Yeme & İçme Yarım ekmek kokoreç ne kadar? İçsesSeNFONiSi Takip Et Guru Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Yarım ekmek kokoreç ne kadar? Güncellemeler+1 yıl 100 TL Yarım ekmek kokoreç ne kadar? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
TeomanŞarkısı Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 +1 yıl MerhabaBen daha dün akşam canım çekti diye gittim evin alt caddesinden aldım 60 TL idi yarım ekmek kokoreç burada 0 0 Yorumla
junPyo Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Bilenler yeşillendirsin her gittiğimde fiyat algımı kaybetmeme neden olan hesaplar ödüyorum 🤦♂️ 0 2 Yorumla İçsesSeNFONiSi +1 yıl 100 TL Yorumla junPyo +1 yıl Eyvallah en sonda o civarda birşeye yemiştim galiba yükselmemiş sanırım 🤔 Yorumla
Cotdin Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 56% +1 yıl 5 dk once yarim 60 a yedim 0 2 Yorumla İçsesSeNFONiSi +1 yıl 100 TL ye yedim fiyat algım bitti Yorumla Cotdin +1 yıl 40 liranin aramizda lafi olmaz bos ver Yorumla
gönlü-kırık Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 327 cevap paylaştı. En kötüsü 60 70 iyisi 100 üstü 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. Sürekli zam geliyor bilemiyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Merhaba
Ben daha dün akşam canım çekti diye gittim evin alt caddesinden aldım 60 TL idi yarım ekmek kokoreç burada
Bilenler yeşillendirsin her gittiğimde fiyat algımı kaybetmeme neden olan hesaplar ödüyorum 🤦♂️
100 TL
Eyvallah en sonda o civarda birşeye yemiştim galiba yükselmemiş sanırım 🤔
5 dk once yarim 60 a yedim
100 TL ye yedim fiyat algım bitti
40 liranin aramizda lafi olmaz bos ver
En kötüsü 60 70 iyisi 100 üstü
30 lira filandır herhalde
Sürekli zam geliyor bilemiyorum
75 85 ₺ tahminen
90 civarı
80...