Yeme & İçme Tam buğday unlu bol tahıllı simit için ne düşünürsünüz? biradetmehmet Takip Et FenomenMaster Yaş: 46 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bir zincir marketin fırıninda yapıyorlar.Benim gördüğüm keten tohumu, yulaf, susam, ay çekirdeği, ve tam buğday unu...Bol bol yağ, protein, karbonhidrat bir insana bir gün yetecek enerji var sanki.Tadı çok güzel Tam buğday unlu bol tahıllı simit için ne düşünürsünüz? Cevapla Market Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
TeomanŞarkısı Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 +1 yıl MerhabaLeziz ve güzel duruyor yanında çay, krem peynir, domates ve zeytin ile oh mis gibi gider süzme peyniri arasına koy çaya bana ban ye 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Ben çok severim çünkü zaten genelde beyaz ekmek tüketmem ama tam buğday ya da çavdar ekmeği gibi tam tahıl ürünleri tercih ederim proteinli olduğu için vitamin içerdiği için daha sağlıklı oluyor diyet yapan kişiler özellikle tüketiyor. 0 0 Yorumla
u Shivers Takip Et Master Yaş: 35 , eic 77% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 883 cevap paylaştı. Tam bana göre içeriği keşke burada da yapılsa ben de anca tak buğday unlu yulaflı olsun diye hazır şeyler tüketeyim 1 1 Yorumla biradetmehmet +1 yıl Vardır var bi bak sağına soluna Yorumla
lumos_01 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 62% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. aaa güzel görünüyor hangi zincirde, memlekete falan gittiğimde denerim 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl ne bilem 😒 ben böyle şeylere dikkat etmem bir ekmek tüketmem iki tüketeceksem de normal ekmek yerim o gün simit yiceksem normal simit yerim 1 0 Yorumla
Behavaha Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Afiyet olsun🌼. Güzel duruyor ama normal simit tercihim 😅... 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Normal simit 8 tl bu simit 18 tl vardır. 0 2 Yorumla biradetmehmet +1 yıl 6 TL kilosu 55 lira 100 gram dan fazla geliyor 6 6.5 arasi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl iyiymiş. bizim buralarda yok daha. olursa alırız Yorumla
nazmonaroza Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl Çok iyi severim. Peynir ve çayla harika olur 0 1 Yorumla GolfR +1 yıl aynen 👍 Yorumla