Bugün evdeyim ya iyice karıştırdım her şeyi 😂Ama güzel oldu, tahinli çörek tadında 😀

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bugün evdeyim ya iyice karıştırdım her şeyi 😂Ama güzel oldu, tahinli çörek tadında 😀

Merhaba
Normal krep severim. Arasına mantarlı omlet, peynirli ve domates koyup yemeye bayılırım. Yanında birde mis gibi sıcak tavşan kanı çay ile
Krem sevdiğimi sana kim söyledi
Kavanozdaki bitmelik tahin olabilir 😬😀
Vayyyyyyyy dibini kaşıkladığımmm 🤨
Sade mi yiyorsun 😬😀
Evet 🤣
Afiyet olsun pekmezle bile pek çekilr yanı yok helal olsun sana sade yiyorsun 😀
Ben sek severim pekmezi bile Sek içerim.. 🤨
Maşallah gerçekten 😀
Eyvallah dostum
Eig için teşekkür ederim ☺️
Rica ederimmm 😀
Cevap
13Cevap
Krep muzlu olunca güzel oluyor sanki
Evet yulafli pankekte güzel oluyor 😀
Ama bugün kü yaptığım yalancı su böreği de efsaneydi 😄
Hep yalanla dolanla işin hjgj 😂eline saglik ama su böreği ile aram yok sadece aklim patates kizartmalarinda kaldi 😂
Afiyet olsun abla :D çok güzel görünüyor ellerine sağlık ben sade krep severim ya da üzerine meyve eklediğim zaman
Teşekkür ederimm Barış 😀Maksat çeşit olsun hep sade, peynirli filan olmuyor 😀Bir dakika krepin paketlenmişi var mı sdhgj 😂
Rica ederim abla paket krep varsa alırım direk :D :D ya da sen yap senin krepini de yerim sdfsdf
😂😂 Ankara 'da marka oluyormuşum Barış 😂😂Star Wars kreplerii 😂😂
Star Wars krepleri güç sizinle olsun :D :D :D bu marka kesin tutar
Hahahh valla bak sloganda hazirrr 😂
Aynen öyle abla ilk müşterin benim ama :D :D
Yok müşteri ayaklarinda işten kaçmak yok Barış geç tezgahın başına hjxcjsj 😀
Sadece krep yemek istemiştim ama sdfdssd neyse çalışacağız artık :D yol + yemek isterim ama
Istersen bir de ev ve de kapindan arabayla alinsin ister misin dhghj 😂
Valla iyi olur abla sen mi gelip alacaksın konum atayım :D sdfsdfs :D
😂😂 hıı ben gelip alacağım Barış uzay araciyla uyar mı hani şu Solo'nun kullandigi vardi ya 😂
Evet onun adı neydi unuttum milenyum şahini sanırım :D :D :D yok abla şaka yapıyorum sen yorulma ben gelirim
Evet evet milenyum şahin'iydi 😀tamam hemen kabul ediyorum shgjhfhj 😂
Oo güzel kolay oldu bu ablam özel sürücüm :D :D sdfsdfsdgf
Tahinli çörek adına fkks havaya kaldır bir de bunu söylerken. Lezzetli olsun da önemli değil
Tahinli çörek andı gibi oldu bu da 😂valla yabancisiyim kendisiyle yeni tanistim 😂
Tadı nasıl
Tadı güzeldi tavsiye ederim 😀Yapacaksan tarifini vereyim 😀
İnsan yapar da gönderir. Hemen tarif veriyor. Her elin lezzeti başkadır 🙄
Bak bak kekime danslarina bak sen 😂
Biz hamburgerimizi aldik bi kere 😏 @irsisback hamburgerdaşımı bi etiketleyeyim bi gelsin olaya bi büyüteç tutsun 😂
Onunla yiyin siz 💪🏻
@irsisback @abdurrahman00t onunla mı 🤔o kim yahu 😂ben mi bir şey kaçırim 😂
Prenses gibi olurlarsa neden yaşatmayalım 😏
@abdurrahman00t şu surata bak hele 😂trip yakisti mi simdi Allah'ini seversen 😂
Trip değil ki
Başo başko boks turnuvası shgfhj 😀 kavgali misiniz siz ne o öyle biri o der bir tribini kabul etmezzz 😀
@İrsisback hımm pek hoşuma gitmedi bu durum 😕
@starwarsprensesi Arada kendisi getiriyor. Yoksa halen severim.
@abdurrahman00t sen bir şey yapmış olabilir misin abd halen severim diyerekte gönül de alıyor bak ne diyecegimi bilemedim 🤩
Yok ben bir şey yapmadım. Kendisi de bir şey yapmadı ama istemeden sıktı canımı
Tez vakit düzelin öyle gelin o zaman 😂ya da ben getireyim sizi kendinize 😂
@İrsisback bir yanlış anlasilma olmustur. Ikinizde kendi açinizdan bakiyorsunuz olaya belki sorun burada olabilir mi
Yo ben taraftan baksam da sıkıcı
Sıcağı sıcağına olmuş bir durum herhalde ikiniz de bence bi sakin olup sonrasinda konuşun mutlaka ama birbirinizi dinleyerek.. Elbet arada yanlis anlasilmalar ve empati yapmadan farkli anladiginiz seyler olmustur. Hadi babkalim bir başo bir başko gibi davranin 😀
Ya bu kadar ciddiye alma fjdks kitap yazsaydın. Birazdan düzelir aramz. Bu bilmem kaçıncı kavgamız fjks kavga olmaz ise sorun vardır bizde
Peki önemsemekte hata ettim shgfhj
Neyse bir şey dersem ciddi tarafımı kaldıramazsın.
Gülme ciddi tarafım gidiyor 😃
@İrsisback Doğru, gül. Üstte kalamıyorsun bu kadın milletinde ya 😬
Önemsemekte hata yaptım demiş prenses; başoya kızmaktan cevap veremedim. Önemsedin diye bir şey demedim sana. Bizden çok gerildiğin için böyle cevap verdim @starwarsprensesi 🧐
Önemsemez isen hapı yuttun! Hapımız prenseslere laik 💊
@İrsisback Bizim kavgayı bırakıp prenses ile kavgaya girişmemiz? Işın kılıçları çekilsin.
https://images.app.goo.gl/Ah61s8i9sNQfHYyr6
Prensese çiçek bana kılıç öyle mi? Tamam sen bilirsin. 🚀💣💥🚀💥💣💥🚀💣💥🚀💣💥🚀💣💣💥💣🚀
@irsisback @abdurrahman00t gerildinn diyor bir de 😏 onlar hep deger vermenin isaretleriydi de neyse artik 😏gidiyim de kendime star wars pazarindan bi başo ile başko alayim en azindan onlar böyle yapmazlar 😒gitmeden de bir dakika şurada benim adima çiçek gondermis başo onu birakmayayim buralarda alayim da gideyim 😏
Pazar da bizim gibisini alabiliyor isen bende alayım 3-5 tane 🤨
@İrsisback yaa gerçektenn mi 🤗😀bi düşüneyimm o zaman 🤔🙄
@abdurrahman00t 3-5 tane mi hıh 😏benim gibi prenses ve başo gibi bulamazsin sen al istersen tonlarca 😏
Doğruya doğru siz başkasınız. Diğer arkadaşlarımın yeri başka olduğu gibi. Kimse sizin yerinize geçemez
@abdurrahman00t inanayim mi 😏 yani başo icin oyle dusunebilirsin 😏
@irsisback 😏😏ayarlarimi bozdunuz trip modundan da çikamiyorum bak 😒
@İrsisback fnkdks nankör! Sizi en çok seviyorum desem yalan olur ve yapmacık olur. Bunlar en sevmediğim şeyler 😐 güzel bir şekilde anlatmaya çalıştım da beceremedim
@starwarsprensesi ahahaha aramıza hoş geldinn😂 başko alışıktır trip moduna
@abdurrahman00t farkındayım zaten yapmak istediğin şeyin o yüzden söyledim yorum yapmasan daha iyi olurdu ben idare ediyordum 😂 şey gibi oldu insan olduğu için herkese değer veririm o yüzden siz de değerlisiniz :D
Yok ya şaka bir yana ben ikinize de çok ısındım. Prenses kendini ayrı tutuyor ama kaliteli insanlar zaman geçirilmese de kendini belli eder. Ben de değer veririm hali ile.
@İrsisback Şovalye mi olacaksın ne bu yağ çekmeler? 😂😂
@irsisback Başo sarayımın kaşıkçısı hic yağa ihtiyaci yok onun 😂 @abdurrahman00t
Kaşıkçı ckdmsks
@İrsisback ateşi fazla mı verdik hemen alalım oradan kaşığı shgfhj 😬😂
Tencereyi hiçbir yağ kurtarmazzz ayçicekyağı bile sdhgfhj 😂
😂😂😂
@İrsisback yeni gördüm mesajlari başko triplere alisiksa oo iyi ya sıkıldıkça trip ararim o zaman 😂 @abdurrahman00t kimmiş daha çok sevdiklerini 😏 bir de bu duruma başo'ya bi alistirmissin siradanlastirmissin 😏biraz geriden geldim mesajlari simdi bu mesajalra siz de dönün shgfhj 😂😂
Yok yok döndürme ayaklarım ağrıyor 😂😂
@İrsisback yaaa kiyamam farkindayim ama o espriyi yapmak istedim tutamadimm icimde adhghjfjhj 😂😂 sen başo kralicesisin senin yağa ihtiyacin yok zaten 😂💌
İki yağcı olduğuna göre ben yemeğe gideyim 😂😂
@abdurrahman00t acı yokkkkk shgfhj 😂
@İrsisback 😂😂😂
Ayy başko bi dursun bi biz yapariz trip 😂😂
@abdurrahman00t buna yağcılik denmez abd bey buna , buna 😂 koalisyonluk denir 😬😛😂 afiyet olsun menüyü de söyle oyle git 😂
Et, bulgur pilavı, çorba, 2 çeşit salata, sütlaç benzeri tatlı ve içecek olarak kola. İş yerindeyim ondan böyle güzel yemek ve çeşitler
@İrsisback Teşekkürler olsun başocuk 🍫
Prensese de teşekkürler 😬
@İrsisback @abdurrahman00t ay ay başkocuk'lar, başocuklar sevsinler sizin hitaplarinizi 😌😀kavganin üzerine nasilda kibarlaşirlarmiş 😂
@abdurrahman00t afiyettt olsunnn 😀aa bana çikolata yok mu 😢
@irsisback ne diyorsun menüye , hangilerini alalim begenmediklerimizi abd ye birakiriz o yer 😂😂
@İrsisback sen de az değilsin sjhgj 😂 evet et olur ama öyle mi yiyeceğiz yanına bulgur pilavini da alalim mi ya da taze ekmek 😂
@İrsisback yok ya bana çikolata bile ikram etmedi başo ühü ühü ühü 😭 bu durumda yemeği de bölüştürür 😂 ama o bile mümkün görünmüyor yemiştir coktan 😂
@İrsisback hı iyiymiş oldu o zaman 😂tamam bu kadar ağlamana, ortaligi yikmana gerek yoktu diyorsun yani 😂😂
@İrsisback yaaaaa sen ne gönlü bol, ne tatlısınnn bir sürü kalp, kalp, kalp 😂💌😂
@İrsisback yok sen özünde iyi birisin klavye delikanliliğiyla hiç ilgin yok 😂 yani hissedilen bu, ne olur doğru de 😂
Klavye delikanlılığı fjdjdjs
Çikolata dediğin nedir ki ya? 🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫 Adres verin fkdkdk
@İrsisback tamam biliyordum, biliyordummmm nerede partideki emoji 😂aaa burada yokmus whatsapta kaldi o emoji 😂
Arkadaşlar başka yerde devam edelim çok birikti burada yorum, yoruldum
Niye bu kadar ciddi dedim ya fkdks
@abdurrahman00t evet bu ne ciddiyet böyle bu kadar ciddiye alma lütfen abd shgfhjgjk 😛😂 keşke mesaj yerinde toplu mesajlasacagimiz yer olsaydi ya 😶
@İrsisback bir grup sohbeti bile edindiremiyor abd ne kadar cimri ya 😂😂
@İrsisback hadi ya shgfhjgj 😂😂😂şey ya, mesajlar silinebiliyor mu 😂😂 ya da kuzenim gönderdi desem olur mu sdhgfghj 😂😂
@İrsisback oo kaşık hanım beni böyle yalnız birakacağina sen git kendini merdiven basamaklarindan at shgjfj 😂
Ya prenses bak senle gel instaya desem hemen gelirsin. Niye? Çünkü oranın sohbeti daha akıcı ve teması daha güzel. Bu başo kendini KS içinde garantina içine almış. Boşu boşuna yoruyor beni.
@abdurrahman00t @irsisback mutlaka kendince geçerli sebepleri vardır 1 yıldır konusuyorsunuz sonuçta eğer ki olabilecek bir ihtimali olsaydı kabul ederdi diye düşünüyorum. Benim için de buradan konuştuğum tek bir kişiyle konusuyorum o da 5 yildir arkadasiz 😂 yani ben de öyle herkesle bir sohbet icine girmem ama sizler icin bir sey dusunurdum ortak bir karar verebilseydik
Yok ya ben söylemeyi bıraktım. Başo tamam diyor sonra arada kaynıyor. Daha da bir şey demeye gerek yok :))
@abdurrahman00t Başo öyle diyorsa o zaman sözünün eridir kaynatmaz bir gün ansısızın bir bakmişsin 😀
Başoya bu konuda güvenim gitti valla. Kendimi avutamam 😃 nasıl rahat ediyor ise öyle yapsın. Düşün o kadar yoruldum. Kolay kolay yorulan biri değilim
@İrsisback şimdi başko'yu da suçlamamak gerek o da kendince haklı 1 yil'a dayanan bir sitemi ve beklentisi var onun da 😀
Bak tanıyıp tanımama durumuna getirdi. Neyse konuşmaktan yoruldum ben boş verin 😂
Sıradaki konu
Bak sebep diye bahane ediyor ve beni haksız çıkarıyor 😂😂
Telegram kullanıyor ama benle konuşmaya gelince erteledi. Birisi telini kurcalasa amenna hiç bir sözüm yok. Öyle bir durum olmadığını da biliyorum ki artık çaba sarf etmiyorum. Daha da bir şey demem, hayırlı işler 😂😂
@İrsisback @abdurrahman00t evet konuyu kapatalım o zaman her iki tarafta cekişmeli 😂 ama bu konuşmak isteeseniz her zaman benimle iletisime gecebilirsiniz seanslar ücretlidir sdhhfjhgj 😂😂
Hemen kendine ekmek çıkar. 😂 Ücretsiz olsaydı bi düşünürdüm
@abdurrahman00t yaaa 😂😂😂 tamam ilk ve son seans ücretsiz olsun shgfjhgffj 😂😂
Tamam geliyorum 😂🚶🏻♂️
Sade yaparım tahinli güzel oluyor mu gerçi tahini de pek sevmem ya laf olsun 😀😀
Benim de aramin oldugundan degil de kavanozun dibinde kalmis ziyan olmasin diye bi deneyeyim dedim tadı guzel oluyor ama tavsiye ederim 😀Oyle çesit olarak farkli bir krep olabikir ikramlik 😀
Dene dene tarifini veririm 😀 kahvalti davetlerinde hava atarsin sshhj
Ispanaklı ve peynirli krep süper. Kıymalıya da doyum olmaz.
Herşeyli severim.
Krep üzerine Avokadoyu eziyorsun krema kıvamında sonra bal ve ceviz
Krep sevmiyorum, beni hiçbir hali cezbetmiyor.
Güzel olmuş eline sağlık
Teşekkür ederimm 😀
Crep yemedim ben hiç😀
Severim genel olarak ayırt etmem
Kreple pek aram yoktur ☺️
Sebzeli sucuklu
İçine peynir doldurur yerim
Çikolatalı😋
Offf diyorumm en favorisi 😂
Tabii ki ya bir kere çikolatanın girdiği yerde bir lezzetsizlik gibi bir durum olabilir mi 😀
Evet bak yutkundum ahghj 😂
Krep yemedim 😅
Sevmem
Sade seviyorum ben
Kakaolu
Sade
Sade
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar