Yeme & İçme Böreğin yanında çay mı, ayran mı daha iyi gider? SymrnaCityStyle Takip Et Master Yaş: 42 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 41 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Şu soruma da bakar mısınız: 👑👑👑👑 Eski sevgiliniz "özledim" yazsa ne yanıt verirsiniz? ↗ Güncellemeler+1 yıl Güncel Böreğin yanında çay mı, ayran mı daha iyi gider? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. Böreğin yanında ben genellikle kahve seviyorum çünkü çay sevmem pek. soğuk kahve ya da şekerli olması fark etmiyor.. 1 0 Yorumla
TeomanŞarkısı Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 +1 yıl MerhabaBörek daha çok kahvaltılık tarzı gibi olduğu için çay ile iyi gider. Gerçi akşam vakti bile çay ile iyi gider 1 0 Yorumla
MissFilozof Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 94% +1 yıl Ne içerdiğine bağlı. Mesela ben peynirli bir böreğin yanında çay, kıymalı böreğin yanında ayran tercih ederdim. 1 2 Yorumla SymrnaCityStyle +1 yıl Teşekkürler Yorumla MissFilozof +1 yıl Rica ederim Yorumla
NickSevmeyenlerden Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Peynirli ve ıspanaklı olanın yanında çay, kıymalı olanın yanında ayran güzel gider. 1 2 Yorumla SymrnaCityStyle +1 yıl Teşekkür ederim 🌹 Yorumla NickSevmeyenlerden +1 yıl :) :) Yorumla
Angell20 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Görüşlere bakıyorum da neredeyse hepsi çay demiş benim damak zevkim farklı demek börekle ayran gider tabikidee 1 0 Yorumla
johnnyepp2 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl kesinliklee çaaayama ayranda olur sıkıntı yok 1 0 Yorumla
Hakan3487 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Fazla çay seven birisi olmadığım halde çay börekle ayran gitmez. 1 0 Yorumla
Yaso9597 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 32% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 482 cevap paylaştı. çay iyi gider. 1 0 Yorumla
BubiiBubii Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 95% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 610 cevap paylaştı. Ay ikisi de iyi gider😋 1 0 Yorumla
_Maidetta_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Çay daha iyi olur 1 0 Yorumla
gokantemur Takip Et Master Yaş: 52 , eic 88% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 919 cevap paylaştı. İkisi de çok güzel oluyor 👍🏻 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı. Tabii ki çay 1 1 Yorumla SymrnaCityStyle +1 yıl Teşekkürler. : ) Yorumla
fenerli_dunya Takip Et Master Yaş: 30 , eic 93% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 449 cevap paylaştı. Tabiki çay 1 0 Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,4b cevap paylaştı. kesinlikle çay 1 0 Yorumla
Mcrklm Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 828 cevap paylaştı. Çay be ya 1 0 Yorumla
Tubaacelyaaa Takip Et Master Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Çay iyi gider 1 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. Cay tabi 1 0 Yorumla
charmsture Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı. Çay.. 1 0 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,9b cevap paylaştı. Çay Tabiki 1 0 Yorumla
Mandarinia Takip Et Master Yaş: 41 , eic 50% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 677 cevap paylaştı. Çay. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Böreğin yanında ben genellikle kahve seviyorum çünkü çay sevmem pek. soğuk kahve ya da şekerli olması fark etmiyor..
Merhaba
Börek daha çok kahvaltılık tarzı gibi olduğu için çay ile iyi gider. Gerçi akşam vakti bile çay ile iyi gider
Ne içerdiğine bağlı. Mesela ben peynirli bir böreğin yanında çay, kıymalı böreğin yanında ayran tercih ederdim.
Teşekkürler
Rica ederim
Peynirli ve ıspanaklı olanın yanında çay, kıymalı olanın yanında ayran güzel gider.
Teşekkür ederim 🌹
:) :)
Görüşlere bakıyorum da neredeyse hepsi çay demiş benim damak zevkim farklı demek börekle ayran gider tabikidee
Çay iyi gider tabiki 😀
kesinliklee çaaay
ama ayranda olur sıkıntı yok
Fazla çay seven birisi olmadığım halde çay börekle ayran gitmez.
çay iyi gider.
Ay ikisi de iyi gider😋
Boll tuzlu ayran🎂🧿
Ben çay severim
Çay daha iyi olur
İkisi de çok güzel oluyor 👍🏻
Kola kolalııo
Tabii ki çay
Teşekkürler. : )
Tabiki çay
💯 De 💯 Çay Gider
Çay bence