Çok teşekkür ederim @livaneli
Pide çeşitlerinden hangisini seversiniz?
Çok teşekkür ederim @livaneli
Ben kuşbaşılı pide seviyorum mükemmel oluyor.

03 Haziran 2023 Cumartesi 19.54
Kıymalı pide benim tercihim. Yani etli ekmek. Eeee Konyalıyım be de olsa. Havzan Etliekmrpe gitmem kazım. Ankaradan Antalya’ya giderken Konya’dan geçeceğim, etliekmeği yemem kazım geçerken. 🤪
Biz geçerken yiyoruz hatta şöyle bir şey babam paket yaptırıyor alıyor götürüyor ama gerçekten et fiyatları arttığı için onun da fiyatı çok arttı yani eskisi gibi alınamıyor
Çok haklısın. Biz de onun çözümünü bulduk. Konya’da Havzan etli ekmek dışındaki fırınlar içi götürünce pide başı 10 lira hamur ve yapma pişirme parası akarak hizmet veriyor. O yüzden bulduğun fırına yakın bir kasaptan bir kilo hayvanın kaburga kısmından etliekmeklik kıymayı alıyoruz, bitişiğindeki marketten de bir kilo kıymaya yetecek olan bir kilo domates, yatım kilo köy biberi, yarım kilo kuru soğan ve bir bağ maydanoz alıp fırınımıza teslim ediyoruz, köy biberinin yarısını doğrayarak içine ve kalan yarısını bütün olarak üzerine közleyip kullanıyorlar. Fırın tüm sebzeleri yıkıyor robotta doğrayıp kıyma ile karıştırıp sana pişmiş etli ekmeği soğutup kesip paketleyip teslim ediyor çok ucuza naklediyoruz. Sucsk bir tanesini yiyebilirsin ev yakınsa sıcak paket, ev uzaksa ılık paket taptırıyoruz. Sıcak paket hamur olur birbirine yapılabilir. Deneyin lütfen. Bir kilodan 15 Etliekmek çıkıyor. Afiyet olsun.
Çok teşekkür ediyorum benim de babam şey yapıyor ya onun bir kasabı var kasaptan eti ayırtıyor onun içini hazırlatıyor öyle alıyor ya biz gene Allah'a şükür bak alıp yiyebiliyoruz benim kızdığım nokta bu bizim Alanya'da yazlık var mesela şimdi oraya gideceğiz bir iki hafta sonra yani evlerde sen trilyonluk oldu çok şükür ihtiyacımız yok ha biz de zorlanıyoruz bak araba poliçeleri bilmem neler ama arkadaş ben öyle insanlar tanıyorum ki açlıktan nefes kokuyor seçim akşamı davul zurnayı almış ak Parti oy kazandı diye seviniyor arkadaşım sen neyine seviniyorsun ya Kendi sefaletine seviniyorsun adam sarayda yaşıyor yediği önünde yemediği arkasında bizim halk onlara oynuyor
Bakalım 5 yıl daha neler göreceğiz zaten ben bundan sonra öyle bakıyorum adam şikayet ediyor kardeşim nerelisin diyorum diyor ki mesela aslen diyor şuralıyım diyor veya şurada yaşıyorum diyor açıyorum o bölgenin oy haritasını bakıyorum yüzde kaç vermiş diyelim ki Tayyip Erdoğan'a vermiş diyorum ki kardeşim senin bulunduğun il memnun senin yaşadığın yerde memnun sen yalan söylüyorsun yoksa nasıl oy verecekler
Kıymalı ve patatesli pide severim. Ama patatesin baharatı güzel yapılmış olacak.
Eic için teşekkür ederim 😊✌️
Rica ederim
Kaşarlı kuşbaşılı pide severim
Bendensin
Cevap
8Cevap
Hangisi olsa yerim de benim için önemli olan servis, sunum.. masada gerile gerile yemem lazım. öyle paketti ekmek arasıydı uymaz
Kıymalı kaşarlı pide, kıymalının üstüne tanımam 😄
Lahmacun pide kategorisinde değerlendirilemez. Pide olarak ise kıymalı olabilir
Ben lahmacun severim 😄ama konyalilar bu işi bilmiyor öğrenin
Sadece kaşarlı yiyebiliyorum
Kuşbaşılı ve kaşarlı severim.
Sen de benim kafadansın
Abiş fark etmez bir tanesini mideye göm
Kore yemeği ısmarla bana abiş 😂
Yok abiş öldürecek bizi 😎
Kavurma kaşar ve kuşbaşılı pide
Kıymalı veya kıymalı kaşarlı favorim.
Kuşbaşılı kaşarlı