Yeme & İçme Az önce bir volim bide kirmizi tuborg içtim kafası nerden geliyo? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor ilk defa içtim ama ne mide bulantısı ne baş dönmesi nede sarhoşluk yok bune Güncellemeler+1 yıl bu arada az önce dediğim de saat 1 gibi içtim Az önce bir volim bide kirmizi tuborg içtim kafası nerden geliyo? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gündoğumuxxxl Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 96% +1 yıl E5 karayolunda yoldadır şimdi 🤣 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Zjanjsanksma Yorumla Gündoğumuxxxl +1 yıl KOUFGDHJK Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 324 cevap paylaştı. Bir kaç dakikaya gelir 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Eyi bakalım Yorumla GaraGuru +1 yıl Canım çekti yaaaa ne giciksin sen Yorumla Soran +1 yıl KXNWKSNAJSNAJ para bol olsa gel beraber içelim derim Yorumla GaraGuru +1 yıl Ben gelirken alayım o zaman cips var mı cips Yorumla Soran +1 yıl He lays ve yumuşak şeker aldım sadece xinwjswn sanada afiyet olsun Yorumla GaraGuru +1 yıl Bak hele bak Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl volim içenin kendisine saygısı yoktur 0 1 Yorumla Soran +1 yıl bu ne alaka onu da bi anlasam, ilk kez içtiğim için tadı hafiftir diye denemek istedim o kadar Yorumla
CanBurakDerler Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Volim içenin ağzı yoktur 0 3 Yorumla Soran +1 yıl knk ilk kez içiyorum denemek istedim Yorumla CanBurakDerler +1 yıl Beğendiğini söylemezsin umarım Yorumla Soran +1 yıl içkinin direk tadı kötü beğenilicek yanı yok sadece sarhoş olmak istedim ama biranın yani tuborgun tadı volime göre daha iyimi iyi Yorumla
bananse Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 95% +1 yıl İmkansız böyle bir şey olması 0 7 Yorumla Soran +1 yıl O zaman volimi içip sarhoş oldum tuborgu rüyamda içtim KXNWKSNWJ şaka bi yana çok ciddiyim Yorumla bananse +1 yıl SKDJDJDJSJDKDKDKKS hala inanmıyorum bir yudum alıp bıraktıysan olabilir ama Yorumla Soran +1 yıl yok ya amacım sarhoş olmak bide ona para verdim ben içmeyip napıcam yav Yorumla bananse +1 yıl Sarhoş olmak istiyorsan 2 Amsterdam içmen yeterli Yorumla Soran +1 yıl Tadı ağırmı ha alışkın değilim Yorumla bananse +1 yıl Diğer biralara oranla acı ama güzel bir kafa yaşarsın paranda boşa gitmez Yorumla Soran +1 yıl Saol Yorumla
kayrali Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 38% +1 yıl Abartılıyor çünkü 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Açık konuşiyim banada öyle geldi , arkadaş kafası geç gelir falan dedi de bayadır bekliyorum bi gelen giden yon Yorumla kayrali +1 yıl Bi bøk olmaz rahat Yorumla Soran +1 yıl Tamamdır Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Daha gelmez 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Az önce dediğim 3 saat ne kadar bekliyicem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Geçmiş bile kafasi yeniden fulle Yorumla Soran +1 yıl Tamamdır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Volim abartiliyo banada dediler ıctim sarmadi onu icene kadar bi tuborg bi bomonti alsaydin hem rahat tadi hemde yumusak Yorumla Soran +1 yıl Aynen bu arada bende ilk volim içtim sonra birahı içinde anladım cidden daha iyi tborg Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tuborg agir aslinda kafasida cabuk geliyo uzun surmuyo Yorumla Soran +1 yıl bende sorun var o zaman arada kalkıp yürüyom acaba yalpalıyomuyum diye ama yok yani Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok be ne yalpalamasi onlar cok karistirirsan olur otur bi votka ic ustune tuborg ic direk dedigin gibi olursun ama kafasi igrenc soyleyim Yorumla Soran +1 yıl Olsun denemekten zarar gelmez Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dene aynen Yorumla
lPabloEscobarl Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Bekle 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Üç saatte gelmeyen kafası ne zaman gelir kznwnsnd
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
E5 karayolunda yoldadır şimdi 🤣
Zjanjsanksma
KOUFGDHJK
Bir kaç dakikaya gelir
Eyi bakalım
Canım çekti yaaaa ne giciksin sen
KXNWKSNAJSNAJ para bol olsa gel beraber içelim derim
Ben gelirken alayım o zaman cips var mı cips
He lays ve yumuşak şeker aldım sadece xinwjswn sanada afiyet olsun
Bak hele bak
volim içenin kendisine saygısı yoktur
bu ne alaka onu da bi anlasam, ilk kez içtiğim için tadı hafiftir diye denemek istedim o kadar
Volim içenin ağzı yoktur
knk ilk kez içiyorum denemek istedim
Beğendiğini söylemezsin umarım
içkinin direk tadı kötü beğenilicek yanı yok sadece sarhoş olmak istedim ama biranın yani tuborgun tadı volime göre daha iyimi iyi
İmkansız böyle bir şey olması
O zaman volimi içip sarhoş oldum tuborgu rüyamda içtim KXNWKSNWJ şaka bi yana çok ciddiyim
SKDJDJDJSJDKDKDKKS hala inanmıyorum bir yudum alıp bıraktıysan olabilir ama
yok ya amacım sarhoş olmak bide ona para verdim ben içmeyip napıcam yav
Sarhoş olmak istiyorsan 2 Amsterdam içmen yeterli
Tadı ağırmı ha alışkın değilim
Diğer biralara oranla acı ama güzel bir kafa yaşarsın paranda boşa gitmez
Saol
kırmızı iyidir
Abartılıyor çünkü
Açık konuşiyim banada öyle geldi , arkadaş kafası geç gelir falan dedi de bayadır bekliyorum bi gelen giden yon
Bi bøk olmaz rahat
Tamamdır
Tuborg Selim
Günah kızım içmeyin
Daha gelmez
Az önce dediğim 3 saat ne kadar bekliyicem
Geçmiş bile kafasi yeniden fulle
Tamamdır
Volim abartiliyo banada dediler ıctim sarmadi onu icene kadar bi tuborg bi bomonti alsaydin hem rahat tadi hemde yumusak
Aynen bu arada bende ilk volim içtim sonra birahı içinde anladım cidden daha iyi tborg
Tuborg agir aslinda kafasida cabuk geliyo uzun surmuyo
bende sorun var o zaman arada kalkıp yürüyom acaba yalpalıyomuyum diye ama yok yani
Yok be ne yalpalamasi onlar cok karistirirsan olur otur bi votka ic ustune tuborg ic direk dedigin gibi olursun ama kafasi igrenc soyleyim
Olsun denemekten zarar gelmez
Dene aynen
Kalpten
Bekle
Üç saatte gelmeyen kafası ne zaman gelir kznwnsnd