Yeme & İçme Starbucks söylicem saat kaçta söyleyebilirim? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Söyledim arkadaşlar allaha şükür Starbucks söylicem saat kaçta söyleyebilirim? Cevapla Starbucks Hakkında Sorular Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
TeomanŞarkısı Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 +1 yıl Ne zaman istersen söyle knk saatimi var yani canının istiyorsa al işte 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kaçta sipariş açılıyor anlamında sormuştum kanka Yorumla TeomanŞarkısı +1 yıl Sabah 10 akşam 10 arası Yorumla
Dilaraa55 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl 10dan sonra 1 2 Yorumla Dilaraa55 +1 yıl Opet benzinlik yakın ise orada var Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler 💖 Yorumla
Jackhans80 Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 96% +1 yıl acelesi nedir 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Uyumamam gerekiyor ve şu an kahve yapacak materyalim yok Yorumla Jackhans80 +1 yıl kola da iyi gelirçay elmamastürbasyon Yorumla
Mustafa3895 Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Sabah sabah nerden geldi aklina 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Uyumamam gerekiyor ve şu an kahve yapacak materyalim yok Yorumla Mustafa3895 +1 yıl Çaresizliğin böylesi de varmış Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. 11 12 gibi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ne zaman istersen söyle knk saatimi var yani canının istiyorsa al işte
Kaçta sipariş açılıyor anlamında sormuştum kanka
Sabah 10 akşam 10 arası
10dan sonra
Opet benzinlik yakın ise orada var
Teşekkürler 💖
Shell ve opet lerde var
Açıldığı zaman söyleyebilirsin
Beyin uzatın bı tabak