Yeme & İçme Dondurmacı geldi hanim kavunlu, karpuzlu çikolata ve kayisili dondurmam var yen mi? ölümmmeleğiii Takip Et Master Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Ben yaptım hepsini..🤸♀️🤸♀️ Dondurmacı geldi hanim kavunlu, karpuzlu çikolata ve kayisili dondurmam var yen mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Bende çok severim 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10,8b cevap paylaştı. Ben karpuzlu alayım ellerine sağlık 0 1 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Teşekkür ederim kardeşim 💐 Yorumla
Cioranın_Saçı Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Çikolatalıdan bir dene yerim haaaanım. 0 0 Yorumla
moonstruck Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 55% +1 yıl Sen yaptıysan ellerine sağlık güzel duruyorlar :) 0 0 Yorumla
DüşünenMaster Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 87% +1 yıl Ablacım ben bi kavunlu alabilir miyiiimm 0 0 Yorumla
MarcoPasha34 Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 92% +1 yıl Bmw çıkıyor mu😍 0 3 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl E 30 var hayalimde olma mı🙈🙈 Yorumla MarcoPasha34 +1 yıl Çakal kasa😃 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Angaraliyik gardaş Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bende çok severim
Deyzecim cikolotali alabilir miyim
Ben karpuzlu alayım ellerine sağlık
Teşekkür ederim kardeşim 💐
Ooo alırım bi dal
Çikolatalıdan bir dene yerim haaaanım.
Sen yaptıysan ellerine sağlık güzel duruyorlar :)
Ablacım ben bi kavunlu alabilir miyiiimm
Bmw çıkıyor mu😍
E 30 var hayalimde olma mı🙈🙈
Çakal kasa😃
Angaraliyik gardaş
Yenir valla çok güzeller