Yeme & İçme Evde yapılan noodle seviyomusunu? Sevbenimç Takip Et Yoda Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Paketli hazır noodle sevmiyorum ama evde yaptığımı çok seviyom nasıl gözüküyor Evde yapılan noodle seviyomusunu? Cevapla Sevgi Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
TeomanŞarkısı Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 +1 yıl Merhaba ben indomia hazır noddle severim evd kendimde yaparım ama aşçı chef olduğum için sorun yaşamıyorum anlık ne istersem yaparım 0 0 Yorumla
charmsture Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hazır noodle sevmiyorum ama ev yapımı güzel olur bence 0 1 Yorumla Sevbenimç +1 yıl Evt bncede🤩🤩 Yorumla
Girlymami Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Evde nasıl yapılıyor ya noodle 0 9 Yorumla Sevbenimç +1 yıl Sade noodle oluyor içinden 6 adet çıkıyor Yorumla Girlymami +1 yıl Ama yinede sadesinide anliyon Yorumla Girlymami +1 yıl Pardon aliyon Yorumla Sevbenimç +1 yıl Evet Yorumla Sevbenimç +1 yıl Hamurunu evdede yapabilirsn ama çok ince kesmen lazım veya makarna kesme aletn varsa onunlada yapabilirsn Yorumla Girlymami +1 yıl Aynen Yorumla Girlymami +1 yıl Mantı gibi nasıl aklıma gelmedi ya Yorumla Sevbenimç +1 yıl Hamur yapma konusunda iyi değilim ama hepsinin yapılış aşaması az çok aynı😊 Yorumla Girlymami +1 yıl Bende hamurda iyi değilim evt aynen öyle hepsinin yapılışı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Merhaba ben indomia hazır noddle severim evd kendimde yaparım ama aşçı chef olduğum için sorun yaşamıyorum anlık ne istersem yaparım
Hazır noodle sevmiyorum ama ev yapımı güzel olur bence
Evt bncede🤩🤩
Evde nasıl yapılıyor ya noodle
Sade noodle oluyor içinden 6 adet çıkıyor
Ama yinede sadesinide anliyon
Pardon aliyon
Evet
Hamurunu evdede yapabilirsn ama çok ince kesmen lazım veya makarna kesme aletn varsa onunlada yapabilirsn
Aynen
Mantı gibi nasıl aklıma gelmedi ya
Hamur yapma konusunda iyi değilim ama hepsinin yapılış aşaması az çok aynı😊
Bende hamurda iyi değilim evt aynen öyle hepsinin yapılışı
Seviyorum
Oooo yerimmm