Yeme & İçme Portakal lokumu yaptım, nasıl olmuş? uyuyangüzel_00 Takip Et Master Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! 🙂 Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Portakal lokumu yaptım, nasıl olmuş?🤩🤩 Portakal lokumu yaptım, nasıl olmuş? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Güzel olmuş afiyet olsun 1 0 Yorumla
Ekmek_Kırıntısı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 75% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 420 cevap paylaştı. Belki üzerine hindistan cevizi tozu serpilmiş şeffaf oyun hamurudur. Lokum olduğunu nereden bileceğiz 1 0 Yorumla
Diyarbakıırlı_21 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Ğğzel Görünüyor eline sağlık...🥰🌺 Bide tadına bakaydık 🤭😂 1 0 Yorumla
caelias Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 55% +1 yıl İnternette hep görüyorum ama bir türlü yapmadım tadı nasıl oldu acaba Elinize sağlık bu arada 1 0 Yorumla
Yaman1991 Takip Et Xper 4 Yaş: 35 , eic 40% +1 yıl Sen neden aşçı olmuyorsun evde yapıp masrafa giriyorsun😁 1 2 Yorumla Yaman1991 +1 yıl Eline sağlık Yorumla Yaman1991 +1 yıl Basın mi döndü ne ;) Yorumla
Hangover96 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Fotoğraftan nasıl anlayacağız iyi ya da kötü olduğunu?😂😂 1 0 Yorumla
GiZLiZEVKLi Takip Et Guru Yaş: 56 , eic 68% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 909 cevap paylaştı. İlk defa duydum ! Elinize sağlık. 1 0 Yorumla
YelliBurun Takip Et Xper 4 Yaş: 35 , eic 68% +1 yıl Bilmem, yemedik ki? Ama görüntü iyi gibi. 1 0 Yorumla
everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 508 cevap paylaştı. Güzel görünüyor tatlım ellerine sağlık 1 0 Yorumla
NeverBrokeAgainn Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Yemeden bilememmm ama güzel görünüyor. 1 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,1b cevap paylaştı. Bu hayatı bunu yapacak kadar sevmiyorum ya 1 0 Yorumla
pembetavşan1 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 339 cevap paylaştı. nişastalı yaptıysan iğrenç olmuştur 1 0 Yorumla
moonstruck Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 55% +1 yıl Guzel gorunuyor. tarifte paylassaydin ama keske 1 0 Yorumla
özgürkahraman Takip Et Master Yaş: 36 , eic 93% +1 yıl Muhteşem 1 1 Yorumla özgürkahraman +1 yıl ❤🤩🙊🌺 Yorumla
SeyyahÖküz1 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Afiyet olsun 1 1 Yorumla SeyyahÖküz1 +1 yıl Sen mi yaptın bunu ciddenAz Tuğba Kuruyemiş imalatı gibi duruyor da 🤪 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Güzel olmuş afiyet olsun
Belki üzerine hindistan cevizi tozu serpilmiş şeffaf oyun hamurudur. Lokum olduğunu nereden bileceğiz
Ğğzel Görünüyor eline sağlık...🥰🌺
Bide tadına bakaydık 🤭😂
İnternette hep görüyorum ama bir türlü yapmadım tadı nasıl oldu acaba
Elinize sağlık bu arada
Sen neden aşçı olmuyorsun evde yapıp masrafa giriyorsun😁
Eline sağlık
Basın mi döndü ne ;)
Benim zaafım var yapmayın. Maşallah çok güzel olmuş.
Fotoğraftan nasıl anlayacağız iyi ya da kötü olduğunu?😂😂
İlk defa duydum ! Elinize sağlık.
Güzel duruyor afiyetler olsun
Ellerine sağlık güzel
Bilmem, yemedik ki? Ama görüntü iyi gibi.
Greyfurt gibi duruyor ama olsun
Keyifli duruyor, tarif vericen mi
Güzel görünüyor tatlım ellerine sağlık
Eline sağlık güzel olmuş
merak uyandırıcı, denemek isterdim
Yemeden bilememmm ama güzel görünüyor.
Bu hayatı bunu yapacak kadar sevmiyorum ya
nişastalı yaptıysan iğrenç olmuştur
YouTube da gördüm bunu çok şekerliydi
Guzel gorunuyor. tarifte paylassaydin ama keske
Eline sağlık, çok güzel gözüküyor🌼
hiç güzel değil