Yeme & İçme Kıymalı pidenin yanında içecek olarak ne alırsınız? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor çay kola ayran Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl sizce hangisiiii çok kararsizim Kıymalı pidenin yanında içecek olarak ne alırsınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Ben pide pek sevmem ama yersem de yanında kola içerim sadece afiyet olsun 1 0 Yorumla
ᴀʟᴏɴᴇᴀɴqᴇʟ Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Ayran tabi ki kola böyle hamurlu yiyeceklerde hiç iyi olmuyor 0 0 Yorumla
Beyoğlu Takip Et FenomenMaster Yaş: 42 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kola alayım ben 1 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. Milli icecek ayran 0 0 Yorumla
MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 , eic 42% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ayran olmalı başka bir şeye gerek yok 😄 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Tabi ki ayran enfess olurr 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ayran dedik ya 😂😂😂 Allah'ımmm Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Acılı şalgam 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10,7b cevap paylaştı. Eyran alayım ben 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. ayran 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Ben pide pek sevmem ama yersem de yanında kola içerim sadece afiyet olsun
Ayran tabi ki kola böyle hamurlu yiyeceklerde hiç iyi olmuyor
Kola alayım ben
Milli icecek ayran
Soğuk ice tea şeftali.
Ayran olmalı başka bir şeye gerek yok 😄
Tabi ki ayran enfess olurr
Ayran dedik ya 😂😂😂 Allah'ımmm
Ayran