Dürümün içine en çok ne yakışır?

adanada kıyma dedıklerı bır kebap turu var... ben hayatımda onun kadar durum ekmegıne yakısan bır lezzet yemedım..
E. İ. C için teşekkür ederim
Rica ederim
Dürüm olarak çiğköfte seviyorum 😄
Türlü ve o kekten sonra çiğ köfteye mi geçtin 😂
O gece atıştırmalığı 😂 önce türlüyü yemek olarak yiyeceksin sonra üzerine pastayı sonra da gece yatmadan önce bir dürüm gömmek lazım 😂😂
shgfhj 😂 😂😂
😂😂
Teşekkür ederim ✨🎈
Ne demek her zamann 😀🎈
Cevap
51Cevap
Turşusuz olmaşşş
Bol yağlı sosu olan bir et döner çok iyi olur :D
Ovv bol yağ mı yapma 😬 😂
Amanın bu başo usulü döner mi oluyor 😂
Hamburger'i de böyle yemiyorsun değil mi 😂
Yağlı ve acı olarak tüketiyorsun hakkını veriyorsun yemeklerin 😂Bi Adanalılık var mı sen de 😀
Her gün yesem bıkmam şu hamburgerden 😶ya da denemem gerek 😂
Benim tik atmam için çok çalışmam gerek 😂
Motiven için çok teşekkır ederim bu bana azim verdi sdgfhj evet, evet yapabilirimmm 😂
Tavuk dürüm diyorum çünkü zaten Vejetaryenim kırmızı et yiyemem ben 😂
Sebze dürüm de olmaz mı 😀ya da sadece dürum içine sosları dök sar 😂
Vejetaryenlerin farklı yönelimi var bazı vejetaryenler var sadece sebze yer bazıları sadece tavuk bazıları balık bazıları da hepsi ama kırmızı et yine hariç Ben küçükken de yemezmişim hiç et alışmadım yani kokusu beni rahatsız ediyor balık da sevmem normalde ama konserve balığa hayır demem çünkü içinde kılçık olan balıkları yiyemem
Vejetaryen bireyler bitkisel besinleri tüketirken et, kümes hayvanları, balık, yumurta, süt, peynir, yoğurt gibi hayvansal besinleri az miktarda tüketirler veya hiç tüketmezler.
bence azda olsa yemek lazım
Dürümün içine ben bile yakışırım öyle güzel bişey bu lavaş taco tortilla artık ne dersen :)
😀
Fotoğraftaki dürümler çok güzel. Valla içinde bolca et yeşillik yanında kızartma ( ama içinde değil ) olursa çok güzel olur
TRye geldigimde bir yerde doner yiyom boyle zincir burger king gibi adi donas, baya icini fotodaki gibi doldurup tasiriyorlar icinde patates kizartmasi tursu vs her sey var sosu da cok iyi valla bilen bilir, canim cekti...🤤
Dürümün içine en çok turşu salata, tavuk ve soslar yakışıyor. klasik dürüm yani. yanında da kola severim buzlu ve şekersiz kola.
Hicbisey. Durum et sos ve yesillikten oluşmalidir. Simdilerde icine basiyolar patatesi rezillikten baska bisey degil
Soğan yakışır soslar ama ben böyle kibrit patates sevmiyorum
Şeftali kebabı
Tavuk döner
Cipsi
Salata
Şiş
Tavuk dürümün üzerine kaşar ya da cheddar peynir yakışır.
Et dürümün üzerineyse soğan salatası...
Yeşillik soğan… şu ince tırtıklı patatesler tadını bozuyor
İçi boş bile yerim her şey yakışıyor ama soğanlı adana bir başka oluyor
Soğan yakışır, soğansız dürüm yastıksız uykuya benzer. :D
Saat çok geç ve bu tatlı fotoğraf karşıma çıktı.😢😋
Evet maalesef ben de biraz müptelası olmuş olabilirim 😬
Artik evdeki malzemelerle bir seyler yapmaya calisabilirsin veya bu saatte yemenin saglikli olmayacagini aklina getirerek su içip yatabilirsin 😀
Közlenmiş domates közlenmiş kırmızı biber közlenmiş soğan.🤣
😂 ya ekmek
Ekmeksiz yerim. Çok seviyorum böyle közlenmiş Ocak başı lezzetlerini:D
ne seviyorsan :D Et, tavuk, patates, köfte, sebze :D
Dürümün içine en çok Taplacı salatası olur sumaklı soğan olur
Kfc, doritos twister gelmekte aklıma. dürüm anlayışım değişik.
Adana ya da tavuk döner
Hamburgere ne oldu 😀
Dürümün içine hamburger mi koyayım fkdks
Onu demek istemedim bak sen dile getirdin 😀 olur mu öyle sana uyar mı 😀
Yok uymaz 😃
Peki 😀
En İyi Cevaplar