Salut!
Hayatında gördüğün en değişik pasta nasıldı? Ve onu değişik yapan neydi?

Benim yediğim en değişik ve güzel pasta, çiğ köftedendii. Tabi ki doğum günü pastam çiğ köfteden 🥳
#masalsı
Salut!
Hayatında gördüğün en değişik pasta nasıldı? Ve onu değişik yapan neydi?

Benim yediğim en değişik ve güzel pasta, çiğ köftedendii. Tabi ki doğum günü pastam çiğ köfteden 🥳
#masalsı
Şeker hamurundan tasarlanmış ve çeşitli figürler ile yapılmış pastalar dışında gördüğüm değişik bir pasta çeşidi olmadı..
Standart pastalar dışında öyle değişik bir pasta çeşidi tatmadım.
Zaten alışık olmadığım lezzetler dışına çıkmayı pek tercih etmem..
Ama bu görseldeki çiğ köfte pastası baya ilginçmiş
Dimi tadı da muazzam nu arada şeker hamurlu pastalara baya aşinayım ama şeker hamurunun tadı pek güzel değil ya
Kesinlikle çok teşekkür ederim 💓
Nasilsin cilek?
Kararin nedir cilek22 hala ayni mi
cılek ınstagramını verır mısın artık ya
eklıyım
ALLAH, hayırlı, güzel, bereketli ve uzun bir ömür nasip etsin. Doğum günün kutlu olsun❤️
Frambuazlı pasta olsa bu kadar mutlu etmezdi seni sanırım. Afiyet şifa olsun.😊
Teşekkür ederim amin cümlemizi 💓 Dimii çiğ köfte pastası bambaşka bir yerde 🥳
Ben yapmıştım bir kat sade bir kat kakaolu kekten oluşuyordu 4 katlıydı 3 katında da farklı meyve vardı efsaneydi😂
Ooo baya karizma geliyor kulağa merak etmedim değil bjknbhjk
tipi de şöyleydi ahsjs
Anaa çok eğlenceli bide bunu renkli keklerle yapıyorlar çok hoş deneyesim geldi hee
Ben büyük bir tembelişko olduğum için kekleri hazır almıştım. Pandeminin en başında yapmıştım o zaman renkli pandispanya satılmıyordu. şimdi kırmızı falan var herhalde tam yaz meyveleri de çıkıyor çok güzel olur yap bir ara yemeye gelelim😋😋
vhbvgjh sen bensiin üşengeçlik dendi mi hemen atlarıım tabii bende üşenmediğim bi gün yaparım soru açıp etiketlerim de hatta bekliyoree diye vhbvdxgfc
Ayy heyecanla bekliyorum o günüüü
Ufak bi öneri pastayı yenmeden bir gün önce yapıp buzdolabında bir gün boyunca dinlendir anca kendine geliyor 😋
Hemen bir pasta sorusu soruyorum şimdi KS pasta görsün
vgjhbvgjh o pek mümkün değil ya çünkü tatlı yapınca evdekilerin koku reseptörleri aniden açılıyor ve o gün bitiyor yoksa bende isterdim pasta az demlensin falan da pek sanmıyorum ama teşekkür ettim tavsiye içiin
Teşkürlerr
Rica ettiim
Ahahahah şaka mı buuğ? 😂😂
Sanırım gördüğüm en değişik pasta an itibariyle senin pastan ahshshs Afiyet olsun 😂
Dimiii vgjvcgjcg geçen dedim cuma günü süprizli bi soru sorcam diye buyduuu eheheh komagene girlin dg pastasıı 🥳👻
Ahahah bu muydu ajsjdhd vay beee cidden sürprizli oldu 😂
yeees cfhgfhg bence dee 😝
Cevap
3Cevap
Merhaba.
En değişik pastadan yemedim. Zaten mutfak chefiyim ve artık her türlü çeşidi deneye deneye alıştım ve farklı gelmiyoeybana hiç bir şey
Aynı şeyi iki kez yemek farklı gelir artık sana xhdhbdf
Djsjsbbs
Hiç değişik pasta yemedim ama sana afiyet olsunn
Gel beraber olsuun 👻
Bugün hatayın bir tatlısını yedim oraya özgüymüş kerebiç diye bir tatlı çok kötüydü. Değişik pasta ise yemedim
Hatayda tatlıcı kaldı mı ya merak ediyordum bende hala yöresel lezzetler devam ediyor mu yoksa depremle beraber onlarda mı yok oldu diye
Şu anda gördüğüm en değişik pasta bu ayş tatlılığa bak😻 afiyet bal şeker olsun 😃
Bdbdbd teşekkür ettiim 😆
Değişik pastam yoktu ilk defa gördüm çiğ kofteden pasta 🙄
Mütheşmel bişi
Güzel pasta Allah yeni yaşını hayırlı etsin
Eyw
Ayy bana bi büyük dilim lütfen 😻😻😻😻😋😋😋😋
Hemeen buyrunuuzhttps://media. tenor. com/USbRkoqZ6zgAAAAM/%C3%B6mercan-g%C3%BCldal. gif
Oyyyy 😍😍😍
Yaratici benim hic olmadi😁
Aşırı güzel ya canım çiğköfte çekti, 😋
Bi tık özendirmiş olabiliriim 🤭
Harika bi pasta doğumgünün kutlu olsun 🥳🥳
Teşekkür ettiim
Benimde çiğkofte temalıydı
En güzel pasta teması bence 🤌
harika bir pasta, bende istiyorum kii 🤭😏
Hemmen vereyim sana da 🥙 bir dal çiğ köfte verdiim
ımmhh çok severim teşekkür ederimm 🥳
Ricalaar
Pinterest ndjdhfs
Jdjdjd kendi pastamı koymiyim dedim 🤭
Herkesin inanması daha ayrı bir olay...
Yalan söylemedim? Sadece çiğ köfte pastam yerine başka bir fotoğraf koydum?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?