Yeme & İçme Akşam , Yemeği menüsünde ne vardı? SevimsizDünya08 Takip Et Xper 2 Yaş: 43 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bir tabak yoğurtlu makarna , şalgam çorbası, Musakka , sizler ne yediniz Güncellemeler+1 yıl Ne umdunuz sofrada ne buldunuz? Akşam , Yemeği menüsünde ne vardı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. Hamburger 1 0 Yorumla
TeomanŞarkısı Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 +1 yıl MerhabaBen tavuklu pilav, kaşık salata ve erişte çorbası içtim acılı kola vs. Sonra ardına bol köpüklü orta bir Türk kahvesi ve çikolata 1 2 Yorumla SevimsizDünya08 +1 yıl Afiyet olsun Yorumla TeomanŞarkısı +1 yıl Saol Yorumla
yolun_yolcusu88 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Tavuklu pilav, patlıcan çorbası ve salata, turşu falan vardı 1 3 Yorumla SevimsizDünya08 +1 yıl Afiyet olsun Yorumla yolun_yolcusu88 +1 yıl Teşekkür ederim sizlere de.. 🙏🥀 Yorumla SevimsizDünya08 +1 yıl Sağolun Yorumla
frenchgirl16 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Daha yemedik. Kuru pilav var ben yaptım ama becerememişim sjdjsjcjdkk 1 1 Yorumla SevimsizDünya08 +1 yıl Sonrada niye evde kaldık deyip ağlama:))) Yorumla
afrikalıyık Takip Et Xper 3 Yaş: 38 +1 yıl Bugun kendime ceza verdim ac kalacagim 1 2 Yorumla SevimsizDünya08 +1 yıl Başka ceza ver Yorumla afrikalıyık +1 yıl Insani en iyi aclik terbiye eder. Buyuk hata yaptim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hamburger
Merhaba
Ben tavuklu pilav, kaşık salata ve erişte çorbası içtim acılı kola vs. Sonra ardına bol köpüklü orta bir Türk kahvesi ve çikolata
Afiyet olsun
Saol
Tavuklu pilav, patlıcan çorbası ve salata, turşu falan vardı
Afiyet olsun
Teşekkür ederim sizlere de.. 🙏🥀
Sağolun
Daha yemedik. Kuru pilav var ben yaptım ama becerememişim sjdjsjcjdkk
Sonrada niye evde kaldık deyip ağlama:)))
Bugun kendime ceza verdim ac kalacagim
Başka ceza ver
Insani en iyi aclik terbiye eder. Buyuk hata yaptim