Yeme & İçme 3 ay Şarap sever misiniz? Neresini seversiniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Şarap sever misiniz? Neresini seversiniz? Cevapla 12 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
TeomanŞarkısıFenomen Takip Et Guru Yaş: 26 3 ay Yeme & İçme konusunda 1,7b cevap paylaştı. Şarabın gözleri ve saçlarını çok severim haha. Ay knk bu nasıl soru şarabın neresi olsun tadından başka neyi olsun alemsin 0 0 Yorumla
_PƎRA_ Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 3 ay Severim de neresini seversiniz ne la mantarını severim ))) 1 0 Yorumla
İstanbul_bey Takip Et Master Yaş: 39 , eic 99% 3 ay Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kırmızı şarap severim.. köpek öldürenlerden değil ama.. 0 0 Yorumla
Irresistibleart Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 96% 3 ay Yeme & İçme konusunda 307 cevap paylaştı. Neresinimi severim 1 2 Yorumla Soran 3 ay Evet Yorumla Irresistibleart 3 ay Son kullanma tarihini Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 33 3 ay Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Şirimceden gelen var bi tame daha acmadim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Şarabın gözleri ve saçlarını çok severim haha. Ay knk bu nasıl soru şarabın neresi olsun tadından başka neyi olsun alemsin
Severim de neresini seversiniz ne la mantarını severim )))
Kırmızı şarap severim.. köpek öldürenlerden değil ama..
Neresinimi severim
Evet
Son kullanma tarihini
alkol kullanmıyorum
Hiç içmedim daha
Bayılırım özellikle rose şarap hayranıyım
Şirimceden gelen var bi tame daha acmadim
Dişlerini
Severim özellikle Süryani şarabı
severim
Dibindeki tortusunu