Yeme & İçme Büyük çay bardağına 1.5 tatlı kaşığı şeker atmak fazla mı? Fevrihasan Takip Et Bilge Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Fazla Fazla değil Biraz fazla Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Büyük çay bardağına 1.5 tatlı kaşığı şeker atmak fazla mı? Cevapla Kaş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,4b cevap paylaştı. sen seviyorsan fazla değil 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. şekersiz için daha faydalı hatta yaz günlerinde en iyi serinletici 0 0 Yorumla
emlsa Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Herkese gore degisir ben sekeri hic bir turlu kullanmadigim icin bana serbet gibi geliyor 0 2 Yorumla Fevrihasan +1 yıl Sağlık açısından diyorum Yorumla emlsa +1 yıl Saglik acisindan sekersiz en iyisi ama cok da fazla degik Yorumla
istanbulzede Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl 200ml 1 çay bardağı normmal ona höre hesap et 0 0 Yorumla
Çiçekaçmayankaktüs Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 405 cevap paylaştı. Değil, 0 0 Yorumla
Neunschwänzigerfuchs Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Çok fazla 0 1 Yorumla Fevrihasan +1 yıl Anca tadı istediğim gibi oluyor ama Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
sen seviyorsan fazla değil
şekersiz için daha faydalı hatta yaz günlerinde en iyi serinletici
Herkese gore degisir ben sekeri hic bir turlu kullanmadigim icin bana serbet gibi geliyor
Sağlık açısından diyorum
Saglik acisindan sekersiz en iyisi ama cok da fazla degik
200ml 1 çay bardağı normmal ona höre hesap et
Beni de at
Değil,
Çok fazla
Anca tadı istediğim gibi oluyor ama