Yeme & İçme 3 ay Ne yemeği yapmalıyım? xzeynepxl Takip Et Xper 1 Yaş: 18 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Akşam yemeğine çok uğraştirmayacak bi yemek söyler misiniz Ne yemeği yapmalıyım? Cevapla 22 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
TeomanŞarkısıFenomen Takip Et Guru Yaş: 26 3 ay Yeme & İçme konusunda 1,7b cevap paylaştı. Spagetti yap mantarlı, soğanlı, sarımsaklı, köri tozlu ve kremalı olarak Mia gibi yanına birde kaşık salata yeter bence daha ne olsun 1 0 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 3 ay Yeme & İçme konusunda 23,3b cevap paylaştı. Bence makarna olabilir veya tavuk yemekleri de olabilir yanında salata ile birlikte güzel olurdu birde içecek olarak da kola olsun. 1 0 Yorumla
m CptSimonRiley Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 3 ay https://youtube.com/shorts/JkqMxrOn4tc?feature=shareBamya olmasın yeter. 0 1 Yorumla xzeynepxl 3 ay Hzjwjxjwjxjd Yorumla
Beyazid Takip Et Yoda Yaş: 85 , eic 45% 3 ay evinde kim yasiyorsa ona sorsana nan yemegi o yiyecek 0 6 Yorumla xzeynepxl 3 ay Lan mı? Yorumla Beyazid 3 ay Sen nasil bir kakmilsin ya soruya cevap vercegine lan mi diye tekrar yapiyorsun, bak bakayim lan diye birsey yaziyormu orada. görende mekke de dogdu bu tür cümlelerin anlamani bilmiyor sanacak Yorumla xzeynepxl 3 ay Abi sen sakin ol mümkünse de seni rahatsız eden şeylere cevap verme Yorumla Beyazid 3 ay Ablacim mümkünsede zorda kalmadikca birsey sorma be Yorumla xzeynepxl 3 ay Abi engelle beni sen xkwnjxjrjsnw Yorumla Beyazid 3 ay o kadarda degil gencler gelecegin aynasidirda dur bakalim senden olacakmi :D Yorumla
Gizli Üye (36-45) 3 ay Elindeki malzemeleri söyle ona göre menü yazalım. 0 5 Yorumla xzeynepxl 3 ay Olmayanida alırız çoğu şey var Yorumla Cevap sahibi 3 ay güveçtantunitavuk fırın Yorumla Cevap sahibi 3 ay islim köftekarnı yarıkmusakka Yorumla Cevap sahibi 3 ay kadınbudu köftetükürük köftesiİzmir köfte Yorumla xzeynepxl 3 ay Teşekkürler Yorumla
harbiyeliii Takip Et Xper 7 Yaş: 18 , eic 100% 3 ay Pizza yapabilirsin en basit ve lezzetli tarif 0 5 Yorumla harbiyeliii 3 ay Tavuk pilav da olur Yorumla xzeynepxl 3 ay Tavuk pilav salata olabilir pizza için tüm ev çok uğraştırır beni Yorumla harbiyeliii 3 ay Havalar sıcak yanına buz gibi cacılda iyi gider afiyet olsun şimdiden Yorumla xzeynepxl 3 ay Teşekkürler:) Yorumla harbiyeliii 3 ay Rica ederim Yorumla
Trenebakmayanöküz Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 56% 3 ay Makarnaaaa bsbdbdebbe 0 3 Yorumla xzeynepxl 3 ay Onu şu an yiyorum bxjajdjr Yorumla Trenebakmayanöküz 3 ay Ne üşengeçsin yaa shhdhdhd Yorumla xzeynepxl 3 ay Hsjwjxjs Yorumla
unmyeong Takip Et Bilge Yaş: 22 3 ay fırında zeytinyagli kabak patates filan at gitsin 0 1 Yorumla xzeynepxl 3 ay Patates sevmem Yorumla
Gizli Üye (30-35) 3 ay Valla ben yumurtadan bask bisey bilmiyom 0 2 Yorumla xzeynepxl 3 ay Jzjwjxjwjxjdidjs Yorumla Cevap sahibi 3 ay 😁 Yorumla
axiakrep Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 97% 3 ay Yeme & İçme konusunda 334 cevap paylaştı. ne yiyoruz 😅😅 0 1 Yorumla xzeynepxl 3 ay Zıkkkımmm xjwjxjjwjzjd Yorumla
bycr0niccc Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 80% 3 ay Mercimek çorbası 0 1 Yorumla xzeynepxl 3 ay Hava sıcak bide çorbayla doyulmaz Yorumla
OnurcanANK Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 94% 3 ay Hazır çorba 🙄 0 12 Yorumla xzeynepxl 3 ay Hazır çorba olmaz güzel değiller Yorumla OnurcanANK 3 ay Noodle Yorumla xzeynepxl 3 ay Oda hazır onuda sevmem Yorumla xzeynepxl 3 ay Jzjwjxjdjx Yorumla OnurcanANK 3 ay Ve benim idolüm geliyor hazırmısın Yorumla xzeynepxl 3 ay Tabiii Yorumla OnurcanANK 3 ay Yumurtaa 😏🥳😎 Yorumla xzeynepxl 3 ay Harika akşam ailecek yemek sofrasına yumurta yaparım jxnsjxjeis Yorumla OnurcanANK 3 ay Ortaya miss gibide çoban salata var mı ötesi beeh 😁 Yorumla xzeynepxl 3 ay Çok sağol valla xjwkjxjwjsej Yorumla OnurcanANK 3 ay Bende çareler tükenmez 🥳😎 snfhahd Yorumla xzeynepxl 3 ay Tabiiiiii💪💪💪💪 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Spagetti yap mantarlı, soğanlı, sarımsaklı, köri tozlu ve kremalı olarak Mia gibi yanına birde kaşık salata yeter bence daha ne olsun
Bence makarna olabilir veya tavuk yemekleri de olabilir yanında salata ile birlikte güzel olurdu birde içecek olarak da kola olsun.
Bamya olmasın yeter.
Hzjwjxjwjxjd
evinde kim yasiyorsa ona sorsana nan yemegi o yiyecek
Lan mı?
Sen nasil bir kakmilsin ya soruya cevap vercegine lan mi diye tekrar yapiyorsun, bak bakayim lan diye birsey yaziyormu orada. görende mekke de dogdu bu tür cümlelerin anlamani bilmiyor sanacak
Abi sen sakin ol mümkünse de seni rahatsız eden şeylere cevap verme
Ablacim mümkünsede zorda kalmadikca birsey sorma be
Abi engelle beni sen xkwnjxjrjsnw
o kadarda degil gencler gelecegin aynasidirda dur bakalim senden olacakmi :D
Elindeki malzemeleri söyle ona göre menü yazalım.
Olmayanida alırız çoğu şey var
güveç
tantuni
tavuk fırın
islim köfte
karnı yarık
musakka
kadınbudu köfte
tükürük köftesi
İzmir köfte
Teşekkürler
Makarna menemen yumurta patates yemeği