Yeme & İçme Bardakta mısır sever misiniz? MrsCanselll-_ Takip Et Guru Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 65 Yapay Zekaya Sor Aşığım Sana...Tam da mısır yiyorken dedim ki neden sizlere de sormayayımm 🌽 Mısırı bardakta mı yoksa bütün mü seversiniz?Ben buna doyamıyorum 😍#Morp ❣ Güncellemeler+1 yıl Esra_bayram ❣ Bardakta mısır sever misiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Evet bende seviyorum ama bardak da ya da haşlanmış yemiyorum genelde konserve tercih ediyorum daha güzel oluyor soğuk yemek. 0 0 Yorumla
TeomanŞarkısı Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 +1 yıl MerhabaMısırın en sevdiğim halı bardakta olan. Bol tereyağlı, limonlu, tuzlu, ketçap ve mayonezli falan oh mis ya canım çekti 0 0 Yorumla
Girlymami Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Çok severim 😋 geçen yedim baharatlı ketçap mayonez ikisindende bol bol üzerine nar ekşili ve acı sevmem 0 0 Yorumla
Ultra_Phoenix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 711 cevap paylaştı. Yiyince güzel oluyor ama sonra... Neyse devamını getirmek istemiyorum. O yüzden öyle bardakta mısır falan yemiyorum. 0 0 Yorumla
u Dark_Scourge Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 579 cevap paylaştı. Yok ya sevemedim yapamıyorlar. Mısır alıp kendim yemeyi daha çok severim. 0 0 Yorumla
PaPaTyA-_-87 Takip Et Xper 4 Yaş: 39 , eic 70% +1 yıl Severiz en küçük boyu 35 TL idi. Dün AVM de bakmıştım. 0 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,2b cevap paylaştı. Sevmem, koçan mısır severim özellikle közde ama haşlanmış da severim. Keyifli akşamlar. 0 0 Yorumla
pinox Takip Et Xper 4 Yaş: 27 , eic 64% +1 yıl sonbahar yürüyüşlerinin sonunda gelen en tatlı isteğim bu olabilir :) 0 0 Yorumla
everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 508 cevap paylaştı. İkisinide severim ama düz olunca dişlerimin arasına çok kaçıyor rahatsız oluyorum 0 0 Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,5b cevap paylaştı. Gereksiz pahalandı o yüzden yemiyorum. 0 6 Yorumla MrsCanselll-_ +1 yıl Dondurulmuş paket al evde yap daha kârlı Yorumla ouzinyo +1 yıl Canımı çektirdin eve gidince unutmazsam alayımda yiyeyim bari baya olduydu dkdkkd Yorumla MrsCanselll-_ +1 yıl Aklında kalacağına miden de kalsın sjdhs Yorumla ouzinyo +1 yıl O kadar haklısın ki fkfkfk Bimde satılanı mı alıyorsun yoksa başka marketlerden mi? Yorumla MrsCanselll-_ +1 yıl BİM den alıyorum genelde süperfresh ya da sarı paketli Yorumla ouzinyo +1 yıl Tamamdır, teşkürler. Sana afiyet olsun fnfjdj Yorumla
s Kimikio Takip Et Master Yaş: 31 , eic 79% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 792 cevap paylaştı. Severim güzel oluyor 🙂 1 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. Mısırın her hâli zevklidir. 0 0 Yorumla
anothernightout Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Evet severim. Mısırın her türküsünü severim 0 0 Yorumla
SkrErd37 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 55% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 754 cevap paylaştı. Sadece patlamış mısır severim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bayılırım Beyza. 0 3 Yorumla MrsCanselll-_ +1 yıl Sen yine geldin mi jajfjs Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Geldim kör misin 🤭 Yorumla MrsCanselll-_ +1 yıl Bu cevabi bekliyodum 😂 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. Sevmem 0 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,1b cevap paylaştı. Severim 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Yeriz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Evet bende seviyorum ama bardak da ya da haşlanmış yemiyorum genelde konserve tercih ediyorum daha güzel oluyor soğuk yemek.
Merhaba
Mısırın en sevdiğim halı bardakta olan. Bol tereyağlı, limonlu, tuzlu, ketçap ve mayonezli falan oh mis ya canım çekti
Çok severim 😋 geçen yedim baharatlı ketçap mayonez ikisindende bol bol üzerine nar ekşili ve acı sevmem
Yiyince güzel oluyor ama sonra... Neyse devamını getirmek istemiyorum. O yüzden öyle bardakta mısır falan yemiyorum.
Yok ya sevemedim yapamıyorlar. Mısır alıp kendim yemeyi daha çok severim.
Severiz en küçük boyu 35 TL idi. Dün AVM de bakmıştım.
Sevmem, koçan mısır severim özellikle közde ama haşlanmış da severim. Keyifli akşamlar.
sonbahar yürüyüşlerinin sonunda gelen en tatlı isteğim bu olabilir :)
İkisinide severim ama düz olunca dişlerimin arasına çok kaçıyor rahatsız oluyorum
evett mükemmel olur acısı da bolsa vuu yani
Gereksiz pahalandı o yüzden yemiyorum.
Dondurulmuş paket al evde yap daha kârlı
Canımı çektirdin eve gidince unutmazsam alayımda yiyeyim bari baya olduydu dkdkkd
Aklında kalacağına miden de kalsın sjdhs
O kadar haklısın ki fkfkfk Bimde satılanı mı alıyorsun yoksa başka marketlerden mi?
BİM den alıyorum genelde süperfresh ya da sarı paketli
Tamamdır, teşkürler. Sana afiyet olsun fnfjdj
Severim güzel oluyor 🙂
Severim güzel gidiyor
Mısırın her hâli zevklidir.
En sevdiğim sokak lezzeti 😋
Mısırın her haline bayılıyorum..
severim..
arada yiyorum:)
Evet severim. Mısırın her türküsünü severim
Bayılırım soslarla çok güzel oluyor
Sadece patlamış mısır severim