Bana görgüsüzlüğün, müsfitliğin ve aç gözlülüğün daniskası geliyor. Yapmadık mı yaptık. Ama hep zorunluluktan. Bu bile fazla bence. Allah a şükür 🤌🏻

Bana görgüsüzlüğün, müsfitliğin ve aç gözlülüğün daniskası geliyor. Yapmadık mı yaptık. Ama hep zorunluluktan. Bu bile fazla bence. Allah a şükür 🤌🏻

Afiyet olsun yemek yemek ihtiyaç yaşamak için yiyoruz, sevdiğimiz için yiyoruz, canım çekiyor yiyoruz paramız var ya da yok ne bulursak güç neye yeterse yiyoruz bunu görgüsüzlük olarak görmek değil konu konu sürekli göze sokulursa görgüsüzlük olur
Göze sokulmasını ayrı tartışabiliriz başka 1 soruda
Yok saol vaktim yok
Teklif incelikten ısrar * gelir
Yoğunum maalesef
Görgüsüzlük demek biraz kaba kaçar ben de bir ara heves etmiştim Karadeniz serpme kahvaltısı dağ havası dere kenarında mıhlama falan etkileniyor insan ama gidip alelade bir restoranda bana da saçma geliyor. Kahvaltıda simit peynir çay üçlemesiyle dünyanın en güzel kahvaltısını etmiş hisseden bir insanım.
Tabağında maşallah et ve peynirden başka bir şey yok. Serpme kahvaltı senin de dediğin gibi israf ama yerinde ve kararında alırsan sorun olmaz en azından kendin için.
Cevap
4Cevap
Yeri geldiğinde gayet iyi oluyor.
Bence görgüsüzlüktür. Asla öyle bir talepte bulunmam. İsrafında israfıdır. Serpme kahvaltı için gelen o kadar yiyecek milyarda 1 .
Bi diyaloğumu anlatayım mı sana:)
Tabiki.
Siz siz siz siz.
Bana bir tabağa beyaz peynir bal kaymak ve vişne reçeli koyar misiniz. Ha bide varsa cevizli helva ve portakal suyu lütfen.
Doyacak mısınız?
Siz getirin doymazsam çağırırım sizi
saçmalık! ha birde köy kahvaltısı diyorlar da hangi köylünün kahvaltı sofrasında 3 çeşit peynir var yahu kim uydurdu bunu?
3 çeşit az ben beş çeşit geldiğini gördüm 😑 ve hiç his değil
kesinlikle görgüsüzlük
Her şeyin aynı tabağa konulmasını sevmiyorum. Yiyeceğim şeyleri kendim koymayı tercih ederim. Porsiyonlar bana göre çok fazla.
Evde yapılanlar vs harika. Ama cafelerde o kalanlar çöpe atıldığı için israf diye düşünüyorum, ve bence en iyi kahvaltı zeytin, peynir, domates, salatalık, patates kızartması, ekmek, çay missssss
Kesinlikle tam bir görgüsüzlük ve tüketim çılgınlığı. Minimalizmden uzak.
Benim en son masadan midem bulanmıştı :( utanmıştım
Bİim aile serpme kahvaltıyı bitirir tamamen
Serpme kahvaltıda hiç dokunmadigim ürünler olur, o yüzden tercih etmem.
Ben seviyorum. İlk israf olmak zorunda değil 🤷🏻♀️
sosisle nutella denemiştim ama peynırle denememiştim deniyim bari
Bu tabak gözüme pek hoş gelmedi, genelde arkadaşlarım ya da misafirim geldiğinde bu serpme kahvaltı tarzı bir sofra hazirmalaya çalışıyorum fakat kendim için aşırı fazla ve gereksiz bence
Hepsi yenilip bitiriliyorsa afiyet olsun
Etsiz her tabağa varım
Çöplük mu miden abicim bu ne
Çalışan adam yer
@ttommyvercetti araba jantı kadar tabakta kahvaltı yapanlara sevgiler 🤣
Adam koktu kahvaltından 🤣
Güzelde bu tabaktaki saçma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?