Ben közde mısır seviyorum. böyle yanık olmalı biraz. ama haşlanmış mısır da olur üzerine nar ekşisi ketçap mayonez de sıkıyorum tane tane olanlardan ama. bazen de konserve olarak yiyorum. abla canım mısır çekti :D
Çok severim tür farketmeksizin okurum. Yeter ki surükleyici ve bana katabilecek bir kitap olsun , gercek yasantidan da alinti olursa süperr. Minnak bir kitaplığım var 😂
Çok güzelmiş minnak kısmını beğendim özellikle :D şundan dolayı sordum. ortak soru açacaktık ya. en sevdiğiniz kitabı tahmin edelim mi diye soralım. ya da okumanız gereken kitabı söyleyelim mi diye :D
Sen sorabilir misin Barış 😀 profil fotonuza göre okudugunuz kitap türünü tahmin edelim de olabilir senin dedigin gibi de olur güzel bir soru olarak bir seyler yap 😂
Marketlerde tat olsun kühne olsun kavanozlarda satiliyor. Bir serçe parmağı büyüklüğünde yapmişlar görünüşü çok tatlı , tadı da güzel sayılır tavsiye ederim 😀
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Haşlanmışş
Ben közde mısır seviyorum. böyle yanık olmalı biraz. ama haşlanmış mısır da olur üzerine nar ekşisi ketçap mayonez de sıkıyorum tane tane olanlardan ama. bazen de konserve olarak yiyorum. abla canım mısır çekti :D
Cümlenin başını okurken yorumu yapan Barış mı diye baktım gercekten 😂 sonra bardakta ve konserveyi görunce tamam dedim 😂
Hazır veya paketlenmiş yemek olmadan olmaz 😂😂
😂😂 evet illaki
Kitaplarla aran nasıl abla :D :D
Çok severim tür farketmeksizin okurum. Yeter ki surükleyici ve bana katabilecek bir kitap olsun , gercek yasantidan da alinti olursa süperr. Minnak bir kitaplığım var 😂
Çok güzelmiş minnak kısmını beğendim özellikle :D şundan dolayı sordum. ortak soru açacaktık ya. en sevdiğiniz kitabı tahmin edelim mi diye soralım. ya da okumanız gereken kitabı söyleyelim mi diye :D
Beğendim bu soruyu 😀Sorabiliriz senin de icine sindiyse 😀
Senin kitaplarla aran nasıl Barış paketlenmis ve hazir olsun diyormuşsun ona da shgj 😂
Benim kitaplarla aram iyidir abla :D :D biri bana sesli kitap okursa dinlerim mesela
Evet bunda nasıl bir orjinallik yaparsın derken sesli kitap çıktı 😂
:D :D o zaman soruyu kim sorsun abla. soru güzel bence
Sen sorabilir misin Barış 😀 profil fotonuza göre okudugunuz kitap türünü tahmin edelim de olabilir senin dedigin gibi de olur güzel bir soru olarak bir seyler yap 😂
Tamam sorarım abla sen :D :D etiket yaparım seni
Bu arada direk kitap ismi mi yazalım kitap türü mü?
Tamamdır Barış 😀 kitap ismi/kitap ismi bu şekilde mi olsun 😀yani kisiye gore hangisinde tahmini kıvarabilirsek diye soyledim ama sana birakiyorum 😀
Kitap ismi/kitap türü olacak o 😂😂
Oo bizim ekip gelmiş yine 😀hepsine bardakta mısır gelsin 😀
Hhahah
😀
Her halini severim. Haşlanmış, közde, patlamış.. hepsi güzel bence :D
Turşusunu peki 😀
Onu hiç denemedim 🙄
Marketlerde tat olsun kühne olsun kavanozlarda satiliyor. Bir serçe parmağı büyüklüğünde yapmişlar görünüşü çok tatlı , tadı da güzel sayılır tavsiye ederim 😀
Aaa ilk fırsatta bakacağım ama yeni tatlara pek açık olmayabiliyorum :D
Cümlenin ilk girişiyle bitişi arasindaki iniş ve çıkışları gorebiliyorsun 😂
Bakmak farklı denemek farklı 😂 sadece bakacağım, bihaber kalmamak için.
Bana ikizler muamelesi yapmayınız😂
Tabii ayri da ilk girisin hevesli ve hemen gidip alacak moddaydi ondan dedim 😂Hayırrr Allah korusunn öyle bir şey yapar mıyım 💕😀
Doğru bir an gaza gelmiş gibi oldum 😂🌸
😂😂😂
Közlenmiş, haşlanmış, patlamış, her halini severim 😂
Haşlanmış hali 🤍 Of şimdi bunu görmemeliydim canım istedi. Yarın yaparım artık 🤦♀️😂
Haşlanmış mısırı seviyorum bol malzemosluuu 😂
Memlekette tarladan alınmış süt mısırı ateşin üzerinde pişirip yemek işte en sevdiğim hali :)
Evde haşlama közde ve soslu seviyorum patlamış pek tercih etmem ama yerim arada
Her halini severim bardaktaki’de Güzel mi güzel oluyo en son onu yemiştim.
Haşlanmış halini sıcak olursa ayrıca efso olur. 🙂
O da insanın dişleri fırınlanmış gibi oluyor 😂
Sindirimi erken başlıyo işte ne güsel🤣
😂
Kendini frenleyemeyip hastanelik olana kadar yemiş biri olarak uyarayım 1 adet kafi🤣
Teşekkürler 😂Yok benim pek aram yok zaten heleki öyle sıcak yiyemem ama soğukta olmasın tabii 😀
Ricalar 😅
Közde elbette sakallarima yapisa yapisa tuzluyarrak yemeyi
Yansın hayatım gibi 🚬
Köz hali güzel oluyor
Ateşte olanı severım
hiçbir halini sevmiyorum
Tarih öncesi zamanlarını 🤣
Haşlanmış ve patlamış
Pizza da güzel oluyor
Soruma yorum yapabilir misin bi kadın gözüyle değerlendirmeni isterim