Yeme & İçme Çayı nasıl içersiniz? Gizemliruhum Takip Et Guru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Çayı ne şekilde seversiniz? 🫖 Açık Normal Demli Çok demli Çay sevmem Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Çayı nasıl içersiniz? Cevapla Sevgi Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,1b cevap paylaştı. Ben çay içmiyorum maalesef. afiyet olsunama kahve çok severim sade ve şekersiz ya da soğuk kahve :) 1 0 Yorumla
meriç_diyorki Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 88% +1 yıl fark etmez benim için hiç dikkat etmedim çayı içerken nasıl olduğuna fark etmez benim için ve çayı sevmeyende ne bilim 1 0 Yorumla
brn19 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Sevmek cay ise sevilmek seker erkek adam cayi sekersiz icer.) 1 0 Yorumla
KarmaşıkRuh_ Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Demli ve çift şekerli.. 2 0 Yorumla
fenerli_dunya Takip Et Master Yaş: 30 , eic 93% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 449 cevap paylaştı. Normal ve şekersiz 😊 1 0 Yorumla
Sugarman06 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 344 cevap paylaştı. Büyük fincan ya da kupada Full demli ve şekersiz 1 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,4b cevap paylaştı. Açık veya normal tercih ediyorum. 1 0 Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,4b cevap paylaştı. Aşırı demli içerim 0 0 Yorumla
Senaaanuur Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 336 cevap paylaştı. Demli severim 1 0 Yorumla
purplewater75 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. Normal 1 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Demli şekersiz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Ben çay içmiyorum maalesef. afiyet olsun
ama kahve çok severim sade ve şekersiz ya da soğuk kahve :)
fark etmez benim için hiç dikkat etmedim çayı içerken nasıl olduğuna fark etmez benim için ve çayı sevmeyende ne bilim
Sevmek cay ise sevilmek seker erkek adam cayi sekersiz icer.)
Hafif açık ve şekersiz
Demli ve çift şekerli..
Demli şekersiz
Çok demli ve şekersiz severim.
Normal ve şekersiz 😊
Büyük fincan ya da kupada Full demli ve şekersiz
Şekersiz ve normal tercih ediyorum.
Demliye yakın normal ve şekersiz
Açık, şekersiz.
Açık veya normal tercih ediyorum.
Aşırı demli içerim
Demli