Yeme & İçme Sizin için yemek yapmak eğlenceli mi yoksa sıkıcı mı? uyuyangüzel_00 Takip Et Master Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Bence çok eğlenceli 😊ne yapsam acaba şimdi 🤔 Güncellemeler+1 yıl Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! 🙂 Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Sizin için yemek yapmak eğlenceli mi yoksa sıkıcı mı? Sizin için yemek yapmak eğlenceli mi yoksa sıkıcı mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,4b cevap paylaştı. Benim için sıkıcı 1 0 Yorumla
TeomanŞarkısı Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 +1 yıl MerhabaMutfak chefi olduğum için işimin ve hayatımın bir parçası yemek. Severek keyifle işimi yapıyorum. Benim için hem hobi hem terapi. 2 0 Yorumla
ƞextlevel Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Rakı masası için hazırlıyorsam aacayip eğlenceli ve keyifli gelir.Ama karnım aç diye zoraki yapıyorsam pek tat almam alamam. 1 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. inanılmaz eğleniyorum, bu akşam türlü yapacağım hem de her türlü 1 0 Yorumla
AydınlıkMYHEART Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Bence de eğlenceli mutfakta kendimi kaybediyorum zaman nasıl geçiyor anlamıyorum bile 😍 1 0 Yorumla
schrödinger_cat Takip Et Xper 6 Yaş: 35 +1 yıl Eğlenceli mesela ev yapımı makarna yapmayı çok seviyorum 😊 1 0 Yorumla
Diclee17 Takip Et Xper 3 Yaş: 21 +1 yıl Yapacak işim sadece yemek olnuca aşırı eğlenceli geliyor rahat rahat huzurlu oluyor çok güzel yaa 1 0 Yorumla
Ampul-Nefreti Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl Yapması eğlenceli de bulaşıklar biraz sıkıntı 1 0 Yorumla
DenizEge37477 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Bazen eğlenceli, ama sadece bazen...😅 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,6b cevap paylaştı. Arada bir için zevkli 1 0 Yorumla
MysteriousSo Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Çok eğlenceli, ben seviyorum mutfakta olmayı. 1 0 Yorumla
llalunahCr Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Yaparken eğleniyorum ama yerken sıkılıyorum. 1 0 Yorumla
Ruhunpenceresinden Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 309 cevap paylaştı. O anki ruh halime göre değişiyor 1 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,1b cevap paylaştı. Sıkıcı 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Benim için sıkıcı
Merhaba
Mutfak chefi olduğum için işimin ve hayatımın bir parçası yemek. Severek keyifle işimi yapıyorum. Benim için hem hobi hem terapi.
Rakı masası için hazırlıyorsam aacayip eğlenceli ve keyifli gelir.
Ama karnım aç diye zoraki yapıyorsam pek tat almam alamam.
inanılmaz eğleniyorum, bu akşam türlü yapacağım hem de her türlü
Bence de eğlenceli mutfakta kendimi kaybediyorum zaman nasıl geçiyor anlamıyorum bile 😍
Eğlenceli mesela ev yapımı makarna yapmayı çok seviyorum 😊
Yapacak işim sadece yemek olnuca aşırı eğlenceli geliyor rahat rahat huzurlu oluyor çok güzel yaa
Yapması eğlenceli de bulaşıklar biraz sıkıntı
evet eğlenceli
Bazen eğlenceli, ama sadece bazen...😅
Arada bir için zevkli
Çok eğlenceli, ben seviyorum mutfakta olmayı.
Yaparken eğleniyorum ama yerken sıkılıyorum.
O anki ruh halime göre değişiyor
Çok eğlenceli, çok severim.
Sıkıcı
hangi yemek olduguna bagli
Bazen sıkıcı bazen severek yapıyorum
Sıkıcı
Yeni deniyorsam
Bilmiyorum ki sadece pilav tavuk
Avizede 3500
Aşırı zevkli
3ğlenceli