Malum tam zamanı, bilmeyenler için bir kaç tüyo..

Afiyet olsun 😊
Malum tam zamanı, bilmeyenler için bir kaç tüyo..

Afiyet olsun 😊
hiç anlamam bak bu bilgiyi bilmiyordum mesela demek sapı kuru sarı olunca olgun oluyor bunu aklıma kazımalıyım 🙄 ama kavunu iyi seçerim bilmediğim bir şekilde iyi seçiyorum 😂
Koklama yöntemi? Kavun için 😃
evet mis gibi kokuyorsa tamam işte 😀
Pek anladığım söylenemez. Ama birkaç sene önce aldığım karpuz aklıma geldi. Sabahın erken saatlerinde ramazan günü pazara gittim. Aynı tezgahtan hem karpuz hemde birsürü sebze aldım. Eve döndüm. Aldıklarımı yerleştiriyorum. Farkettim ki karpuzun altını muhtemelen tarlada fare filan yemiş. Koca karpuzu eve taşıdığımamı yanayım tekrar çöpe taşıyacağıma mı yoksa verdiğim paraya mı...👊🏻👊🏻 Ya valla zehir zıkkım olsun bak gene aklıma geldi alçak pazarcı yaa.. cık cıkk😄😄
Herkesi kendin gibi bilmekten bu beaa.. Gösterdim ben bi tane bu boyda olsun tatlı olsun dedim. Diğer sebzelerle ilgilendim. Oruçlu olmasam gider kafasına atardımda üşendim😂
Helal etmedim doğrusu. Rabbiyle hesaplaşır artık
Bi tanesin🥰
Seçtiklerim genelde iyi çıkar ama iyi bildiğimden emin değilim 😄 sadece saplarına bakıyorum kurumus olanları seçmeye çalışıyorum
Hayır hiç anlamıyorum. zaten hiç almadım karpuz. genelde elma gibi meyveleri daha çok seviyorum ya da kavun olabilir ya da çilek olabilir. ama karpuz seçerken sanırım sese bakıyorlardı
Cevap
3Cevap
Ne kadar çok detay varmış ben sadece gotunu tokatlıyordum o kadar
Yanlız bütün almak bütçeyi zorluyor o yüzden dilim olarak aliyorum
Erkek adam anlarmış gibi tokatlar eline alır sallar eve gelip keser kelek çıkar 😂
Bütün bilgi zaten fotoda dahil
Sayende ogrendim
Gözüme yakışıklı geleni alirim
Vurarak seçenler 😄
Bunları bilmiyordum
Hiç anlamam
tabiisii
Hayır maalesef
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?