Yeme & İçme Barbie makarna yaptım, nasıl olmuş? bRokeHeaRth__ Takip Et Xper 5 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 76 Yapay Zekaya Sor İleride kız çocuğum olursa kesin böyle şeyler yapacağım. Güzel olmuş mu Güncellemeler+1 yıl Bardak ve makarnanın uyumunu sonradan fark ettim kebelekkk 🦋 Güncellemeler+1 yıl Hepiniz ne kadar tatlısınız ❤️ güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim ☺️ Barbie makarna yaptım, nasıl olmuş? Cevapla Güzellik Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 13 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Ellerine sağlık harika olmuş :) 2 1 Yorumla bRokeHeaRth__ +1 yıl Çok teşekkür ederim
aynadakiajan Takip Et Master Yaş: 45 , eic 51% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 598 cevap paylaştı. https://youtu.be/ZyhrYis509AFonda çala çala bu yemeği birlikte bitirelim mi 2 7 Yorumla bRokeHeaRth__ +1 yıl Hahahahahah ım a Barbie girlllllll Yorumla aynadakiajan +1 yıl Ellerine sağlık bu arada ve afiyet olsun Yorumla bRokeHeaRth__ +1 yıl Çok teşekkür ederim canımın içiiii Yorumla aynadakiajan +1 yıl Ricalar bebi 🥰 Yorumla aynadakiajan +1 yıl Burada kaç gündür Ken Ken diye bağıran gizli bir kız üye vardıOnada verelim gizli olmasaydı davet atardık Yorumla bRokeHeaRth__ +1 yıl 🥰🥰🥰 kimmiş o soru linki verir misin shdkwğdğsğvğc Yorumla aynadakiajan +1 yıl Unuttum ya dur görüşlerime bakayım olacaktı aşağılarda kalmıştır yorumumu silmediyseAhh KenDiye diye arada bir kenli soru atıyorSonra kayıp oluyorAcaba diyorum Barbie filmi çıkacak ya bu ay viral reklam mı yapıyor ki Yorumla
BakirBirBey Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl barbie'si fazla olmuş gibi geldi bana kanka bir daha ki sefere barbie'yi az koy. Tatlı mı bu yemek yemek kendine gel 1 8 Yorumla bRokeHeaRth__ +1 yıl Sana spidermanlı tarhana çorbası yapcam Yorumla BakirBirBey +1 yıl offff üstüne de tat versin diye bakire kanı ve kurbağa bacağını yağda kısık ateşte pişirip dökeceksin bak ağzım sulandı asdasdad Yorumla bRokeHeaRth__ +1 yıl Osuruk aromalı kek. 😋😋😋 Yorumla BakirBirBey +1 yıl çirkinleşme istersen sLq shey. s. s. s. s. s Yorumla bRokeHeaRth__ +1 yıl Kakam geldi Yorumla BakirBirBey +1 yıl tuvalete sıç sende onu da mı ben söyleyeyim bu yaştan sonra Yorumla bRokeHeaRth__ +1 yıl Hayır senin ağzına yapıcam Yorumla BakirBirBey +1 yıl olur be kanka canın sağ olsun gel Yorumla
DEADLY_666 Takip Et Yoda Yaş: 125 , eic 98% +1 yıl Makarna her türlü yerim ellerine sağlık güzel olmuş 1 2 Yorumla bRokeHeaRth__ +1 yıl Güzel olan sensinnn ❤️ Yorumla DEADLY_666 +1 yıl ❤️❤️❤️❤️ Yorumla
DaRealBribery Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Hoş duruyor, eline sağlık. Hevesinin kırılmasına izin verme 💜 1 3 Yorumla bRokeHeaRth__ +1 yıl Senin yüreğin ne kadar güzel ❤️🥰 teşekkür ederimm Yorumla DaRealBribery +1 yıl Yaa 🥺Rica ederiim ❤️ Yorumla bRokeHeaRth__ +1 yıl ❤️❤️❤️❤️❤️ Yorumla
carsngirls Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Tatlı olmuş, senin her şeyin pembe mi böyle? 😂 1 3 Yorumla bRokeHeaRth__ +1 yıl Evett pembeye ayrı bir zaafım vardır Yorumla bRokeHeaRth__ +1 yıl Barbielere karşı da öyle çok seviyorum beni bu hayatta mutlu eden tek şey bunlar Yorumla carsngirls +1 yıl Yenir. 😌 Yorumla
CanCancano Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 94% +1 yıl Afiyet olsun makarna sevmiyorum Üstüne çilekli mi ne üatündeki sos 1 4 Yorumla bRokeHeaRth__ +1 yıl Hayır pancar ve yoğurt Yorumla CanCancano +1 yıl Afiyet olsun Yorumla bRokeHeaRth__ +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla CanCancano +1 yıl Bu arada kaşık güzel miş orada da elini ağzına atmışsın gibi gözüküyor saçlar ipeksi siyah kilolu da gözükmüyor sun gibi duruyor tam da gÖzüm seçemedi Yorumla
morcivcikkkkk Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Güzel görünüyor ama pek iştah açıcı gelmedi şimdi bol salçalı bir makarna olucaktı dkdkd 1 1 Yorumla bRokeHeaRth__ +1 yıl ❤️❤️ Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10,7b cevap paylaştı. Makarnalar pancarlı hamurdan olmalıydı ya da pancar suyunda haşlanmalıydı bu yüzden puanım 8 1 3 Yorumla bRokeHeaRth__ +1 yıl Dikkate alacağım kraliçem Yorumla bRokeHeaRth__ +1 yıl Bir dahakine öyle yaparım 👍 Yorumla AliceMixfield +1 yıl 🥹🥳🥳 Yorumla
Sugarman06 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 344 cevap paylaştı. Farklı bir görünüm olmuş emeklerinize sağlık 👏👏👏😇 1 3 Yorumla bRokeHeaRth__ +1 yıl ❤️❤️❤️❤️ çok teşekkür ederim Yorumla Sugarman06 +1 yıl Rica ederim hanımefendi ilham ve emeklerinizin daim olmasını dilerim 👏👏👏😇😊💐 Yorumla bRokeHeaRth__ +1 yıl Allah razı olsun 🙏🥰 Yorumla
skxmen Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 330 cevap paylaştı. Pancar ve yoğurt. Yoğurt anladım da pancar bozmaz mı ya makarnayı bilemedim. Neyse afiyet olsun 1 0 Yorumla
Sunnyxxrays Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Asko kuşko kız makarnası sjsjdjjdkdkd elerine saglık😍 1 1 Yorumla bRokeHeaRth__ +1 yıl ☺️☺️☺️☺️☺️☺️ Yorumla
Biredebiyatöğretmeni Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Davetliler arasında Ken var mı, bu arada çok tatlış olmuş.😅 0 3 Yorumla bRokeHeaRth__ +1 yıl Hahahaha ken pembeden bıkmış mavi makarna almaya gitmiş 😅teşekkür ederimmmm Yorumla Biredebiyatöğretmeni +1 yıl Rica ederim hanımefendi 😇 Yorumla bRokeHeaRth__ +1 yıl ☺️☺️🙏 Yorumla
EjderyamNerde Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 929 cevap paylaştı. Tadı nasıl? Instagram videolarında daha koyu oluyordu 0 1 Yorumla bRokeHeaRth__ +1 yıl Pek tadı yok yoğurt ile yaptığım için 😊 evet ben pancarı az koydum bu tonda pembeyi sevdiğim için Yorumla
Yaso9597 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 32% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 482 cevap paylaştı. güzel duruyor, eline sağlık. 1 1 Yorumla bRokeHeaRth__ +1 yıl ❤️❤️ Yorumla
-_-Mamacita-_- Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 66% +1 yıl Kaşığın kalp şeklinde olması peki 😃😃. 1 1 Yorumla bRokeHeaRth__ +1 yıl 😊😊🙏 Yorumla
pataates Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 93% +1 yıl ben yemem, size afiyet olsun. 1 3 Yorumla bRokeHeaRth__ +1 yıl Söz sana patates kızartması yapacağım Yorumla pataates +1 yıl beklediğim de buydu teşekkür ederim. Yorumla bRokeHeaRth__ +1 yıl Rica ederim frech friesss 🍟 Yorumla
Ladydarkness Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 94% +1 yıl O ne kız çok şeker bir şey 1 1 Yorumla bRokeHeaRth__ +1 yıl ❤️❤️❤️ Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Güzel görünüyor 1 1 Yorumla bRokeHeaRth__ +1 yıl Çok teşekkür ederim Yorumla
Sarışıngenc23 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Güzel görünüyor, ellerine sağlık... 1 1 Yorumla bRokeHeaRth__ +1 yıl ❤️❤️❤️❤️ Yorumla
Qwerty13579 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 81% +1 yıl Çok sağlıksız duruyor ama afiyet olsun 1 3 Yorumla bRokeHeaRth__ +1 yıl Aslında pancardan yapmıştım 🙏 Yorumla Qwerty13579 +1 yıl Waoow çok etkileyici, elinize sağlık o halde ✨☺️ Yorumla bRokeHeaRth__ +1 yıl Çok teşekkür ederim ❤️❤️❤️ Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 20,2b cevap paylaştı. güzel olmuş. ellerine sağlık 1 3 Yorumla bRokeHeaRth__ +1 yıl Güzel olan sensin ❤️ Yorumla Asya_2275 +1 yıl ayy teşekkür ederim ❤ sende çok güzelsin ❤ Yorumla bRokeHeaRth__ +1 yıl ❤️❤️❤️❤️ Yorumla
Yokbenalmayim Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 92% +1 yıl Aşko kuşko makarnasııı 1 1 Yorumla bRokeHeaRth__ +1 yıl ❤️❤️ Yorumla
Nesliççe Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 827 cevap paylaştı. O pembe rengini veren ne ki canım 2 3 Yorumla bRokeHeaRth__ +1 yıl Pancar 😊 Nesliççe +1 yıl Çok tatlı ay kaşık bile kalpli😂 bRokeHeaRth__ +1 yıl Anneme hediye almıştım zamanında harçlığım ile 😊🙏🙏 teşekkür ederim
melek_kız35688 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Aşko bir makarna yaptım olayyy 💋💅 1 3 Yorumla bRokeHeaRth__ +1 yıl Hahahahh 😂 Yorumla bRokeHeaRth__ +1 yıl Barbieli masa örtüm yok 😞 Yorumla melek_kız35688 +1 yıl olur zamanla üzülme asko Yorumla
Kartopu0 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Pek iştah açıcı gözükmüyor 1 1 Yorumla bRokeHeaRth__ +1 yıl Amaç pembiş rengi verebilmekti Yorumla
Baharkul Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 79% +1 yıl Bayildimmmm ellerinize sağlık çok güzel olmuş 1 2 Yorumla bRokeHeaRth__ +1 yıl O sizin güzelliğiniz ❤️ Yorumla Baharkul +1 yıl Teşekkür ederim :)))) Yorumla
WaRʓLL Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Farklı ve güzel olmuş ellerine sağlık 1 1 Yorumla bRokeHeaRth__ +1 yıl Çok teşekkür ediyorum Yorumla
dynamiteee Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Tam bir aşko kuşko yemeği. Elinze sağlık 1 2 Yorumla bRokeHeaRth__ +1 yıl Teşekkürler Yorumla bRokeHeaRth__ +1 yıl ❤️🙏 Yorumla
NOSTAJİKÜÇGEN Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl İyi olmuş eline sağlık 1 1 Yorumla bRokeHeaRth__ +1 yıl Çok teşekkür ederim Yorumla
panzerkopfwagen Takip Et Yoda Yaş: 40 +1 yıl Güzel olmuş afiyet olsun 1 1 Yorumla bRokeHeaRth__ +1 yıl Çok teşekkür ederim Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Nasıl yaptın 1 1 Yorumla bRokeHeaRth__ +1 yıl Pancar ve yoğurdu blenderdan geçirdim 😊 Yorumla
Nes2mvarhayatta5 Takip Et Xper 5 Yaş: 102 +1 yıl Cins ama guzel 1 1 Yorumla bRokeHeaRth__ +1 yıl ❤️❤️ Yorumla
LoveBuzz_ Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 463 cevap paylaştı. nasıl başardın 1 1 Yorumla bRokeHeaRth__ +1 yıl Pancar ve yoğurdu karıştırdım canım Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% +1 yıl Harika 🌸 1 2 Yorumla bRokeHeaRth__ +1 yıl O senin harikalığın asıl Yorumla Edameda06 +1 yıl 🥰☺️💕 Yorumla
TokEvinAçKedisi_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 852 cevap paylaştı. Nasıl yaptın bunu 😍 1 3 Yorumla bRokeHeaRth__ +1 yıl Pancar ve yoğurdu karıştırdım 😊 Yorumla TokEvinAçKedisi_ +1 yıl Mantıklı 😃 Yorumla bRokeHeaRth__ +1 yıl Teşekkür ederim 🙏 Yorumla
Theseussz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 84% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 570 cevap paylaştı. Süper 1 1 Yorumla bRokeHeaRth__ +1 yıl Çok teşekkür ederim Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. Çok tatlı 1 1 Yorumla bRokeHeaRth__ +1 yıl 😊❤️ Yorumla
uyuyangüzel_00 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,9b cevap paylaştı. Çok güzel olmuş 1 1 Yorumla bRokeHeaRth__ +1 yıl ❤️❤️❤️ Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Afiyet olsun 1 1 Yorumla bRokeHeaRth__ +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
LeeCooper2002 Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 55% +1 yıl Çok güzel kızzzzz 1 13 Yorumla bRokeHeaRth__ +1 yıl Yaaa teşekkür ederimm Yorumla LeeCooper2002 +1 yıl Nasıl yaptın peki benimle paylaşır mısın 🥳 Yorumla bRokeHeaRth__ +1 yıl Pancar ve yoğurdu blenderdan geçirdim ☺️🙏 Yorumla LeeCooper2002 +1 yıl Aa kendin keşfettiysen gerçekten yaratıcı yani hem rengi hem tadı için mükemmel seçim bencemmmm Yorumla bRokeHeaRth__ +1 yıl Çok teşekkürlerr Yorumla bRokeHeaRth__ +1 yıl Ben daha koyu bir renk bekliyordum böyle oldu 😄 diyete de uygun sayılır en azından kalorili bir sosu yok Yorumla LeeCooper2002 +1 yıl Rica ederimm, Böyle daha güzel olmuş bence renk olarak, diyet mi yapıyosunuz Yorumla bRokeHeaRth__ +1 yıl Evet dikkat ediyorum ❤️🙏 Yorumla LeeCooper2002 +1 yıl Ne güzellll ben zaten sıcaktan istesem de yemek yiyemiyorum su tüketiyorum gece gündüz kötü değildir umarım bu şekilde dimi Yorumla bRokeHeaRth__ +1 yıl Hayır tadı bile gelmiyor sadece yoğurt gibi ama iyice geçir blenderdannnn 🙏 Yorumla bRokeHeaRth__ +1 yıl Mor lahana ile de yapabilirsin Yorumla LeeCooper2002 +1 yıl Peki deniyicem 💓😊 Yorumla bRokeHeaRth__ +1 yıl 🥰🙏 Yorumla
MarcoPasha34 Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 92% +1 yıl Ama saçların siyahmış🤦🏽 0 13 Yorumla bRokeHeaRth__ +1 yıl Saç ne alaka Yorumla MarcoPasha34 +1 yıl Ne bilim kaşıkta çıkmış😃 Yorumla bRokeHeaRth__ +1 yıl Ben sarışınım ve o telefondan yansımıstır dırt yanlış cevap Yorumla bRokeHeaRth__ +1 yıl Kıyafetim de siyahtı Yorumla MarcoPasha34 +1 yıl Bi Kaşık asla yalan söylemez Yorumla bRokeHeaRth__ +1 yıl Boş yapma knk saçlarım sarı Yorumla MarcoPasha34 +1 yıl Biraz daha zoomladım. Atom altı parçacıkların sarı gibi evet Yorumla bRokeHeaRth__ +1 yıl Üstleri kahverengi altları sarı. Yanlış görmüşsün Yorumla bRokeHeaRth__ +1 yıl Siyahlık yok kestane rengi Yorumla MarcoPasha34 +1 yıl Benim profil resmim daha sarı bence🤦🏽 Yorumla bRokeHeaRth__ +1 yıl Kaşıktan hiçbir şey anlaşılmıyor Yorumla bRokeHeaRth__ +1 yıl O yansıyan şey ben değilim çünkü ben olmam için tam karşıdan çekmem lazım. Yan çektim tabağı. Ya elim ya da telefon o Yorumla bRokeHeaRth__ +1 yıl Sana yalan söyleyecek değilim. İstersen göz tedavin için yardımcı olurum Yorumla
u _GerdekBasan_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 35% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. kanserojen şeyler görüyom 0 3 Yorumla bRokeHeaRth__ +1 yıl Aynen pancar kanserojen bir besin zaten Yorumla u _GerdekBasan_ +1 yıl Yarım saat önce pancar yidim biliyonmu Yorumla bRokeHeaRth__ +1 yıl Eyvah kanser oldun Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. Banada koysana ya 1tabak 0 1 Yorumla bRokeHeaRth__ +1 yıl Tabi Yorumla
xlPIR Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 66% +1 yıl bu nedir la öyle 0 8 Yorumla bRokeHeaRth__ +1 yıl Neye benziyor Yorumla xlPIR +1 yıl ne olduğu belli değil :D Yorumla bRokeHeaRth__ +1 yıl Makarna Yorumla xlPIR +1 yıl ne çeşit bir makarna bu :D Yorumla bRokeHeaRth__ +1 yıl Pancar ve yoğurdu karıştırdım Yorumla xlPIR +1 yıl belli harman çorban olmuş Yorumla bRokeHeaRth__ +1 yıl Karman çorman * denilir ona Yorumla bRokeHeaRth__ +1 yıl Doğru senin gibi her gün tarhana çorbası içmiyoruz ki. Değişik şeyler yiyoruz. Anlamaman beğenmemen normal. Yorumla
Dertli1818 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 69% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 672 cevap paylaştı. Eline sağlık 1 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Fena durmuyor 😄 1 0 Yorumla
bubanayapılırmıbe Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 98% +1 yıl o ne ua 1 6 Yorumla bRokeHeaRth__ +1 yıl Bu nasıl Türkçe ya Yorumla bubanayapılırmıbe +1 yıl Ne koydun onun içine Yorumla bRokeHeaRth__ +1 yıl Pancar ve yoğurt canım Yorumla bubanayapılırmıbe +1 yıl iürenç Yorumla bRokeHeaRth__ +1 yıl Nimete iğrenç denmez Yorumla bubanayapılırmıbe +1 yıl ben derim Yorumla
sonmavuejderya Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl Allah uzun ömür versin 0 3 Yorumla bRokeHeaRth__ +1 yıl Amin djfjf Yorumla bRokeHeaRth__ +1 yıl @saitmk Allahın eziiği Yorumla bRokeHeaRth__ +1 yıl O b0000ku yediririm sana kıskanç Yorumla
3_FourLeafClover_2 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 837 cevap paylaştı. O ne gı 0 1 Yorumla bRokeHeaRth__ +1 yıl Pancar ve yoğurttan yaptım 🙏 Yorumla
marall3 Takip Et Xper 6 Yaş: 21 +1 yıl Hayatı bu kadar seviyomusunuz 0 3 Yorumla bRokeHeaRth__ +1 yıl Sevmeye çalışıyorum ☺️ Yorumla marall3 +1 yıl Çok güzel olmuş bu arada Yorumla bRokeHeaRth__ +1 yıl Sizin gibiii ❤️ Yorumla
VolrathTheFallen Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 79% +1 yıl Kötü 0 4 Yorumla bRokeHeaRth__ +1 yıl Kıskancccc Yorumla VolrathTheFallen +1 yıl Pembeli makarna mı olur Yorumla bRokeHeaRth__ +1 yıl Oldu ya işteeeee Yorumla VolrathTheFallen +1 yıl Oldu da sana olmus Yorumla
gokhaniscimen Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 82% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 493 cevap paylaştı. Makarnaya ne koydun? 0 4 Yorumla bRokeHeaRth__ +1 yıl Pancar Yorumla gokhaniscimen +1 yıl 👍 denemekte fayda var... Yeni tatlara açık olmak lazım Yorumla bRokeHeaRth__ +1 yıl Teşekkür ederim ❤️ Yorumla gokhaniscimen +1 yıl 👍👍 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Ellerine sağlık harika olmuş :)
Çok teşekkür ederim
Fonda çala çala bu yemeği birlikte bitirelim mi
Hahahahahah ım a Barbie girlllllll
Ellerine sağlık bu arada ve afiyet olsun
Çok teşekkür ederim canımın içiiii
Ricalar bebi 🥰
Burada kaç gündür Ken Ken diye bağıran gizli bir kız üye vardı
Onada verelim gizli olmasaydı davet atardık
🥰🥰🥰 kimmiş o soru linki verir misin shdkwğdğsğvğc
Unuttum ya dur görüşlerime bakayım olacaktı aşağılarda kalmıştır yorumumu silmediyse
Ahh Ken
Diye diye arada bir kenli soru atıyor
Sonra kayıp oluyor
Acaba diyorum Barbie filmi çıkacak ya bu ay viral reklam mı yapıyor ki
barbie'si fazla olmuş gibi geldi bana kanka bir daha ki sefere barbie'yi az koy. Tatlı mı bu yemek yemek kendine gel
Sana spidermanlı tarhana çorbası yapcam
offff üstüne de tat versin diye bakire kanı ve kurbağa bacağını yağda kısık ateşte pişirip dökeceksin bak ağzım sulandı asdasdad
Osuruk aromalı kek. 😋😋😋
çirkinleşme istersen sLq shey. s. s. s. s. s
Kakam geldi
tuvalete sıç sende onu da mı ben söyleyeyim bu yaştan sonra
Hayır senin ağzına yapıcam
olur be kanka canın sağ olsun gel
Makarna her türlü yerim ellerine sağlık güzel olmuş
Güzel olan sensinnn ❤️
❤️❤️❤️❤️
Hoş duruyor, eline sağlık.
Hevesinin kırılmasına izin verme 💜
Senin yüreğin ne kadar güzel ❤️🥰 teşekkür ederimm
Yaa 🥺
Rica ederiim ❤️
❤️❤️❤️❤️❤️
Tatlı olmuş, senin her şeyin pembe mi böyle? 😂
Evett pembeye ayrı bir zaafım vardır
Barbielere karşı da öyle çok seviyorum beni bu hayatta mutlu eden tek şey bunlar
Yenir. 😌
Afiyet olsun makarna sevmiyorum
Üstüne çilekli mi ne üatündeki sos
Hayır pancar ve yoğurt
Afiyet olsun
Teşekkür ederim
Bu arada kaşık güzel miş orada da elini ağzına atmışsın gibi gözüküyor saçlar ipeksi siyah kilolu da gözükmüyor sun gibi duruyor tam da gÖzüm seçemedi
Güzel görünüyor ama pek iştah açıcı gelmedi şimdi bol salçalı bir makarna olucaktı dkdkd
❤️❤️
Makarnalar pancarlı hamurdan olmalıydı ya da pancar suyunda haşlanmalıydı bu yüzden puanım 8
Dikkate alacağım kraliçem
Bir dahakine öyle yaparım 👍
🥹🥳🥳
Farklı bir görünüm olmuş emeklerinize sağlık 👏👏👏😇
❤️❤️❤️❤️ çok teşekkür ederim
Rica ederim hanımefendi ilham ve emeklerinizin daim olmasını dilerim 👏👏👏😇😊💐
Allah razı olsun 🙏🥰
Pancar ve yoğurt. Yoğurt anladım da pancar bozmaz mı ya makarnayı bilemedim. Neyse afiyet olsun
Asko kuşko kız makarnası sjsjdjjdkdkd elerine saglık😍
☺️☺️☺️☺️☺️☺️
Davetliler arasında Ken var mı, bu arada çok tatlış olmuş.😅
Hahahaha ken pembeden bıkmış mavi makarna almaya gitmiş 😅teşekkür ederimmmm
Rica ederim hanımefendi 😇
☺️☺️🙏
Tadı nasıl? Instagram videolarında daha koyu oluyordu
Pek tadı yok yoğurt ile yaptığım için 😊 evet ben pancarı az koydum bu tonda pembeyi sevdiğim için
güzel duruyor, eline sağlık.
❤️❤️
Kaşığın kalp şeklinde olması peki 😃😃.
😊😊🙏
ben yemem, size afiyet olsun.
Söz sana patates kızartması yapacağım
beklediğim de buydu teşekkür ederim.
Rica ederim frech friesss 🍟
O ne kız çok şeker bir şey
❤️❤️❤️
Güzel görünüyor
Çok teşekkür ederim
Güzel görünüyor, ellerine sağlık...
❤️❤️❤️❤️
Çok sağlıksız duruyor ama afiyet olsun
Aslında pancardan yapmıştım 🙏
Waoow çok etkileyici, elinize sağlık o halde ✨☺️
Çok teşekkür ederim ❤️❤️❤️
güzel olmuş. ellerine sağlık
Güzel olan sensin ❤️
ayy teşekkür ederim ❤
sende çok güzelsin ❤
❤️❤️❤️❤️
Aşko kuşko makarnasııı
❤️❤️
O pembe rengini veren ne ki canım
Pancar 😊
Çok tatlı ay kaşık bile kalpli😂
Anneme hediye almıştım zamanında harçlığım ile 😊🙏🙏 teşekkür ederim
Aşko bir makarna yaptım olayyy 💋💅
Hahahahh 😂
Barbieli masa örtüm yok 😞
olur zamanla üzülme asko
Pek iştah açıcı gözükmüyor
Amaç pembiş rengi verebilmekti
Bayildimmmm ellerinize sağlık çok güzel olmuş
O sizin güzelliğiniz ❤️
Teşekkür ederim :))))
Farklı ve güzel olmuş ellerine sağlık
Çok teşekkür ediyorum
Tam bir aşko kuşko yemeği. Elinze sağlık
Teşekkürler
❤️🙏
İyi olmuş eline sağlık
Çok teşekkür ederim
Güzel olmuş afiyet olsun
Çok teşekkür ederim
Çok güzel olmuş aferin sana
güzel olmuş görsel önemli
Afiyet olsun pesto soslar efsane olur
Nasıl yaptın
Pancar ve yoğurdu blenderdan geçirdim 😊
Cins ama guzel
❤️❤️
nasıl başardın
Pancar ve yoğurdu karıştırdım canım
Harika 🌸
O senin harikalığın asıl
🥰☺️💕
Nasıl yaptın bunu 😍
Pancar ve yoğurdu karıştırdım 😊
Mantıklı 😃
Teşekkür ederim 🙏
Süper
Çok teşekkür ederim
Çok tatlı
😊❤️
Çok güzel olmuş
❤️❤️❤️
Afiyet olsun
Teşekkür ederim
Çok güzel kızzzzz
Yaaa teşekkür ederimm
Nasıl yaptın peki benimle paylaşır mısın 🥳
Pancar ve yoğurdu blenderdan geçirdim ☺️🙏
Aa kendin keşfettiysen gerçekten yaratıcı yani hem rengi hem tadı için mükemmel seçim bencemmmm
Çok teşekkürlerr
Ben daha koyu bir renk bekliyordum böyle oldu 😄 diyete de uygun sayılır en azından kalorili bir sosu yok
Rica ederimm, Böyle daha güzel olmuş bence renk olarak, diyet mi yapıyosunuz
Evet dikkat ediyorum ❤️🙏
Ne güzellll ben zaten sıcaktan istesem de yemek yiyemiyorum su tüketiyorum gece gündüz kötü değildir umarım bu şekilde dimi
Hayır tadı bile gelmiyor sadece yoğurt gibi ama iyice geçir blenderdannnn 🙏
Mor lahana ile de yapabilirsin
Peki deniyicem 💓😊
🥰🙏
Ama saçların siyahmış🤦🏽
Saç ne alaka
Ne bilim kaşıkta çıkmış😃
Ben sarışınım ve o telefondan yansımıstır dırt yanlış cevap
Kıyafetim de siyahtı
Bi Kaşık asla yalan söylemez
Boş yapma knk saçlarım sarı
Biraz daha zoomladım. Atom altı parçacıkların sarı gibi evet
Üstleri kahverengi altları sarı. Yanlış görmüşsün
Siyahlık yok kestane rengi
Benim profil resmim daha sarı bence🤦🏽
Kaşıktan hiçbir şey anlaşılmıyor
O yansıyan şey ben değilim çünkü ben olmam için tam karşıdan çekmem lazım. Yan çektim tabağı. Ya elim ya da telefon o
Sana yalan söyleyecek değilim. İstersen göz tedavin için yardımcı olurum
kanserojen şeyler görüyom
Aynen pancar kanserojen bir besin zaten
Yarım saat önce pancar yidim biliyonmu
Eyvah kanser oldun
Banada koysana ya 1tabak
Tabi
bu nedir la öyle
Neye benziyor
ne olduğu belli değil :D
Makarna
ne çeşit bir makarna bu :D
Pancar ve yoğurdu karıştırdım
belli harman çorban olmuş
Karman çorman * denilir ona
Doğru senin gibi her gün tarhana çorbası içmiyoruz ki. Değişik şeyler yiyoruz. Anlamaman beğenmemen normal.
Ellerine sağlık
Çok güzel olmuş aşkom
Çok barbie
Eline sağlık
Fena durmuyor 😄
Bence güzell
❤️😊😊
o ne ua
Bu nasıl Türkçe ya
Ne koydun onun içine
Pancar ve yoğurt canım
iürenç