skolyoz ameliyatı oldum omurga ameliyatı bilmeyenler için söyleyeyim. ağır bir ameliyat. 1 ay oluyor sigara içiyordum bıraktım içmiyorum. ama alkol içsem sıkıntı olur mu. AMELİYAT OLUP DA AMELİYATTAN YAKIN ZAMAN SONRA ALKOL TÜKETEN var mı
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Skolyoz ameliyatınde kaç adet platin takıldı biliyor musun bende de platin varda merak ettim
aaa öyle miii geçmiy olsunn öncelikle bana 16 tane vida takmışlar derecem 55 ti senin kaçtı derecen kaç platinin var
Yok ben skolyozdan dolayı takmadım kaza geçirdim. Omurgamda çok fazla kırık oluştu o nedenle 8 adet platin takıldı.
Ha anladım ağrıların olmuştun illaki ama kaç sene oldu var mı hala ağrın
2017 de taktım tabi ki ağrı oluyor hele ki kışın çok fazla aşrı oluyor. Adet dönemi zaten belini ikiye ayırdığını sanıyorsun ben o nedenle tens cihazı aldım fizik tedavi doktorum önerdi ağrıya iyi geliyor. Platin zaten hissetmiyorsub ama beline dokunduğunda hareket edince hissedersin. Bu arada kilo almamaya bak derim zaten doktorda demiştir çok fazla kilo alma diye benim ki ömür boyu kalacak zaten
benimki de kalacak ömür boyu çok kilolu değilim zaten zayıfım kışın neden çok ağrı oluyor onu anlamıdm
Soğuk ağrı yapıyor kışın anlarsın ne demek istediğimi
Sigara Neysede Alkol Büyük Anlamda Etkiler Tavsiyem Geçene Kadar Tüketmemendir Ama İllaki Tüketicem Dersen Karar Senindir
sigara daha zararlı derdim bende ciddi misin ya
Sigara Alkole Göre Daha Hafif En Basidi Alkol Vücudu Gereksiz Yağlandırıp Yağ Hücrelerinin Büyümesine Neden Olur Buda Deriye İster İstemez Ters Etki Yapar
anladım çok saol
Vitamin Vb Bir Çok İyileştirici Hormonlara Ve Diğer İşe Yarayan Bölgelere Baya Zayıflatır
Peki 1 2 sigara içsem sorun olur mu acaba
Sigara İçebilirsin Ama Günde 1 e2 ya da Çok Dayanamazsan 3 de Olabilir Kendini Çok Kasma Ama Alkolden Uzak Durmanı Öneririm Allah Şifalar Versin 👍
çok teşekkür ederim
Rica Ederim 🤙
Olur sigara alkol ameliyat sonraki iyleşme dönemini uzatır komplikasyonu arttırır hatta revizyona bile sokar.
revizyon ne demek
Revizyon düzeltme anlamına gelir yani ameliyatın tekrarlanması diyebiliriz.
anladım Allah korusun
Yani kardeşim sonuçta vücuduna kesi yapılıyor bir iz var bu izin iyleşme süresi var sen bu süreyi uzatırsın zarar verirsin psikolojik olarakta zarar verebilir bence. allah sağlık versin iyi geceler.
çok teşekkür ederim iyi geceler
Biraz daha bekle bence
Geçmiş ollsun
sorun olacağını sanmam
İçme bence
İçme evladım içme..