde bir tane filan içerim bazen iki oluyor Severim yani 1 0 Yorumla
baygizli41 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl aynı şekil evde kendim yapıyorum her öğün içerim yazın çok iyi oluyor 1 0 Yorumla
JustForOnceInLife Takip Et Xper 1 Yaş: 29 +1 yıl @whitechocolatte10 iyi akşamlar, sitede yeniyim de bir soru sordum kaldırıldı. İlk seni görüp yazdım, bişey soracağım da mesaj atar mısın? Ben atamadım xper mi ne yetmiyormuş. 0 0 Yorumla
u Luccᴀ Takip Et Master Yaş: 33 , eic 94% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. Kahvenin her türlüsünü seviyorum 2 0 Yorumla
Kızlarsevişiyorcom Takip Et Xper 1 Yaş: 29 +1 yıl Severim.Bu arada fiziğin güzelmiş tatlım 😘 0 1 Yorumla whitechocolatte10 +1 yıl Teşekkür ederim
skxmen Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 330 cevap paylaştı. Yazın alkolsüz içecekler arasında en favorim 1 0 Yorumla
Mrengineerac Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 76% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 610 cevap paylaştı. Evet severim yaz aylarında güzel olur 1 0 Yorumla
Kızlarnapıyor Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Aklıma bunu şimdi nereden getirdin 😂 1 2 Yorumla whitechocolatte10 +1 yıl Kalk yap 😏 Yorumla Kızlarnapıyor +1 yıl Beraber içer miyiz Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 22,9b cevap paylaştı. Sıcak seviyorum daha çok 1 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,9b cevap paylaştı. Soguk kahve istiyorum 0 0 Yorumla
Green_mile_devi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 60% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 866 cevap paylaştı. Denediğim oldu, ama çok sevmem 0 0 Yorumla
Mrbrawn Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Olsa keşke 1 1 Yorumla Mrbrawn +1 yıl Ismarlayayım Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Severim 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 20,1b cevap paylaştı. sevmem 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. Sevmem 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
Evet bende çok seviyorum tabi ki de soğuk kahve içmeyi aslında her kahve türünü severim afiyet olsun iyi geceler
Evet kahveyi sıcakken sevmesem de soğuğu hoşuma gider.
@whitechocolatte10 , Senin gibi bir süt beyazı çikolatayla karşılıklı içmek hoş olurdu :)
Akşamları içerim. Sabah şirkette yapamıyorum böyle şeyleri.
Bayılırımmm :) kendim yapmayı da öğrendim ✌🏻 yuppieee
Günde bir tane filan içerim bazen iki oluyor
Severim yani
aynı şekil evde kendim yapıyorum her öğün içerim yazın çok iyi oluyor
@whitechocolatte10 iyi akşamlar, sitede yeniyim de bir soru sordum kaldırıldı. İlk seni görüp yazdım, bişey soracağım da mesaj atar mısın? Ben atamadım xper mi ne yetmiyormuş.
Kahvenin her türlüsünü seviyorum
Severim.
Bu arada fiziğin güzelmiş tatlım 😘
Teşekkür ederim
Her halini seviyorum
soğuk kahve için kurşun atarım
Her türlüsünü severim
Yazın alkolsüz içecekler arasında en favorim
Evet severim yaz aylarında güzel olur
Kahve sıcak içilirciyim
Aklıma bunu şimdi nereden getirdin 😂
Kalk yap 😏