Yeme & İçme Eriği tatlı mı seversin, ekşi mi? Manquer Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 33 Yapay Zekaya Sor Ekşi Tatlı Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Eriği tatlı mı seversin, ekşi mi? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
DELİKANLIPRENSSSS Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ya sen varya beni dövsen bu kadar eziyet çekmezdim Erik almam lazim bir yerden off çok güzel nimet 0 0 Yorumla
GhosT_TE Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Ekşi eriği severim ve tuzlayıp yemeyi çok severim 😊 1 0 Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% +1 yıl Tatlı olsun da eriğin tadı kaybolacak kadar tatlı değil. Ekşi pek yiyemiyorum 0 0 Yorumla
Ephoria_ Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Ekşi şeyleri çok fazla sevemiyorum. Tatlısını tercih ederim 0 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,1b cevap paylaştı. Erik sevmem hiç fotosunu görünce bile kötü oluyorum 0 0 Yorumla
lllDeatmylovelll Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 92% +1 yıl Tatli erik mi olur erik dediğin eksi kutir kutur olur 0 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,7b cevap paylaştı. Baharatlı yiyolar deneyeceğim pul biberli erik nedir yaa 0 0 Yorumla
BlackJack_0642 Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Ekşi zaten 3 taneden fazla yersem rahatsız ediyor 😂 0 0 Yorumla
ZeminsizPerspektif Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Eskiden eksiyi severdim ama şimdi taklidini seviyorum. 0 1 Yorumla ZeminsizPerspektif +1 yıl Tatlisini* Yorumla
beyazyakalıanarşist Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 94% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 464 cevap paylaştı. Mürdüm seviyorum şöyle içi en kırmızısından yarı ekşi yarı tatlı 0 0 Yorumla
Degisik_-_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,4b cevap paylaştı. Ekşi dişimi ağrıtıyor tatlı 0 0 Yorumla
delici94 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 +1 yıl Çok ekşi olmasin biraz tatlı olsun hafif ekşi olabilir ama 0 0 Yorumla
Siyahkadife Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Ekşi ve tuzla beraber. 1 0 Yorumla
Dazzle_ Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 330 cevap paylaştı. Ekşi daha iyi. Tuzlayıp yemek daha güzel 0 0 Yorumla
BLUE1982 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ekşi , yanında biraz tuzla harika oluyor. 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10,7b cevap paylaştı. Tatlı severim ekşi etkilerle aram iyi değil 0 0 Yorumla
ÇılgınDenek Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 93% +1 yıl Ekşinin yeri bir başka oluyor topuzlu hanım 0 0 Yorumla
Yecüc_Mecüc_7991 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Çok ekşi sevmem, hafif tatlı olmalı. 0 0 Yorumla
umutsandalı16 Takip Et Xper 4 Yaş: 37 , eic 63% +1 yıl Ekşi üstüne tuz döküp yemeye bayılırım 😁 0 0 Yorumla
KIZILİNKA Takip Et Master Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. Tuzlu 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 20,1b cevap paylaştı. ekşi 0 0 Yorumla
u MustiEmre Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ekşi papaz eriği 0 0 Yorumla
MarstakiJupiter Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 72% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 430 cevap paylaştı. Fark etmez 0 0 Yorumla
uyuyangüzel_00 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,9b cevap paylaştı. Sevmem 0 0 Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3b cevap paylaştı. Papaz erik candır 0 0 Yorumla
2golgeadam2 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 375 cevap paylaştı. Eksi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
Ya sen varya beni dövsen bu kadar eziyet çekmezdim
Erik almam lazim bir yerden off çok güzel nimet
Ekşi eriği severim ve tuzlayıp yemeyi çok severim 😊
Tatlı olsun da eriğin tadı kaybolacak kadar tatlı değil. Ekşi pek yiyemiyorum
Ekşi şeyleri çok fazla sevemiyorum. Tatlısını tercih ederim
Erik sevmem hiç fotosunu görünce bile kötü oluyorum
Tatli erik mi olur erik dediğin eksi kutir kutur olur
Baharatlı yiyolar deneyeceğim pul biberli erik nedir yaa
Ekşi zaten 3 taneden fazla yersem rahatsız ediyor 😂
Eskiden eksiyi severdim ama şimdi taklidini seviyorum.
Tatlisini*
Mürdüm seviyorum şöyle içi en kırmızısından yarı ekşi yarı tatlı
Ekşi dişimi ağrıtıyor tatlı
Çok ekşi olmasin biraz tatlı olsun hafif ekşi olabilir ama
fazla tuz tüketemiyorum o yüzden kesinlikle tatlı tercih ederim
Ekşi ve tuzla beraber.
Ekşi daha iyi. Tuzlayıp yemek daha güzel
Ekşi , yanında biraz tuzla harika oluyor.
Tuzlu severim :)
Tatlı severim ekşi etkilerle aram iyi değil
Erik sevmiyorum maalesef
erik tuzla iyi gider..
Erik dediğin ekşi sulu olur
Eriğin her iki hâline de bayılıyorum
Ekşinin yeri bir başka oluyor topuzlu hanım
eriğin hiç bir halini sevmem. yememde.
Çok ekşi sevmem, hafif tatlı olmalı.
ikiside ama ekşi daha güzel birde tuzla mükemmel oluyor
Ekşi olacak tuzla beraber uffff
Ekşi üstüne tuz döküp yemeye bayılırım 😁