Yeme & İçme Günde kaç fincan çay, kaç bardak kahve içiyorsun? SymrnaCityStyle Takip Et Master Yaş: 42 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor + Şu sıralar durum ne? Güncellemeler+1 yıl Günde kaç fincan kahve, kaç bardak çay içiyorsun? şeklinde değiştirilebilir mi? Yanlış yazdım. @ilginfulya Güncellemeler+1 yıl Sanki elinize yapışacak bir başlığı duzeltmediniz yav. @Asuca zalimlar Günde kaç fincan çay, kaç bardak kahve içiyorsun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,4b cevap paylaştı. Ben çay sevmediğim için çay içmiyorum ama sürekli kahve içiyorum en az 4-5 paket bazen 10 oluyor. bazen de şekersiz kola içmeyi seviyorum 1 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,8b cevap paylaştı. Çaydanlık ocağın üzerinde durur alti en kısık da gider gelir doldurur içerim kdkdjd benim Alkolüm çay 😂 1 1 Yorumla Nestleseverxxx +1 yıl Çaykolik evet polis bey burada sjsjd Yorumla
Onelannnn Takip Et Xper 4 Yaş: 44 , eic 90% +1 yıl Yani en fazla 2 bardak çay ama kahve 3 4 5 😋😋😋 1 0 Yorumla
Carlosroberto Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl 2 bardak filtre kahve içiyorumda çayı saymadım hiç. 1 0 Yorumla
_Versace_ Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 93% +1 yıl Kahve 1 fincan, çay günde max 2 bardak içiyorum 1 0 Yorumla
BubiiBubii Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 95% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 686 cevap paylaştı. 0Pek çay içmem 2 6 Yorumla Acetbeyy +1 yıl Ben sana kola ismarlayayim:) Yorumla BubiiBubii +1 yıl Yok su severim Yorumla Acetbeyy +1 yıl Tamam su alayim Yorumla BubiiBubii +1 yıl Kendim alırım Yorumla Acetbeyy +1 yıl Ben alayım bee Yorumla SymrnaCityStyle +1 yıl Bubi başlığı düzeltebilir misin? Yanlış yapmışım ya. Fincan kahve olacaktı. Yorumla
Nestleseverxxx Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 94% +1 yıl Bir fincan kahve iki bardak çay genelde 1 3 Yorumla SymrnaCityStyle +1 yıl Başlık yanlış oldu. Düzeltir misin Yorumla Nestleseverxxx +1 yıl Yetersiz başlık mı imla hatası mı Yorumla SymrnaCityStyle +1 yıl Fincan kahve yerine çay yazmışım.. düzeltcen mi Yorumla
Neonsari1 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Çay pek sevmem ondan 2-3 en fala 1 1 Yorumla SymrnaCityStyle +1 yıl Başlık yanlış olmuş ya : ( Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Minimum 2 demlik çay 5 fincan falan kahve 1 0 Yorumla
AngelInHeaven90 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 41% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. 4 - 5 kupa kahve içerim, çay en fazla bir bardak 1 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. 0 tane 1 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 559 cevap paylaştı. 3 kesin 1 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bi tane ya da hiçç 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Ben çay sevmediğim için çay içmiyorum ama sürekli kahve içiyorum en az 4-5 paket bazen 10 oluyor. bazen de şekersiz kola içmeyi seviyorum
Çaydanlık ocağın üzerinde durur alti en kısık da gider gelir doldurur içerim kdkdjd benim Alkolüm çay 😂
Çaykolik evet polis bey burada sjsjd
Yani en fazla 2 bardak çay ama kahve 3 4 5 😋😋😋
2 bardak filtre kahve içiyorumda çayı saymadım hiç.
Kahve 1 fincan, çay günde max 2 bardak içiyorum
0
Pek çay içmem
Ben sana kola ismarlayayim:)
Yok su severim
Tamam su alayim
Kendim alırım
Ben alayım bee
Bubi başlığı düzeltebilir misin? Yanlış yapmışım ya. Fincan kahve olacaktı.
Bir fincan kahve iki bardak çay genelde
Başlık yanlış oldu. Düzeltir misin
Yetersiz başlık mı imla hatası mı
Fincan kahve yerine çay yazmışım.. düzeltcen mi
Çay pek sevmem ondan 2-3 en fala
Başlık yanlış olmuş ya : (
1 ya da en fazla 2
Minimum 2 demlik çay
5 fincan falan kahve
2 bardak içiyorumm
Mesela bugün 10 bardak içtim.
Kahvaltıda 1 bardak içiyorum.