Yeme & İçme Siteden hangi şanslı kişiye kahve yapayım? 34TUZLALI Takip Et FenomenGuru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Yanına tatlıda yaparım hamarat ellerimle 🥰😀Bu arada burası evim dün attığım fotoğraf arka cephe tarafıydı 😁 Güncellemeler+1 yıl O engeli kaldır yaz bana Siteden hangi şanslı kişiye kahve yapayım? Cevapla Fotoğraf Soruları Site Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Biz senle kavga edip konuşmayı kestik diye hatırlıyorum sanki iki asciybir araya gelince anlaşmazlık çıkar lafı çok doğruymuş haha onu fark ettim 0 7 Yorumla 34TUZLALI +1 yıl Eee sonuç Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sonuç yok olması mı gerek soruna denk geldim yorum yaptım ne kadar kabasın ya Yorumla 34TUZLALI +1 yıl Kaba bir davranış görmüyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Pekii Yorumla 34TUZLALI +1 yıl Fazla alıngansın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Regl dönemine gircem bak olabilir o kaynaklı Yorumla 34TUZLALI +1 yıl Sebebi beni ilgilendirmez, sadece düşüncemi belirttim Yorumla
mehcab Takip Et Master Yaş: 81 , eic 75% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,2b cevap paylaştı. Doğrusu seninle karşılıklı bir kahve içmek isterdim. 0 0 Yorumla
MonaVeKocaları Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kahvemi ben yaparım teşekkürler... 0 8 Yorumla 34TUZLALI +1 yıl Eee gelme o zaman soruya Yorumla MonaVeKocaları +1 yıl Sana mı soracağım Yorumla 34TUZLALI +1 yıl Evet soru benim Yorumla MonaVeKocaları +1 yıl Okey o zaman sade bir kahve alayım bayım Yorumla 34TUZLALI +1 yıl Yok sana kahve Yorumla MonaVeKocaları +1 yıl Neden ama 😖😖 Yorumla 34TUZLALI +1 yıl Keyfim öyle istedi Yorumla MonaVeKocaları +1 yıl 😔😔 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Biz senle kavga edip konuşmayı kestik diye hatırlıyorum sanki iki asciybir araya gelince anlaşmazlık çıkar lafı çok doğruymuş haha onu fark ettim
Eee sonuç
Sonuç yok olması mı gerek soruna denk geldim yorum yaptım ne kadar kabasın ya
Kaba bir davranış görmüyorum
Pekii
Fazla alıngansın
Regl dönemine gircem bak olabilir o kaynaklı
Sebebi beni ilgilendirmez, sadece düşüncemi belirttim
Doğrusu seninle karşılıklı bir kahve içmek isterdim.
Kahvemi ben yaparım teşekkürler...
Eee gelme o zaman soruya
Sana mı soracağım
Evet soru benim
Okey o zaman sade bir kahve alayım bayım
Yok sana kahve
Neden ama 😖😖
Keyfim öyle istedi
😔😔
Yap yap bana yap