Yeme & İçme Kahve içmeyi sever misiniz? YAŞAMAYISEVENKIZZZ Takip Et Xper 5 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Evet Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Kahve içmeyi sever misiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Evet ben çok seviyorum özellikle de soğuk kahve içmeyi 1 0 Yorumla
AɴᴋᴀʀᴀBᴇʏᴇғᴇɴᴅɪꜱɪ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Evet kahve içmeyi severim ve genelde öğle vaktinden önce saat 12 civarında içiyoruz Nescafe ya da Türk kahvesi 1 0 Yorumla
gaddarım Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl yok ya o ne işyerinde canı sıkıldıkça kahve isteyen? saati olcak çay saatleri gibi. 1 0 Yorumla
mavimuratfb Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Yani Starbucks içmesem hergün moralim sıfır sıfır sıfır 😀😀😀 1 0 Yorumla
sseyfo Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl 40 yıl hatra kahvenin atmosferi de eklendi mi tuzlu kahve bile içilir. Var mı tuzlu kahve ısmarlayacak biri sjsj 1 0 Yorumla
13TİMURHAN36 Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Nescafe olarak 3ü bir arada içiyorum sadece öbür türlü sevmem genelde ferah ve soğuk şeyleri tercih ederim 1 0 Yorumla
CandyGirl0123 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 +1 yıl Ben kahveyi hiç sevmem çocukluğumdan beri kahve kokusunu alırsam rahatsız olurdum böyle de devam ediyor hala 0 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3b cevap paylaştı. Hayır sevmiyorum 1 0 Yorumla
Daгкdesiгe_ Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kiminle içtiğime bağlı. Tek başıma zevk vermez. 1 0 Yorumla
uğurböceği0000 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Kahve içmeyi seven 10. Kızım bu sitede 😀 1 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,1b cevap paylaştı. Yok hiç sevmem ksflfllslsl 1 0 Yorumla
Malefiz1313 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,5b cevap paylaştı. Kahve benim yaşam kaynağım🤎 1 0 Yorumla
s MFBH22 Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 3 ay Yeme & İçme konusunda 12,7b cevap paylaştı. Tabiki severim ❤️ 0 0 Yorumla
_ALCHERA_ Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,7b cevap paylaştı. Fazlasıyla. 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Köpeğiyim 1 0 Yorumla
Vushkinwt Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Kahve içmeyi severim çünkü boş boş oturtmuyorlar… 1 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. Salep iyidie 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ama Türk kahvesi 0 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5b cevap paylaştı. Evet severim. 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. Sevmem 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Evet ben çok seviyorum özellikle de soğuk kahve içmeyi
Evet kahve içmeyi severim ve genelde öğle vaktinden önce saat 12 civarında içiyoruz Nescafe ya da Türk kahvesi
yok ya o ne işyerinde canı sıkıldıkça kahve isteyen? saati olcak çay saatleri gibi.
Yani Starbucks içmesem hergün moralim sıfır sıfır sıfır 😀😀😀
40 yıl hatra kahvenin atmosferi de eklendi mi tuzlu kahve bile içilir. Var mı tuzlu kahve ısmarlayacak biri sjsj
Nescafe olarak 3ü bir arada içiyorum sadece öbür türlü sevmem genelde ferah ve soğuk şeyleri tercih ederim
Ben kahveyi hiç sevmem çocukluğumdan beri kahve kokusunu alırsam rahatsız olurdum böyle de devam ediyor hala
Hayır sevmiyorum
Kiminle içtiğime bağlı. Tek başıma zevk vermez.
her Gün içerim
çok daha sağlıklı
Kahve içmeyi seven 10. Kızım bu sitede 😀
Türk kahvesi içmem sevmem bir Nescafe
Yok hiç sevmem ksflfllslsl
Bağımlısı olmak 🤎🤎
Damarlarımda kahve dolaşıyor
Evet ama sıcak kahve tabiki de
Filtre kahve iyidir
Gunde 5 fincan. Ama turk kahvesi
Sohbet iyiyse evet diğer türlü hayır
Kahve benim yaşam kaynağım🤎
fazla değill
Tabiki severim ❤️
Sen yoksan içeceksem evet seviyorum
Çok severim
Evet severim ☕️
Fazlasıyla.
Evet severim oldukça
Evet severim
dışarıda, yalnız değilsem iyi geliyor.
Köpeğiyim
Kahve içmeyi severim çünkü boş boş oturtmuyorlar…
Salep iyidie
Ama Türk kahvesi
Hemde çok
Evet severim.
Sevmem