Yeme & İçme Kuruyemişte tercihiniz nedir? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Tadım'a ilk ihanetimdi, pişman degilim😝 Güncellemeler+1 yıl Marka sormak istemiştim soru eksik olmuş:) Kuruyemişte tercihiniz nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,1b cevap paylaştı. Ben hiç sevmiyorum ama yediğim zaman badem yerim 0 0 Yorumla
TeomanŞarkısı Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 +1 yıl Badem, Antep fıstığı ve soslu mısır cipsi severek yerim yanında kola veya çay ile misbhibi oluyor film eşliğinde yemek 0 0 Yorumla
Aptalarpekcok Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Ben çekirdek en sevdiğim şampiyon belki evde 15 paket vardır şu anda 🤣 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bu markayı da ilk defa duydum:) Yorumla Aptalarpekcok +1 yıl Bulgaristan çekirdeği 🤣 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Sanırım Simbat olması gerekiyor markası 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Bim😊 Yorumla вуηαяcσѕ +1 yıl Simba pardon, evet BİM Yorumla Soran +1 yıl Kara sevdayıda bimden aldım😀 Yorumla
34TUZLALI Takip Et FenomenGuru Yaş: 28 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 507 cevap paylaştı. Kaju 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl O nasıl çekirdek markası 😂 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bende ilk defa gördüm, güzel ama.. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Güzel çalışma olmuş ama 😅 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ben hiç sevmiyorum ama yediğim zaman badem yerim
Badem, Antep fıstığı ve soslu mısır cipsi severek yerim yanında kola veya çay ile misbhibi oluyor film eşliğinde yemek
Ben çekirdek en sevdiğim şampiyon belki evde 15 paket vardır şu anda 🤣
Bu markayı da ilk defa duydum:)
Bulgaristan çekirdeği 🤣
Sanırım Simbat olması gerekiyor markası
Bim😊
Simba pardon, evet BİM
Kara sevdayıda bimden aldım😀
Salamancalar kuruyemiş yemez
Kaju
O nasıl çekirdek markası 😂
Bende ilk defa gördüm, güzel ama..
Güzel çalışma olmuş ama 😅