Yeme & İçme En sevdiğiniz bitki çayı hangisi? mekanınsahibinil Takip Et Master Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Selâmm 🧚🏻Bugün evdeyim ve yeni bir şeyler denemek istiyorum. Ne önerirsiniz? Güncellemeler+1 yıl Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık hak ettiği yerde! 😎 En sevdiğiniz bitki çayı hangisi? Cevapla Sevgi Soruları Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,1b cevap paylaştı. Afiyet olsun abla ama bitki çayı sevmiyorum 1 1 Yorumla mekanınsahibinil +1 yıl Sağol canım benim
primadonna_girl Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Reyhan, nane, zencefil ve papatya çayını çok severim. 1 3 Yorumla mekanınsahibinil +1 yıl Reyhan şerbetini çok severim ama bitki çayı olarak hiç denemedim 😍 Yorumla primadonna_girl +1 yıl Ben de şerbetini çok severim. Çayını da denemelisin o da güzeldir💜 Yorumla mekanınsahibinil +1 yıl Hemen 💕 Yorumla
seymabasu1 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Ada çayı hep bulunur sağlık açısından da faydasını görüyorum 1 4 Yorumla mekanınsahibinil +1 yıl Nelere faydası dokundu mesela? Yorumla seymabasu1 +1 yıl Özel günler için regl Düzensizlik Yorumla mekanınsahibinil +1 yıl Aa çok iyi bilmiyodum 💕 Yorumla seymabasu1 +1 yıl ✨🌸💞 Yorumla
phoebe1 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 441 cevap paylaştı. Papatya çayı, günün yorgunluğunu üzerinden alır gevşersin. 1 3 Yorumla mekanınsahibinil +1 yıl Mideyi ağrıtıyo diyolar doğru mu? phoebe1 +1 yıl Herkes yaramaz zaten, kişinin alerjisi varsa dokunabilir. Bir de günde en fazla iki fincan içersin, abartmamak gerekir. phoebe1 +1 yıl Herkese*
TeomanŞarkısı Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl MerhabaPapatya çayı diyorum. Hem lezzeti hem etkisi hemde rahatlama sonucuna eriştiriyor. Sağlıklı ve şifalı severek tüketiyorum. 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl normalde bitki çayları ile aram yoktur ama limonlu ıhlamur severim , bir kere de gül hatmi olan kış çayı içmiştim güzeldi 1 0 Yorumla
hojiblanca Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 62% +1 yıl ıhlamur diyebilirim ama hasta filansam o da, yoksa aklıma gelmez. 1 0 Yorumla
ꕤlilylu Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Bergamotlu çay 🍵🙆♀️ 1 3 Yorumla mekanınsahibinil +1 yıl Çok severimmm Yorumla ꕤlilylu +1 yıl Şimdiden afiyet olsunn Yorumla mekanınsahibinil +1 yıl Teşekkür ederim 💕 Yorumla
Carlosroberto Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Lavanta çayı ve biberiye çayı 1 2 Yorumla mekanınsahibinil +1 yıl Biberiye denemedim hiç ya penceremde de var aslında ama tadı kötü olur diye düşünüyodum. Demleyip saçlarım için kullanıyorum ben Yorumla Carlosroberto +1 yıl Haftada bir veya iki defa içmek yeterli deniyo. Tadı ilk başta garip gelebilir ama içtikçe insan alışıyo. Yorumla
harmoniesss44 Takip Et Xper 1 Yaş: 21 +1 yıl Bir çok bitki çayını seviyorum, aslına bakarsan hepsini seviyorum. 1 0 Yorumla
Feridunbilirkişisi Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Ihlamur hariç hepsini severim 1 0 Yorumla
ángelsinalasyocéano Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yeşil çay ve melisayı çok severim. 1 0 Yorumla
u MustiEmre Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yeşilçaydan ötesi yok bende 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Kuşburnu çayı 1 0 Yorumla
Yaso9597 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 32% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 482 cevap paylaştı. papatya çayı 1 0 Yorumla
MrsCanselll-_ Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 305 cevap paylaştı. Ihlamur 1 0 Yorumla
sılacevaplıyor Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 321 cevap paylaştı. Yeşil çay. 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 22,9b cevap paylaştı. Ihlamur , Ada Çayı 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Kara çay ☕️ 0 0 Yorumla
HardFastFierY Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 343 cevap paylaştı. Kuş burnu ıhlamur 1 0 Yorumla
fatihılgın Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,4b cevap paylaştı. İçmem. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Afiyet olsun abla ama bitki çayı sevmiyorum
Sağol canım benim
Reyhan, nane, zencefil ve papatya çayını çok severim.
Reyhan şerbetini çok severim ama bitki çayı olarak hiç denemedim 😍
Ben de şerbetini çok severim. Çayını da denemelisin o da güzeldir💜
Hemen 💕
Ada çayı hep bulunur
sağlık açısından da faydasını görüyorum
Nelere faydası dokundu mesela?
Özel günler için regl Düzensizlik
Aa çok iyi bilmiyodum 💕
✨🌸💞
Papatya çayı, günün yorgunluğunu üzerinden alır gevşersin.
Mideyi ağrıtıyo diyolar doğru mu?
Herkes yaramaz zaten, kişinin alerjisi varsa dokunabilir. Bir de günde en fazla iki fincan içersin, abartmamak gerekir.
Herkese*
Merhaba
Papatya çayı diyorum. Hem lezzeti hem etkisi hemde rahatlama sonucuna eriştiriyor. Sağlıklı ve şifalı severek tüketiyorum.
normalde bitki çayları ile aram yoktur ama limonlu ıhlamur severim , bir kere de gül hatmi olan kış çayı içmiştim güzeldi
ıhlamur diyebilirim ama hasta filansam o da, yoksa aklıma gelmez.
Bergamotlu çay 🍵🙆♀️
Çok severimmm
Şimdiden afiyet olsunn
Teşekkür ederim 💕
Lavanta çayı ve biberiye çayı
Biberiye denemedim hiç ya penceremde de var aslında ama tadı kötü olur diye düşünüyodum. Demleyip saçlarım için kullanıyorum ben
Haftada bir veya iki defa içmek yeterli deniyo. Tadı ilk başta garip gelebilir ama içtikçe insan alışıyo.
Bir çok bitki çayını seviyorum, aslına bakarsan hepsini seviyorum.
Ihlamur hariç hepsini severim
Yeşil çay ve melisayı çok severim.
Yeşilçaydan ötesi yok bende
Kuşburnu çayı
Kuşburnu ve yeşil çay
kuşburnu severdim küçükken
Salamancalar çay içmez
papatya çayı
Papatya çayı
Yasemin ada papatya
Papatya çayı 🌼
Hibiskus çayı