Yeme & İçme Ay acıktım sizce ne yiyim? Bbenkeyfimvekahyası Takip Et Xper 5 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor bence makarna bence fikrimce Güncellemeler+1 yıl bu saatte bisi yenmez sabah yiyim bari ya sabah ne yiyim diye soru sormaya gidiom bb Güncellemeler+1 yıl oh cok sukur baristim bugün insan gibi yemek yicem 😭😭😭😭 Ay acıktım sizce ne yiyim? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,1b cevap paylaştı. Bence makarna yiyebilirsin bol salçalı 0 0 Yorumla
TeomanŞarkısı Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 +1 yıl MerhabaCanın ne isterse onu ye canından kıymetli mi aman can boğazdan gelir ye gari 0 0 Yorumla
Blackmen_1 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 44% +1 yıl Salçalı ve bol baharatlı yap bide yanında ayran 0 4 Yorumla Bbenkeyfimvekahyası +1 yıl dnxnnxndnsnd benim her aksamki menüay tursu bitmeseydi keske yanında o kadar iyi oluyo ki 🤤 Yorumla Blackmen_1 +1 yıl Evet bende turşusuz yemek yemem 😋 Öğrenci evinde misin sende Yorumla Bbenkeyfimvekahyası +1 yıl djxjnsndns yok ben varlik içinde yokluk yasiyom evdekilerle küsüm boykot ediyourm Yorumla Blackmen_1 +1 yıl Kıyamam pasif direniş:D Yorumla
ismiolmayangirl Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Patates kızart 0 4 Yorumla Bbenkeyfimvekahyası +1 yıl buna da kanim kaynadi bi Yorumla ismiolmayangirl +1 yıl Haydi kalk hemen kızart 🍟 Yorumla Bbenkeyfimvekahyası +1 yıl keske elimi saklatsam gelse önüme Yorumla ismiolmayangirl +1 yıl Keşkeee Yorumla
primadonna_girl Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Makarna, köfte 0 4 Yorumla Bbenkeyfimvekahyası +1 yıl benim sadik yaaariiim salcali makarnadiiir salcali makarnadirr tiriririm Yorumla primadonna_girl +1 yıl Salçalı makarna aşktır Yorumla Bbenkeyfimvekahyası +1 yıl bizimki toksik bi ilişki yokluktan dönüyorum her aksam ona Yorumla primadonna_girl +1 yıl 😂 Yorumla
Emir12_ Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Seçenekler neler 0 26 Yorumla Bbenkeyfimvekahyası +1 yıl yoğurtlu makarna salcali makarna sade makarna domatesli makarna Yorumla Emir12_ +1 yıl Ne diyim ki rehine kampında bile daha ideal seçenekler vardır Yorumla Bbenkeyfimvekahyası +1 yıl allah kurtarsin de Yorumla Emir12_ +1 yıl Allah kurtarsın brom Yorumla Bbenkeyfimvekahyası +1 yıl amin kardeşim evlensem ins yemek yaoanim olacak Yorumla Emir12_ +1 yıl Ev işlerini seven bir bey bul Yorumla Bbenkeyfimvekahyası +1 yıl beyim beni severse yapar zaten beni seveni bulsam yeto Yorumla Emir12_ +1 yıl Seni sevmeyle ilgisi nedir be mutfak işinden anlamıyorsa 🤔 Yorumla Bbenkeyfimvekahyası +1 yıl ogrenir iste dunyalar tatlısı bitanecik ömrü hayati karisi yorulmasın diye Yorumla Emir12_ +1 yıl Bu sevecenlik hoşuma gitti gel evlenelim Yorumla Bbenkeyfimvekahyası +1 yıl brodan cok keskin bi donus oldu Yorumla Emir12_ +1 yıl Yoğurtlu makarna yemene içim el vermedi Yorumla Bbenkeyfimvekahyası +1 yıl benimle bi ömür yogurtlu makarna yer misin 💍 Yorumla Emir12_ +1 yıl Kesin bir iki gün sıkılırım ben makarnadan ya. Başka bir şey yapsak löp et mesela Yorumla Bbenkeyfimvekahyası +1 yıl aradigim zengin kocayi buldum arkdslr Yorumla Emir12_ +1 yıl Dur et fiyatlarına bakip geliyorum 😅 Yorumla Bbenkeyfimvekahyası +1 yıl ay etikete bile bakmadan alisveris yapiyo kizilcik şerbeti nursema Yorumla Emir12_ +1 yıl Baksa iyi eder ben baktım şu an makarna son derece mantıklı geldi Yorumla Bbenkeyfimvekahyası +1 yıl neyse o zaman tek ümidim yarinki sinav zengin koca da yok anlasildi Yorumla Emir12_ +1 yıl Tamam kazan beni de kurtar nolursun Yorumla Bbenkeyfimvekahyası +1 yıl okuyup memur olim mi Yorumla Emir12_ +1 yıl Olur sonra gel evlenelim. Maaşları birleştirsek çok güçlü oluruz Yorumla Bbenkeyfimvekahyası +1 yıl herkese evlenme sözü verdim ömrüm yetmez bu kadar kocaya Yorumla Emir12_ +1 yıl Evlen bosan düğün tören desek önünde de 40 yıl olsa ohoo 15 kişiye rahat sözunu tutarsın ya hem her sene son model gelinlik giymiş olursun daha ne Yorumla Bbenkeyfimvekahyası +1 yıl ben düğün sevmooooruum gelinlik giyip evin içinde dolasayim gelinlik güzel 🥲 Yorumla Emir12_ +1 yıl Deli vallahi 😂 Yorumla
laylaylomgalibaa Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Sarma 0 3 Yorumla Bbenkeyfimvekahyası +1 yıl of canım cekiyo kac gündür zaten siscek bi yerlerim 😭 Yorumla laylaylomgalibaa +1 yıl Ee otur sar 😂 Yorumla Bbenkeyfimvekahyası +1 yıl ben ic hazirlamayi falan bilmem ki ehe Yorumla
Adanus0101 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 541 cevap paylaştı. Adana kebap 0 0 Yorumla
reisi__cumhur Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl Istakoz 0 2 Yorumla Bbenkeyfimvekahyası +1 yıl denizdrn babam ciksa yemem Yorumla Bbenkeyfimvekahyası +1 yıl babamı normalde de yemem zaten Yorumla
muratti11 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl Makarna ideal 0 2 Yorumla Bbenkeyfimvekahyası +1 yıl karnimda makarna agaci cikti Yorumla muratti11 +1 yıl Hauahsuauhshshs bu ben Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Bence makarna yiyebilirsin bol salçalı
Merhaba
Canın ne isterse onu ye canından kıymetli mi aman can boğazdan gelir ye gari
Salçalı ve bol baharatlı yap bide yanında ayran
dnxnnxndnsnd benim her aksamki menü
ay tursu bitmeseydi keske yanında o kadar iyi oluyo ki 🤤
Evet bende turşusuz yemek yemem 😋 Öğrenci evinde misin sende
djxjnsndns yok ben varlik içinde yokluk yasiyom evdekilerle küsüm boykot ediyourm
Kıyamam pasif direniş:D
Bencede makarna
Patates kızart
buna da kanim kaynadi bi
Haydi kalk hemen kızart 🍟
keske elimi saklatsam gelse önüme
Keşkeee
Makarna, köfte
benim sadik yaaariiim salcali makarnadiiir salcali makarnadirr tiriririm
Salçalı makarna aşktır
bizimki toksik bi ilişki yokluktan dönüyorum her aksam ona
😂
Seçenekler neler
yoğurtlu makarna salcali makarna sade makarna domatesli makarna
Ne diyim ki rehine kampında bile daha ideal seçenekler vardır
allah kurtarsin de
Allah kurtarsın brom
amin kardeşim evlensem ins yemek yaoanim olacak
Ev işlerini seven bir bey bul
beyim beni severse yapar zaten beni seveni bulsam yeto
Seni sevmeyle ilgisi nedir be mutfak işinden anlamıyorsa 🤔
ogrenir iste dunyalar tatlısı bitanecik ömrü hayati karisi yorulmasın diye
Bu sevecenlik hoşuma gitti gel evlenelim
brodan cok keskin bi donus oldu
Yoğurtlu makarna yemene içim el vermedi
benimle bi ömür yogurtlu makarna yer misin 💍
Kesin bir iki gün sıkılırım ben makarnadan ya. Başka bir şey yapsak löp et mesela
aradigim zengin kocayi buldum arkdslr
Dur et fiyatlarına bakip geliyorum 😅
ay etikete bile bakmadan alisveris yapiyo kizilcik şerbeti nursema
Baksa iyi eder ben baktım şu an makarna son derece mantıklı geldi
neyse o zaman tek ümidim yarinki sinav zengin koca da yok anlasildi
Tamam kazan beni de kurtar nolursun
okuyup memur olim mi
Olur sonra gel evlenelim. Maaşları birleştirsek çok güçlü oluruz
herkese evlenme sözü verdim ömrüm yetmez bu kadar kocaya
Evlen bosan düğün tören desek önünde de 40 yıl olsa ohoo 15 kişiye rahat sözunu tutarsın ya hem her sene son model gelinlik giymiş olursun daha ne
ben düğün sevmooooruum gelinlik giyip evin içinde dolasayim gelinlik güzel 🥲
Deli vallahi 😂
Sarma
of canım cekiyo kac gündür zaten siscek bi yerlerim 😭
Ee otur sar 😂
ben ic hazirlamayi falan bilmem ki ehe
Adana kebap
Pizza
Istakoz
denizdrn babam ciksa yemem
babamı normalde de yemem zaten
Makarna ideal