Yeme & İçme Filtre kahve mi türk kahvesi mi? Skrt050 Takip Et Guru Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Filtre kahvesiz olmaz Türk kahvesi gibisi var mı Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Filtre kahve mi türk kahvesi mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
GünesiBaglasamAya Takip Et FenomenYoda Yaş: 35 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 672 cevap paylaştı. Türk kahvesi tercih ediyorum. 1 2 Yorumla Skrt050 +1 yıl Filtre denedin mi hiç GünesiBaglasamAya +1 yıl Evet denedim.
primadonna_girl Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Filtre kahve içmek isterdim ama içemiyorum ya hiç benlik değil. 0 4 Yorumla Skrt050 +1 yıl Neden? Yorumla primadonna_girl +1 yıl Tadını sevemiyorum. Kafein alerjim olduğu için fazla etkiliyor beni. Sütlü, hafif kahveleri tüketiyorum kahve içmek istediğim zaman. Yorumla Skrt050 +1 yıl Aaa o kötüymüş geçmiş olsun :/ Yorumla primadonna_girl +1 yıl Teşekkür ederimm Yorumla
VolkanSHNN Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl 2side favorim pratik filtre kahve ama zahmetlisinden sade Türk kahve hayır demem. 0 0 Yorumla
Kirginimcokk0 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 458 cevap paylaştı. Turk filtre bana ağır geliyo 1 2 Yorumla Skrt050 +1 yıl Sertlik dereceleri var aslında Yorumla Kirginimcokk0 +1 yıl Starbuckstakini icebiliyorum ama sütlü filtre frkan Yorumla
KanGörmüş Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Erkek adam Türk kahvesi içer hem de şekersiz içer 1 1 Yorumla Skrt050 +1 yıl Türk kahvesine alışamadım bi türlü ben ya sert bi filtre daha iyi geliyor Yorumla
s MFBH22 Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 4 ay Yeme & İçme konusunda 12,9b cevap paylaştı. Tabiki Türk kahvesi ❤️ 0 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,1b cevap paylaştı. Filtre 1 0 Yorumla
charmsture Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı. Türk kahvesi 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Türk kahvesi tercih ediyorum.
Filtre denedin mi hiç
Evet denedim.
Filtre kahve içmek isterdim ama içemiyorum ya hiç benlik değil.
Neden?
Tadını sevemiyorum. Kafein alerjim olduğu için fazla etkiliyor beni. Sütlü, hafif kahveleri tüketiyorum kahve içmek istediğim zaman.
Aaa o kötüymüş geçmiş olsun :/
Teşekkür ederimm
2side favorim pratik filtre kahve ama zahmetlisinden sade Türk kahve hayır demem.
Turk filtre bana ağır geliyo
Sertlik dereceleri var aslında
Starbuckstakini icebiliyorum ama sütlü filtre frkan
Erkek adam Türk kahvesi içer hem de şekersiz içer
Türk kahvesine alışamadım bi türlü ben ya sert bi filtre daha iyi geliyor
Tabiki Türk kahvesi ❤️
Filtre
Türk kahvesi
Türk kahvesi
Türk kahvesi