Yeme & İçme Yazın favorisi senin için hangisi? kırmızı_mercan Takip Et Yoda Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 41 Yapay Zekaya Sor Karpuz Dondurma Mısır Karlama Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Yazın favorisi senin için hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,4b cevap paylaştı. Ben magnum seviyorum en çok 1 0 Yorumla
MmartKedisi Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 360 cevap paylaştı. Derbi dondurma ile karpuz arasında geçer :) 2 1 Yorumla LeeCooper2002 +1 yıl Karpuz tek atar Yorumla
primadonna_girl Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Karlamayı ilk kez duydum. Biz bici bici diyoruz ona 😅 1 0 Yorumla
şizofrenikbağyan Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 95% +1 yıl Mısırın yazla hic manasi yok bence zaten hava sıcak oda sicak 😒 1 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,2b cevap paylaştı. Karpuz 🍉 yeni nesil bilmez biz eskiden karpuzu bütün alırdık 😂😂 1 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. dondurma yaz kış tüketiyorum ama yaz karpuz ile başlıyor 1 0 Yorumla
Deryam363 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Çilek ve katlama ama asıl olarak dondurma da ben yaz kış her zmn isterim dondurma küs olduğumda biri dondurmayla gönlümü alabilir o derece 😂 1 0 Yorumla
Lavìtadífalla Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Tuzlu mısırı yiyip üstüne buz gibi karpuz yemeyi özledim. 1 0 Yorumla
Beyoğlu Takip Et FenomenMaster Yaş: 42 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Adana Karpuz 1 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. Dondurmadan vazgeçemem favorim. 1 0 Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. Karpuz’u çok özledim. 🍉💚 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Karlama ne 1 6 Yorumla kırmızı_mercan +1 yıl Buzlu kar gibi meyveli bir içecek... Buzlutaş da diyorlar bazı yerlerde... Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aaa ben de deneyeyim Yorumla kırmızı_mercan +1 yıl Denemelisin kesinlikle... Vişne limonlu mangolu ananasli sokak lezzeti çok güzel... Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nerelerde satılıyor peki Yorumla kırmızı_mercan +1 yıl Bizim burada AVMlerde bile var sokaklarda dükkan önlerinde cafelerde... Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben de bir bakayım Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,1b cevap paylaştı. Karpuz 1 0 Yorumla
muraterenist43 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 90% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. dondurma 1 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 712 cevap paylaştı. Mısır 1 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,7b cevap paylaştı. Dondurma. 1 0 Yorumla
isimsizkralicee Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 395 cevap paylaştı. Kesinlikle karpuzz 1 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. Dondurma 1 0 Yorumla
Necro12345 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Buzlaç 1 0 Yorumla
QUADRATURA Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 594 cevap paylaştı. Karpuz. 1 0 Yorumla
uyuyangüzel_00 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,9b cevap paylaştı. Dondurma 1 0 Yorumla
Nuluad0707 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl garpuz 1 1 Yorumla Nuluad0707 +1 yıl senin nedir favorin? Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. Erik 1 0 Yorumla
marksistleninistbiri Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Karlaam 1 1 Yorumla marksistleninistbiri +1 yıl Karlama* Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Ben magnum seviyorum en çok
Derbi dondurma ile karpuz arasında geçer :)
Karpuz tek atar
Karlamayı ilk kez duydum. Biz bici bici diyoruz ona 😅
Mısırın yazla hic manasi yok bence zaten hava sıcak oda sicak 😒
Karpuz 🍉 yeni nesil bilmez biz eskiden karpuzu bütün alırdık 😂😂
dondurma yaz kış tüketiyorum ama yaz karpuz ile başlıyor
Çilek ve katlama ama asıl olarak dondurma da ben yaz kış her zmn isterim dondurma küs olduğumda biri dondurmayla gönlümü alabilir o derece 😂
Tuzlu mısırı yiyip üstüne buz gibi karpuz yemeyi özledim.
Karpuz, Dondurma, Mısır hepsi
Adana Karpuz
Karpuz, kayısı, çilek 😋
Karpuz tabi ama akşamları dondurma :D
Kesinlikle Karpuz...
En iyisi karpuz zzzz
Dondurmadan vazgeçemem favorim.
Kaplama herseyin tadı var
Karpuz diyorum, bıkmıyor insan
Bunlar arasından dondurmaaa 💖
Karpuz’u çok özledim. 🍉💚
Karlama ne
Buzlu kar gibi meyveli bir içecek... Buzlutaş da diyorlar bazı yerlerde...
Aaa ben de deneyeyim
Denemelisin kesinlikle... Vişne limonlu mangolu ananasli sokak lezzeti çok güzel...
Nerelerde satılıyor peki
Bizim burada AVMlerde bile var sokaklarda dükkan önlerinde cafelerde...
Ben de bir bakayım
Karpuz
dondurma
Karpuz
Mısır
Dondurma.
Buz gibi bi karpuz en iyisi
Karpuz 🍉
Karpuz
Dondurma
Karpuz
Dondurma