Dizilerdeki gibi yatakta kahvaltı yapılır mı?

Evet yapılır neden olmasın ama bu ülkede zordur çünkü direk günah diyen olacaktır tabi ki de eğer kişi dökmeden yiyorsa sorun olmaz yani yerde bile yeniyor yatak da neden olmasın ki. yeter ki temiz bir şekilde yesinler sevgilim olsa bunu yapardım ayaklarına kahvaltı götürürdüm uyandığında :D
Cevap
55Cevap
Ekmek falan düşer çarpılırız
Yatakta yemek yenmez.
Yatağa nimet getirmem ya hiç bana göre degil
Yapılmaz ayol
sevmem dökülecek falan
masa varken ne gerek var
Bizim toplum genellikle dizi ve magazinsel olayları görüp etkilenip kendi hayatların da bunları yaptıkların da ellerine yüzlerine bulaştırıyorlar 😅😅 🤣 🤣 🤣
Rahat rahat oturupta yemek varken rahatsız bir pozisyonda yiyemem. Rahatına düşkün bir insanım Bi kere 😄😄
Bence yapılmamalı çünkü bu nimete saygısızlık olur yatağın içine ekmek kırıntısı vss dökülecek hiç dinende uygun değil bana göre
kırıntı kalır. gece karabasanlar basar haberin olsun. nimetin yeri sofradır :D
Saçmalık benim yatağıma ekmek kırıntıları düşse sabaha kadar üstümde tepiniyorlar
O eller kim bilir nerelere değdi. Kalk yıka mis gibi masada yap kahvaltını.
Ay yok yapılmaz her yere kırıntı dökülür akşam çeşitl aksiyonlarla başbaşa kalmaya gerek yok
Yok yapılmaz dökülür yatağa, sonra gece korkuturlar 😂
yapilir da dizilerdeki gibi kahvalti hazirlayip yataga getircek erkek gerçekte yok😂😂
Yapılmıyor çok denedim çok hazıladım. Keyifli değil
Hayır sonra yatağı böcekler basar rüyalatımıza girer dökülen kırıntılar falan gerek yok ~ ℳ
İnanmayın o dizilere siz öyle şeyler gerçek hayatta yok öyle yok.
Bir kaç kez denedim çok keyifli olmuyor. Genelde masaya geçelim mi oluyor sonunda.
Yapılır da rahat olmaz yediğinden bir şey anlamazsın
sevdıgım kadınada yatakta kahvaltı hazırlamayacaksam yasamayım hiç...
En İyi Cevap