Yeme & İçme Balığın yanına en iyi ne gider? 34TUZLALI Takip Et FenomenGuru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Ben rakıdan yana kullandım 😀Tuzlanın meşhur balıkçısı Buyrun ❤️ Balığın yanına en iyi ne gider? Cevapla En İyi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
TantuniSultanSülüman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 81% +1 yıl Rakı gidiyor yahu bende yarın akşam yemeğini bekliyorum orkinos rakı kavun enfes olacak yine 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,6b cevap paylaştı. salata içecek olarak da kolaalkol de ise tabiki rakı 0 0 Yorumla
KahveSacliHeRif Takip Et Master Yaş: 35 , eic 46% +1 yıl zeytinyağlı fava ve patlıcan salatası favorim 0 0 Yorumla
BlackJack_0642 Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Rakı gider diye biliyorum afiyet olsun 0 0 Yorumla
Bikız99 Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,6b cevap paylaştı. Şalgam gider 0 0 Yorumla
aglayankurabiiiş Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Tuzlanın neresinde oturuyorsun? 0 12 Yorumla 34TUZLALI +1 yıl Tuzlanın her yerindeyim ben Yorumla aglayankurabiiiş +1 yıl Her yeri mesela neresi 😂 Yorumla 34TUZLALI +1 yıl Evora İstanbul Yorumla aglayankurabiiiş +1 yıl Orayı bilmiyorum ya Yorumla 34TUZLALI +1 yıl Aydıntepe Yorumla aglayankurabiiiş +1 yıl Heee biliyorum ama sanırım uzağız Yorumla 34TUZLALI +1 yıl Sen Yorumla aglayankurabiiiş +1 yıl Şifa Yorumla 34TUZLALI +1 yıl Şifa mı uzak 😀 Yorumla aglayankurabiiiş +1 yıl Değil mi? Yorumla 34TUZLALI +1 yıl Değil 10 dk Yorumla aglayankurabiiiş +1 yıl Ama bunun mahallesi var belki uzak olabiliriz 😹 Yorumla
2golgeadam2 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 375 cevap paylaştı. Şalgam 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Rakı gidiyor yahu bende yarın akşam yemeğini bekliyorum orkinos rakı kavun enfes olacak yine
salata
içecek olarak da kola
alkol de ise tabiki rakı
zeytinyağlı fava ve patlıcan salatası favorim
Rakı gider diye biliyorum afiyet olsun
Şalgam gider
Tuzlanın neresinde oturuyorsun?
Tuzlanın her yerindeyim ben
Her yeri mesela neresi 😂
Evora İstanbul
Orayı bilmiyorum ya
Aydıntepe