Yeme & İçme Karpuz sezonunu açtınız mı? Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor en son ne zaman karpuz yediniz ne zaman yemeyi düşünüyorsunuz? 🍉 Karpuz sezonunu açtınız mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,1b cevap paylaştı. Açmadım 0 0 Yorumla
ZankK Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl En sevdiğim meyve. karpuz. Karpuzların tadı yok hile var alayında. kabak aşılı karpuzları geçiiriyorlar insanlara. Sezonu daha açamadık 0 0 Yorumla
1asosyal Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 320 cevap paylaştı. Cok oldu sezon acali. İthal karpuz bitti ilk yerli karpuzla basladik 0 0 Yorumla
Almenda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 38% +1 yıl Ben yedim ama plastik gibi tadı 0 4 Yorumla Takatukacııı +1 yıl Hiç alakası yok o karpuz değildir iyi baktın mı? Yorumla Almenda +1 yıl @Takatukacııı bildiğimiz karpuzzz 😒 Yorumla Takatukacııı +1 yıl Bildiğimiz değildir bildiğimiz karpuz ağızda dağılan hafif yumuşak bir meyvedir Yorumla Cod2009 +1 yıl Plastik gibi mi? 😅 Sen gerçek karpuz yediğine emin misin Yorumla
Mcrklm Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 828 cevap paylaştı. Açtık walla gümbür gümbür 0 0 Yorumla
Degisik_-_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,4b cevap paylaştı. Açtık ya oldu hatta 0 0 Yorumla
ilyess Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 42% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 691 cevap paylaştı. 2 3 hafta oluyor sezonu açtığımız 0 0 Yorumla
Gezelimmaksat Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,9b cevap paylaştı. Karpuz sezonu açıldı çoktan 0 0 Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,4b cevap paylaştı. kavun sezonunu açtım ben 0 0 Yorumla
jupiterdekiguluncani Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Açtık ve peynirle uyumu mükemmel ötesi 0 0 Yorumla
ButcherBlaviken Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl Dünyanın parası la karpuz açmam bu gidişle 😂 0 0 Yorumla
musicalower1 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 90% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 347 cevap paylaştı. Karpuz istiyorum 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,2b cevap paylaştı. Yarın açılış var 😂 0 0 Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. 3 gün oldu 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Açmadım
En sevdiğim meyve. karpuz. Karpuzların tadı yok hile var alayında. kabak aşılı karpuzları geçiiriyorlar insanlara. Sezonu daha açamadık
Cok oldu sezon acali. İthal karpuz bitti ilk yerli karpuzla basladik
Ben yedim ama plastik gibi tadı
Hiç alakası yok o karpuz değildir iyi baktın mı?
@Takatukacııı bildiğimiz karpuzzz 😒
Bildiğimiz değildir bildiğimiz karpuz ağızda dağılan hafif yumuşak bir meyvedir
Plastik gibi mi? 😅 Sen gerçek karpuz yediğine emin misin
Bu mevsimde karpuz yenmez
Açtık walla gümbür gümbür
Açtık ya oldu hatta
Ramazan da açmıştık 😄
Tabiii gfgnvfgvv
Çok şükür açtık sonunda ~ ℳ
2 3 hafta oluyor sezonu açtığımız
Karpuz sezonu açıldı çoktan
kavun sezonunu açtım ben