Yeme & İçme En son içtiğiniz şeyi tahmin edeyim mi? Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor En son içtiğiniz şeyi tahmin edeyim mi?Benim kahve ☕#Edameda Güncellemeler+1 yıl Kapattık kardeşim 😄😄 En son içtiğiniz şeyi tahmin edeyim mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Tabi ki de olur. 0 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Kahve
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Öncelikle cok güzelsiniz hanımefendi. Siz söylemeden söyliyim kahve içiyorum :)) 1 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Teşekkür ederim. 😄🌸
GüzellikPeriSi_ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 346 cevap paylaştı. Merak ettim tahmin edecek misin ☺️ 0 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Vişne suyu Yorumla GüzellikPeriSi_ +1 yıl Hayır sade su 😄 Yorumla Edameda06 +1 yıl 😄👍🏻 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Evet ne içtim bil bakalım 1 10 Yorumla Edameda06 +1 yıl Su 😄 IAmarPresterAen +1 yıl Çay içtim 🤣 Edameda06 +1 yıl Afiyet olsun yarasın 🤣😘 IAmarPresterAen +1 yıl Çay da bie nevi su ki zaten 🤣🤣🤣 Edameda06 +1 yıl 🤣😂 IAmarPresterAen +1 yıl Suki güzel bir Japon kız bebek ismi 🤣🤣 Edameda06 +1 yıl Ama o ki ayrı 😂 IAmarPresterAen +1 yıl Ben istersem birleşir 🤣 Edameda06 +1 yıl Tamam o zaman 🤣🤣 IAmarPresterAen +1 yıl 🥰😋😘
Aleymomoo Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl En son su içmedim onu soyleyeyim de bastan😄 0 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl Meyve suyu Yorumla Aleymomoo +1 yıl Kahve Yorumla
Alessapl Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Su içtiğimi asla tahmin edemezsin bence 1 0 Yorumla
Degisik_-_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,4b cevap paylaştı. Buyrun 1 4 Yorumla Edameda06 +1 yıl Su. Yorumla Degisik_-_ +1 yıl No. Yeni çekim bir türk kahvesi yeni keşfim Yorumla Edameda06 +1 yıl 👍🏻 Afiyet olsun Yorumla Degisik_-_ +1 yıl Teşkür Yorumla
anladimyaya Takip Et Xper 4 Yaş: 46 +1 yıl icmek bahane, sorhos olmak sahane, gel seni icmeden sarhos edeyim. 0 0 Yorumla
cnrche Takip Et Master Yaş: 27 , eic 46% +1 yıl Olur, et 1 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl Filtre kahve Yorumla cnrche +1 yıl Hayır Yorumla
StarWarsPrensesi Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Neden olmasın 😀 0 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Türk kahvesi Yorumla StarWarsPrensesi +1 yıl Su 😀 Yorumla Edameda06 +1 yıl 😁😄 Yorumla
Düşünürbiribilir Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Tahmin et imkanı yok tutturamazsın 0 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Kızılcık şerbeti Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Söyle arkadasim 0 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl Çay Yorumla Hadiiyani +1 yıl Aynen arkadaşım bildin tebrikler Yorumla
Damlabeth Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Herkese çay yazsan %90ını bilirdin 0 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Amaç bilmek değil Yorumla
Eylulemira Takip Et FenomenGuru Yaş: 26 +1 yıl Olur 0 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl Çay Yorumla Eylulemira +1 yıl Evet Yorumla
bateristartist Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl söyle bakalım ne çıkacak ortaya :D 0 5 Yorumla Edameda06 +1 yıl Çay Yorumla bateristartist +1 yıl bilemedin sütbir şans daha veriyomsıcak süt müydü soğuk süt müydü Yorumla Edameda06 +1 yıl Soğuk Yorumla bateristartist +1 yıl bu sefer bildin :Dsoruyu tamamen bildin varsayıyorum :D Yorumla Edameda06 +1 yıl 😄 Yorumla
DigitalRuh Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl et bakim dişi sherlock 0 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl Sigara Yorumla DigitalRuh +1 yıl tebrikler bildiniz yarın gel ve tahminci olarak işe başla Yorumla
Yujiİtadori Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 102% +1 yıl Et tombiş 0 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl Kola Yorumla Yujiİtadori +1 yıl Kola içmem Türk kahvesi yaptım içiyorum Yorumla
Gercegimsanri Takip Et Master Yaş: 24 , eic 88% +1 yıl Oluur 0 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Kahve Yorumla
KahveSacliHeRif Takip Et Master Yaş: 35 , eic 46% +1 yıl Olur 0 4 Yorumla Edameda06 +1 yıl Filtre kahve Yorumla KahveSacliHeRif +1 yıl Yok gazoz ıctım 😔 Yorumla Edameda06 +1 yıl Afiyet olsun 😄 Yorumla KahveSacliHeRif +1 yıl Sağol sanada Yorumla
Mericeyn10 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Eveeett 0 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl Alkol Yorumla Mericeyn10 +1 yıl Hahahahaha yok be su içtim çay da içmedik bu akşam ya😅 Yorumla
mavikelebek1995 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Evet 0 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Türk kahvesi Yorumla mavikelebek1995 +1 yıl Dibek kahvesi ve su evet bildin sayılır Yorumla Edameda06 +1 yıl 😌🤗 Yorumla
vvandering Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 96% +1 yıl Et bakalım ☺️ 0 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl İce mocha Yorumla vvandering +1 yıl One öyle adını bile okuyamadım söyleyemedim Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,9b cevap paylaştı. Merak ediyorum. 0 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl Türk kahvesi Yorumla Sarpergülsoy +1 yıl maalesef Yorumla
Thecupcake89 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 92% +1 yıl Olurrr 0 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl Kokteyl 🍹 Yorumla Thecupcake89 +1 yıl Noo😏 Yorumla
kaz-ayagi Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl et... 0 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Filtre kahve Yorumla
cyclaxs7 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Ok.. 0 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Enerji içeceği Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Et bakalım eda 0 7 Yorumla Edameda06 +1 yıl Çay Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Bu vizyonsuz anca çay içer dedim degıl mı ama bildin 😂😂 Yorumla Edameda06 +1 yıl Hayır niye vizyonsuz diye düşüneyim 😄 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Bilmem 😂😂 Düşünme olur mu 😔😂 Yorumla Edameda06 +1 yıl Düşünmüyorum aklıma bile gelmedi 😄 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Adamsın kız 😂😂 Yorumla Edameda06 +1 yıl Sağol kanka 🤣 Yorumla
Dilek4134 Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 87% +1 yıl Evet 0 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl Süt Yorumla Dilek4134 +1 yıl 🤣 hayır Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 19b cevap paylaştı. Et bakalm 0 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl Çilekli karpuzlu meyve suyu Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Off mükemmelll Yorumla
laylaylomgalibaa Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Olur 0 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Sütlü kahve Yorumla
Gunerite Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl bekliyorum 0 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl Su. Yorumla Gunerite +1 yıl limon aromalı freşa. :) Yorumla
DoctorDS Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Et hadi 0 4 Yorumla Edameda06 +1 yıl Sigara Yorumla DoctorDS +1 yıl Kullanmıyorum, çok kötü bir tahmindi 😃 Yorumla Edameda06 +1 yıl Doktor nickine dikkat etseydim sigara olduğunu asla düşünmezdim Yorumla DoctorDS +1 yıl Canın sağ olsun 😃 Yorumla
Cemrekaya701 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 876 cevap paylaştı. Evett 0 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl Kola Yorumla Cemrekaya701 +1 yıl Hayır su dhndhb Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 428 cevap paylaştı. Tabiki 0 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Ayran Yorumla aysekaptan +1 yıl 😘💗 Yorumla Edameda06 +1 yıl 💜 Yorumla
u kakilakuku Takip Et Master Yaş: 102 , eic 44% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Acaba 0 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl Sigara Yorumla u kakilakuku +1 yıl maalesef Yorumla
VolrathTheFallen Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 79% +1 yıl et bakalım 0 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl Alkol Yorumla VolrathTheFallen +1 yıl alkol cok genel ama Yorumla
TEVFİK_FİKRET600527 Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Et bakalım. 0 5 Yorumla Edameda06 +1 yıl İce tea Yorumla TEVFİK_FİKRET600527 +1 yıl Çay kısmı doğru ama soğuk içmiyorum. Medeni cesaretini tebrik ederim. Yorumla Edameda06 +1 yıl Bunda cesaret edecek bir şey yok :dd Yorumla TEVFİK_FİKRET600527 +1 yıl Öyle deme ya. Bu tip soruları bazı tipler gurur meselesi yapar. Acaba bilemezsem küçük düşer miyim falan diye.🤣😁😂 Yorumla Edameda06 +1 yıl Çok saçma Yorumla
Hicraney Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 44% +1 yıl Tabi olur 0 5 Yorumla Edameda06 +1 yıl Elma suyu Yorumla Hicraney +1 yıl Değil :) Yorumla Edameda06 +1 yıl Çay 😄 Yorumla Hicraney +1 yıl Evvet işte bu :D Yorumla Edameda06 +1 yıl 🤣☕ Yorumla
aresvsares Takip Et Bilge Yaş: 48 , eic 95% +1 yıl haydi et et et 😅😅 0 4 Yorumla Edameda06 +1 yıl Maden suyu Yorumla aresvsares +1 yıl Hayır :) Bilemedin... Ancak ortak verdiğimiz mücadele hatırına bir şans daha veriyorum 😛 Yorumla Edameda06 +1 yıl Çay. Yorumla aresvsares +1 yıl tebrikler 👍😊 Yorumla
_SkullCrusherr_ Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Olur 0 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl Enerji içeceği Yorumla _SkullCrusherr_ +1 yıl Hayır çay içtim Yorumla
demircan89 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 68% +1 yıl Olablir 0 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Alkol Yorumla demircan89 +1 yıl Bilemedin Yorumla demircan89 +1 yıl 🤗 cay ictim Yorumla
Fearlesgirll Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Olur 0 6 Yorumla Edameda06 +1 yıl Soğuk kahve Yorumla Fearlesgirll +1 yıl Ayy şu an gidip yapasım geldi :D ama yanlış tahmin Yorumla Edameda06 +1 yıl 😄 O zaman çay Yorumla Fearlesgirll +1 yıl Çay sevmem çokk su içiyodum soruyu gördüğümde :))) Yorumla Edameda06 +1 yıl Afiyet olsun 😊 Yorumla Fearlesgirll +1 yıl Teşekkür ederim☺️ Yorumla
Ekmek_Kırıntısı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 75% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 420 cevap paylaştı. Tahmin et 0 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl Su. Yorumla Ekmek_Kırıntısı +1 yıl Bilemedin Yorumla
Özlem_3434 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Tahmin et 0 4 Yorumla Edameda06 +1 yıl Meyve suyu Yorumla Özlem_3434 +1 yıl Bilemedin çay içiyorum 😅 Yorumla Edameda06 +1 yıl Afiyet olsun 😄 Yorumla Özlem_3434 +1 yıl Teşekkürler 😅 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl haydi tahmin et 0 8 Yorumla Edameda06 +1 yıl Ayran merakettimmişte +1 yıl hayır Edameda06 +1 yıl İki hakkım daha olsun 🤣 kahve merakettimmişte +1 yıl hayır redbull içtim 😂 Edameda06 +1 yıl Bir hakkım daha kalmıştı niye söyledin 🤣 merakettimmişte +1 yıl he ben son söylediğin sandım 🥺 Edameda06 +1 yıl 😄 Önemli değil 😘 merakettimmişte +1 yıl ❤️😌😘
SoraSorabitiremedin Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Buyur et 0 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Kola Yorumla
KRALINIZASELAMDURUN Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 91% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 789 cevap paylaştı. Et.. 0 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl Maden suyu Yorumla KRALINIZASELAMDURUN +1 yıl Hayır :) Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Olur 0 4 Yorumla Edameda06 +1 yıl Süt Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Soğuk kahvenin içindeki sütü sayıyor muyuz jfshfd Yorumla Edameda06 +1 yıl Olur sayalım 🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamamdır 😹 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 22,9b cevap paylaştı. Et bakalım 😅 0 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Şalgam suyu Yorumla emre00 +1 yıl Bu sıcakta gitmez sade soda içtim Yorumla Edameda06 +1 yıl 😂👍🏻 Yorumla
Ecemsunez Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Evett 0 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl Çay Yorumla Ecemsunez +1 yıl Yanlış tahmin hiç sevmem çayı karadutlu frozen Yorumla
xtukes Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl Bekliyorum 0 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl Nargile Yorumla xtukes +1 yıl Nasıl anladın 😂 Yorumla
mervebiran2 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Olur 0 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl İce tea Yorumla mervebiran2 +1 yıl Çay içtim xdj Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Tabi ki de olur.
Kahve
Öncelikle cok güzelsiniz hanımefendi. Siz söylemeden söyliyim kahve içiyorum :))
Teşekkür ederim. 😄🌸
Merak ettim tahmin edecek misin ☺️
Vişne suyu
Hayır sade su 😄
😄👍🏻
Evet ne içtim bil bakalım
Su 😄
Çay içtim 🤣
Afiyet olsun yarasın 🤣😘
Çay da bie nevi su ki zaten 🤣🤣🤣
🤣😂
Suki güzel bir Japon kız bebek ismi 🤣🤣
Ama o ki ayrı 😂
Ben istersem birleşir 🤣
Tamam o zaman 🤣🤣
🥰😋😘
En son su içmedim onu soyleyeyim de bastan😄
Meyve suyu
Kahve
Su içtiğimi asla tahmin edemezsin bence
Buyrun
Su.
No. Yeni çekim bir türk kahvesi yeni keşfim
👍🏻 Afiyet olsun
Teşkür
icmek bahane, sorhos olmak sahane, gel seni icmeden sarhos edeyim.
Olur, et
Filtre kahve
Hayır
Neden olmasın 😀
Türk kahvesi
Su 😀
😁😄
Tahmin et imkanı yok tutturamazsın
Kızılcık şerbeti
Söyle arkadasim
Çay
Aynen arkadaşım bildin tebrikler
Herkese çay yazsan %90ını bilirdin
Amaç bilmek değil
Olur
Çay
Evet
söyle bakalım ne çıkacak ortaya :D
Çay
bilemedin süt
bir şans daha veriyom
sıcak süt müydü soğuk süt müydü
Soğuk
bu sefer bildin :D
soruyu tamamen bildin varsayıyorum :D
😄
et bakim dişi sherlock
Sigara
tebrikler bildiniz yarın gel ve tahminci olarak işe başla
Kahve🙆🏻♀️🙆🏻♀️
bardak su :)
Et tombiş
Kola
Kola içmem Türk kahvesi yaptım içiyorum
Oluur
Kahve
Olur
Filtre kahve
Yok gazoz ıctım 😔
Afiyet olsun 😄
Sağol sanada
Eveeett
Alkol
Hahahahaha yok be su içtim çay da içmedik bu akşam ya😅
Evet
Türk kahvesi
Dibek kahvesi ve su evet bildin sayılır
😌🤗
Et bakalım ☺️
İce mocha
One öyle adını bile okuyamadım söyleyemedim
Merak ediyorum.
Türk kahvesi
maalesef
Olurrr
Kokteyl 🍹
Noo😏
et...
Filtre kahve
Ok..
Enerji içeceği
Et bakalım eda
Çay
Bu vizyonsuz anca çay içer dedim degıl mı ama bildin 😂😂
Hayır niye vizyonsuz diye düşüneyim 😄
Bilmem 😂😂
Düşünme olur mu 😔😂
Düşünmüyorum aklıma bile gelmedi 😄
Adamsın kız 😂😂
Sağol kanka 🤣
Evet
Süt
🤣 hayır
Et bakalm
Çilekli karpuzlu meyve suyu
Off mükemmelll
Et bakalım
Sigara
Olur
Sütlü kahve
bekliyorum
Su.
limon aromalı freşa. :)
Et hadi
Sigara
Kullanmıyorum, çok kötü bir tahmindi 😃
Doktor nickine dikkat etseydim sigara olduğunu asla düşünmezdim
Canın sağ olsun 😃
Evett
Kola
Hayır su dhndhb
Tabiki
Ayran
😘💗
💜
Acaba
Sigara
maalesef
et bakalım
Alkol
alkol cok genel ama
Et bakalım.
İce tea
Çay kısmı doğru ama soğuk içmiyorum. Medeni cesaretini tebrik ederim.
Bunda cesaret edecek bir şey yok :dd
Öyle deme ya. Bu tip soruları bazı tipler gurur meselesi yapar. Acaba bilemezsem küçük düşer miyim falan diye.🤣😁😂
Çok saçma
Tabi olur
Elma suyu
Değil :)
Çay 😄
Evvet işte bu :D
🤣☕
haydi et et et 😅😅
Maden suyu
Hayır :) Bilemedin... Ancak ortak verdiğimiz mücadele hatırına bir şans daha veriyorum 😛
Çay.
tebrikler 👍😊
Olur
Enerji içeceği
Hayır çay içtim
Olablir
Alkol
Bilemedin
🤗 cay ictim
Olur
Soğuk kahve
Ayy şu an gidip yapasım geldi :D ama yanlış tahmin
😄 O zaman çay
Çay sevmem çokk su içiyodum soruyu gördüğümde :)))
Afiyet olsun 😊
Teşekkür ederim☺️
Tahmin et
Su.
Bilemedin
Tahmin et
Meyve suyu
Bilemedin çay içiyorum 😅
Afiyet olsun 😄
Teşekkürler 😅
haydi tahmin et
Ayran