Yine çılgınca bir deneyim yapmış bulunmaktayım ✌ erkeklerin halini biraz da olsa anlamak için. Bence bu tuzlu kahve geleneği kalkmalı 😂
#Morp ❣

Yine çılgınca bir deneyim yapmış bulunmaktayım ✌ erkeklerin halini biraz da olsa anlamak için. Bence bu tuzlu kahve geleneği kalkmalı 😂
#Morp ❣
Bir keresinde nasıl oluyor lan bu diye deneyeyim dedim ama halıya püskürtmemek için zor tuttum kendimi ki öyle narin bir midem de yoktur yani ama bu nedir abi ya :D
Dimi ya harbiden bende midesiz bi insanım herşeyi yiyorum ama bu berbat bişey 😂
Düşman başına
Cevap
13Cevap
Evlenmediğim için tuzlu kahve denemedim hiç bana yapacak olan da çıkmadı :D kendimde yapmadım çünkü neden yapayım
Oh beeee halimizden anlayan bir kadın geldi sonunda 😂
😂😂
İşi abartıp kahvenin içine baharat veya acı falan koyanlar hakkında ne düşünüyorsunuz hanımefendi 😀
Yani sevildikleri kanıtlansın istiyorlarsa gereksiz bir şey 😂 ben sevdiğime kıyamam be
Tuz tamam kabul ama, acı biber baharat falan abartmamak lazım. Ya da 2 tane yapsın hem damat hem gelin içsino karışımdan sonra elinin lezzetine o kadar güveniyorsa 😂
2 taneye gerek yokki nişanlımın içtiğinden de içerim. Zaten oda fincanı ayırmak bile karşındakinden iğrendiğini gösterir
Hayır onu kastetmedim. İçine pul biber acı baharatlar koyacak ya.. Hayat müşterek hesabı o acıyı ikisi de tatsın bu kahveler yüzünden hastanelik oldu insanlar mideleri yıkandı 😀
Hayır denemedim ve denemek de istemem ama bir gün buna maruz kalabilirim. 😒
Tarçınlı denedim..
Denemedkm denemeyi düşünmüyorum 😅
Hayır denemedim. Niyetim de yok
Hayır gerek yok
Kısmet olmadı😃
Denedim
Evet onu tecrübe ettim
İyyy mide pert
Hayır
Hiç denemedim
Hayır ama bir çok kez acı biberli içtim 😜