Yeme & İçme Neyli soda seversiniz ve neden? AURA00 Takip Et Guru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Benim için fark etmez hepsini severim çünkü güzeller dünyanın tüm nimetlerinden yararlanmak istiyorum :D Neyli soda seversiniz ve neden? Cevapla Sevgi Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
ZodiacK Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. Sodayı sade severim.Sade yoksa narlı ve limonlu tercihim 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,1b cevap paylaştı. Ben sevmiyorum hiç içmem 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl hepsi canım ciğerimdir ama böğürlenli ahududulu vs leri daha çok seviyorum bir de karpuzlu 1 10 Yorumla AURA00 +1 yıl Abla sen pahalıya kaçıyorsun merakettimmişte +1 yıl niçin AURA00 +1 yıl Pahalı onlar merakettimmişte +1 yıl pahalı olmayan şey var sanki aslında en sevdiğim içecekler didi ice tea , redbull ve acılı şalgam onlar daha pahalı 😂 AURA00 +1 yıl Asker de iken her gün redbull içerdim çünkü veresiye defterine yazardım başkaları öderdi kantinci bendim :)) Sivile bir geldim içemez oldum. merakettimmişte +1 yıl başkaları mı öderdi o nasıl sistemmiş be 😂 AURA00 +1 yıl Yav abla açık diyemiyorum anla işte kitliyordum veresiye defterine :D merakettimmişte +1 yıl resmen haram :/ AURA00 +1 yıl Easy easy haram haram Allah büyüktür abla merakettimmişte +1 yıl şüphesiz tabii ki 😌 neyse tövbe et netice de hepimizin günahları var
Fearlesgirll Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Mango ananas olması lazım :) 1 2 Yorumla AURA00 +1 yıl Of onu bende çok severim içtiğim yeşil çay da zaten mango ve ananaslı Yorumla Fearlesgirll +1 yıl E ağzımızın tadını biliyos :D Yorumla
lilithhimsi Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl çikolatalı soda varmii dkfkfksks baska icememde 1 0 Yorumla
Ladydarkness Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 94% +1 yıl Limonlu sodayı seviyorum güzel geliyor 1 0 Yorumla
şizofrenikbağyan Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 95% +1 yıl Ben pek secici değilim hepsini seviyorum 1 0 Yorumla
DenizEzemoğlu334 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Sade olmayan hepsini severim sade icemiyon 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 18,9b cevap paylaştı. Limonlu 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Sodayı sade severim.
Sade yoksa narlı ve limonlu tercihim
Ben sevmiyorum hiç içmem
hepsi canım ciğerimdir ama böğürlenli ahududulu vs leri daha çok seviyorum bir de karpuzlu
Abla sen pahalıya kaçıyorsun
niçin
Pahalı onlar
pahalı olmayan şey var sanki
aslında en sevdiğim içecekler didi ice tea , redbull ve acılı şalgam onlar daha pahalı 😂
Asker de iken her gün redbull içerdim çünkü veresiye defterine yazardım başkaları öderdi kantinci bendim :)) Sivile bir geldim içemez oldum.
başkaları mı öderdi o nasıl sistemmiş be 😂
Yav abla açık diyemiyorum anla işte kitliyordum veresiye defterine :D
resmen haram :/
Easy easy haram haram Allah büyüktür abla
şüphesiz tabii ki 😌 neyse tövbe et netice de hepimizin günahları var
Mango ananas olması lazım :)
Of onu bende çok severim içtiğim yeşil çay da zaten mango ve ananaslı
E ağzımızın tadını biliyos :D
çikolatalı soda varmii dkfkfksks baska icememde
Elmalı çilekli karpuzlu
Limonlu sodayı seviyorum güzel geliyor
limonlu daha güzel geliyor çünkü