Selam ✨ En çok sevdiğiniz ya da kendinizi çok mutsuz hissettiğiniz zaman tükettiğiniz içecekler nelerdir. veya beni anlatıyor dediğiniz bir yemek/içecek var mı?

Selam ✨ En çok sevdiğiniz ya da kendinizi çok mutsuz hissettiğiniz zaman tükettiğiniz içecekler nelerdir. veya beni anlatıyor dediğiniz bir yemek/içecek var mı?

Kendimi mutsuz hissettiğimde kahve ve çikolata kendimi daha iyi hissetmemi sağlıyor çoğu zaman. Çünkü çikolata beyne doğrudan etki eden tiramin, feniletilamin, teobromin, phenethylamine ve kafein gibi bileşikleri içeriyor. Bu yüzden beyin, endorfin salgılıyor ve mutlu hissediyorum.✨😊
Tuzlu fıstık beni çok mutlu ediyor. Bana yasak olmasına rağmen çok zaafım var 😬
Aa neden yasak ki abla :( 😬
Geçmiş olsun üzüldüm abla sevdiğin yiyeceğe alerji olması da kötü oluyor 🌹😔
Kendine çok dikkat et abla :/ 😬😬 bende maalesef bazı şeyleri sırf mutlu ediyor diye tüketiyorum bazen birde tarçına alerjim var ama neyse ki sevmiyorum 😂
Her zaman mutlu ol abla 😬🍂😅
Rica ederim abla teşekkür ederim 🍂😂
Rica ederim abla 😊🍂
Bir çay bir torku çikolata yeter🤭
Afiyet olsun abla ☕🍫🤭
Rica ederim abla günaydın 🌺😊
Çay , kahve ve hurmayı tükettikten sonra mutlu oluyorum. Hem lezzetli hemde sağlıklı.
Cevap
10Cevap
Benherşeyle mutlu olabilirim
Her zaman mutlu ol 🤗
Sende 🌼
Merhaba kahve ve kola içecek olarak, yiyecek olarak fırında iyi kızaran soslu içi sulu kalan bütün bir tavuk ve çikolata
Afiyet olsun
🙂
Ben çiğ köfte yerken çok mutlu oluyorum eğer aşırı açsam ve çiğ köfte yiyorsam o günün en mutlu anı o andır dkcjcj
Yaa güzelmiş sdfsd afiyet olsun hangi şehirdeydin?
Hmm uzakmış ya sdfsdf
Salep tüketince oluyor bi mutluluk etkisi niye bilmem çok sevdiğimizden heralde🤔😂
Fark etmez mutlu etsinde 😂
Soğuk veya sıcak çikolata olabilir, milkshake olabilir 😀yiyecek olarakta hamburger , patates ikilisi 😀
Bir dilim pasta yanına da kola ya da limonata beni mutlu eder. Keza çikolata da beni mutlu eder.
Sabah uyandığımda, acı kahvemden aldığım ilk yudum da beni mutlu eder.. sıcak yaz akşamlarında, soğuk beyaz şarap da.
Sıcak çikolata ve köfte/balık arası ekmek beni mutlu ediyorlar
Filtre kahve, filtre kahve , filtre kahve 🤣
Su, dalından portakalı koparıp yemek, limon da keza öyle.
İçecekler den cay, kahve
Yiyeceklerden çikolata ya da çikolatali olan herhangi bir tatlı
Kola daima favori içeceğim ve beni mutlu ediyor yiyecek takıntım çok fazla yok ama çikolata yemek iyi olabiliyor
Özellikle çay beni benden alır
Kokoreç, iskender ve Nescafe
Mantı ve köfte patates
Makarna aşırı severim👍
Yaprak sarma ve hamburger
Mercimek pilavı.
Mutsuzsam beni yiyecekler mutlu etmiyor
Çikolata ve kahve.
Gerçeği gibi olmaz ama 🍫☕ :D
Rica ederim :D ✨
Döner
Adana kebap