Tam şikayet edecektim ki restoranın sahibinin futbol kulübünün sahibi olduğunu öğrenince boşa çabalamaktan vazgeçtim. Kısaca restoranın sahibini belediyenin sahibine şikayet etmiş gibi olacaktım.
Lavaboda ne tuvalet kağıdı, ne peçete ne de sabun yoktu. Sorumlu kişiyle görüşmeye gittim. Karşımda genç bir kadın vardı. Durumu anlattığımda elime bulaşık deterjanı döküp elimi yıkamaya mutfağa yönlendirince "hanımefendi burası mutfak ya siz iyi misiniz acaba?" dedim. Mal gibi yüzüme bakakaldı.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Aklıma gelmez ve semem o tarz şeyleri herkes görüp deneyerek karar vermeli değerlendirmeler özneldir çünkü
Ben bir yere gitmeden önce yorumları okurum mesela iyi yorumları tabi çevreye arkadaş akrabalara yazdırıyorlar genelde
Sadece eve yemek soyledigimde yaparım diğer insanlara iyilik olsun diye
Hatta bir yerin yoruma bakıyordum isletme sahibi kotu yorumları bir dovmedigi kalmıstı ya zndkdmd
Aynen cevap veriyorlar bir de iyi yorumları arkadaş akraba çevreye yazdioryorlar çünkü çoğu
Vay kopekler ben yemek kotuyse gömmek icin yazıyorum diğerleri almasın diye yazık
Tam şikayet edecektim ki restoranın sahibinin futbol kulübünün sahibi olduğunu öğrenince boşa çabalamaktan vazgeçtim.
Kısaca restoranın sahibini belediyenin sahibine şikayet etmiş gibi olacaktım.
Lavaboda ne tuvalet kağıdı, ne peçete ne de sabun yoktu. Sorumlu kişiyle görüşmeye gittim. Karşımda genç bir kadın vardı. Durumu anlattığımda elime bulaşık deterjanı döküp elimi yıkamaya mutfağa yönlendirince "hanımefendi burası mutfak ya siz iyi misiniz acaba?" dedim. Mal gibi yüzüme bakakaldı.
Çok sevdiğim mekanlar dışında hayır
Rast gele bir mekana girdin kötü hizmet aldın kötü tavırla karşı karşıya kalsan yazar miydin?
Genel olarak beklentiyi düşük tutarak girdiğim için hayır
Aklıma bile gelmez, beğenmediysem birdaha gitmem.
Hayatta çoğu şeyde en iyisi kendi deneyimleyip tecrübe ettiğin şeydir
kıl kaparsam
Kötü davranıldigin da kötü hizmet aldığım da yazarım ben de
Hiç uğraşmam 🤣🤪
Zor bir şey degil aslında
Evet ama öyle bi alışkanlığım hiç gelişmedi sanırım
Bazen
Yok yapmıyorum uğraşamam ya kslflflsl
Tabiki gerçeğini doğrusunu yazarim
Gerek yok
çok nadir
Artık yapıyorum