Yeme & İçme Çiğköfte dürüm yiyecek olsanız İçinde hangi malzeme olmasını isterdiniz? BaLLROG34 Takip Et Guru Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Nar ekşisi sos, Acı sos, Mısır, Kırmızı pancar, Turşu, kıvırcık, birazcıkta tuz Afiyet olsun :)#BaLLROG34 Güncellemeler+1 yıl Konu güncel Çiğköfte dürüm yiyecek olsanız İçinde hangi malzeme olmasını isterdiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,4b cevap paylaştı. Marul, maydanoz 1 3 Yorumla BaLLROG34 +1 yıl Fazla malzeme sevmiyorsun heralde :D u Barış_LonelyForever +1 yıl Sade olsun :D BaLLROG34 +1 yıl Sadece lavaş gönderelim ozaman :D
TeomanŞarkısı Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 +1 yıl Merhaba bol limon, nar ekşisi, maydonoz, roka burger sos mısır ve havuç rendesi ile bayılırım enfes oluyor çift lavaş birde 1 4 Yorumla BaLLROG34 +1 yıl Merhabalar Hemen acilinden bir dürüm saralım Afiyet olsun -_- Yorumla TeomanŞarkısı +1 yıl Teşekkür ederim ☺️ Yorumla BaLLROG34 +1 yıl İyi günler iyi bayramlar :) Yorumla TeomanŞarkısı +1 yıl İyi bayramlar Yorumla
Düşünürbiribilir Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Marul, maydanoz ve domates başka hiçbir garnitür ve sos istemem. 1 0 Yorumla
Nes2mvarhayatta5 Takip Et Xper 5 Yaş: 102 +1 yıl Misir ve pancar olmasin 1 1 Yorumla BaLLROG34 +1 yıl Peki efendim Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 19b cevap paylaştı. Marul 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Marul, maydanoz
Fazla malzeme sevmiyorsun heralde :D
Sade olsun :D
Sadece lavaş gönderelim ozaman :D
Merhaba bol limon, nar ekşisi, maydonoz, roka burger sos mısır ve havuç rendesi ile bayılırım enfes oluyor çift lavaş birde
Merhabalar Hemen acilinden bir dürüm saralım Afiyet olsun -_-
Teşekkür ederim ☺️
İyi günler iyi bayramlar :)
İyi bayramlar
Marul, maydanoz ve domates başka hiçbir garnitür ve sos istemem.
Çiğ köfte olursa sade yenir bulgura çiğ köfte demem ben
Nar ekşisi hariç her seyden
Misir ve pancar olmasin
Peki efendim
Marul
Acı seviyorum