Selam ✨ Ne kadar zaman geçse de o yemeği veya içeceği hiç unutmam diyor musunuz, ben mesela çok kahve içtiğim için kahvenin tadını unutmazdım sanırım

Selam ✨ Ne kadar zaman geçse de o yemeği veya içeceği hiç unutmam diyor musunuz, ben mesela çok kahve içtiğim için kahvenin tadını unutmazdım sanırım

Genel olarak sütlü tatlılar ve soslu tüm yiyecekler (noodle da dahil) desem çok genel olmaz bence. Ve sütlü bir kahve içiyorum bazen, tadını asla unutmuyorum <3
Yıllar önce 2014tü sanırım. Akyaka'da bir balık ekmek yedim lezzetini asla unutamıyorum. Daha sonra yine gittim halbuki ama aynı tat yoktu. Hatta ikinci yememde bu muydu benim ısrar ettiğim ekmek demiştim. Bence arada geçen zamanda balık ekmeklere bir şeyler yaptılar tatlarını bozmuşlar.
Afiyet olsun abla :)
Rica ederim abla ne demek :)
Bi keresinde balıktan sonra bi tatlı getirmişlerdi içinde irmik, helva, rendelenmiş portakal filan vardı onu tadını unutamam bide iskendurun da petek pastanesinde yediğim tiramisuyu, sırf bunun için İskenderun a gitmişliğim var😍
Bende kahve çok sevdiğim için asla unutmam. Her birinin ayrı lezzeti var. Sütsüz şekersiz iyi yapılmış bir americano asla unutulmaz
Teşekkür ederim
Rica ederim
Cevap
8Cevap
Çay, sigara, kahve ve tuzlu fıstık. Bunların tadını unutacağımı sanmıyorum..
Afiyet olsun abla sigara ve kahve... en sevdiğim :D
İzmir'de Adil Müftüoğlu, Rize'de Lale lokantası, Çömlek Çamlıca İstanbul, Ankara Boğaziçi lokantası
Trabzon'da Kalkanoğlu
Buralarda yediğim kuru fasulye hiç bir yerde yok
Kahve, profiterol, çikolata... Bunları çok seviyorum, muhtemelen unutmazdım.😄
B12 eksikliği var her türlü unuturum. İnsanları unutuyorum tat ne ki 😀
Karpuzun tadını unutamıyorum
Afiyet bal şeker :D
7-8 sene oncesi bi elma yemistim kucuk acik yesil elmalar oluyor ya bir daha onun tadinda o elmalardan bulamadim sjsnsns
Lahmacun, kahve, çikolata ve dondurma 😃
Kahve kırmızı çizgim :D
Soğuk baklava , spangle😅
Ellerimle yapardım sana :D da bilmiyorum :D
Eyvallah barış sagol yapmış kadar oldun😅
Künefe olabilir ve kola hastasıyım da
künefe, iskender, kahve ;)
Damla sakızlı dondurma
Hatay da yapılan Humus
künefe cağ kebabı
Evet birçok yemek var
Reyhan şerbeti. Çok seviyorum ya tadını unutamam.
Algida dondurma
Karpuz , çay, kahve ve iskender 😃
.
Meme ve meme sütü
Hayır yok
Zeytinyağlı sarma..
Yoğurtlu makarna
Erik
Galiba hayır yok
Eti pastamia
Şırdan 💓
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?