Yeme & İçme Orucum yanlışlıkla şeker yedim ağzımı yıkadım falan ama tadı hala ağzımda orucumu bozar mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Böyle diyince bi duygulandım😌 Orucum yanlışlıkla şeker yedim ağzımı yıkadım falan ama tadı hala ağzımda orucumu bozar mı? Cevapla Fal Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
TeomanŞarkısı Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 +1 yıl MerhabaYanlışlıkla tatmışsın zaten bilerek yeme içme halin yok bu nedenle bozulmaz oruç sorun etme kendine. Allah kabul etsin canım 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim 🥺 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Bozar tabi aw bunu bilmek için hoca olmaya gerek yoktur 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Kes lan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sizin ben olmayan beyninizi çiçek Yorumla Soran +1 yıl Bende senin alakan yoksa niye cevaplıyorsun Yorumla
bielmanınyarısı Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 518 cevap paylaştı. İkram edilmiş o sana bir şey olmaz 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
SaykodelikEP Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 81% +1 yıl Yutmamaya çalış bozulmaz 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim 🥺 Yorumla
Ladydarkness Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 94% +1 yıl Bozulmaz 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
Lâedrî00 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Hayır tabiki 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim 🥺 Yorumla Lâedrî00 +1 yıl Rica ederim 🙂. Sıkma canını Allah'ın ikramı o Yorumla Soran +1 yıl Duygulandım böyle diyince😌 Yorumla Lâedrî00 +1 yıl 🙂🙂 Yorumla
Cetin3240 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Bozar 0 4 Yorumla Soran +1 yıl E napıcam ya ne alaka Yorumla Cetin3240 +1 yıl Ne Ne Alaka Ağzımda Tadı Kalmış İlla Yutmussundur Yorumla Soran +1 yıl E ağzımda tadı kalması elimde olan bir şey değil ki Yorumla Cetin3240 +1 yıl Ama Bozuyor İşte Elinde Değil Ama Dikkat Edeceksin Yorumla
wansgep Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 93% +1 yıl bozmaz 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 389 cevap paylaştı. Bozulmaz. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Merhaba
Yanlışlıkla tatmışsın zaten bilerek yeme içme halin yok bu nedenle bozulmaz oruç sorun etme kendine. Allah kabul etsin canım
Teşekkür ederim 🥺
Bozar tabi aw bunu bilmek için hoca olmaya gerek yoktur
Kes lan
Sizin ben olmayan beyninizi çiçek
Bende senin alakan yoksa niye cevaplıyorsun
İkram edilmiş o sana bir şey olmaz
Teşekkür ederim
Yutmamaya çalış bozulmaz
Teşekkür ederim 🥺
Bozulmaz
Teşekkür ederim
Hayır tabiki