Yeme & İçme Kahve tercihiniz nedir ortalama kaç tane icersiniz ? Köprü6çocuğu Takip Et Xper 6 Yaş: 48 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben filtre kahveyi tercih ediyorum. Günlük, ortalama 5-6 kupa içiyorum.Siz kaç kuoa/fincan içersiniz Kahve tercihiniz nedir ortalama kaç tane icersiniz ? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Pseudanor Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 691 cevap paylaştı. Sade kahve seviyorum. Bir iki tane gün içinde 🖤 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. günde 4-5 kupa içerim 1 0 Yorumla
Beyfendi0606 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Nescafe classic içiyorum yumuşak içim olduğu için 700 ml lik bir termosum var modumdaysa 2 3 kere bitiririm 1 3 Yorumla Köprü6çocuğu +1 yıl Granür kahveler, sadece aroma ile tadlandırılmışlardır yani kimyasaldır. Sadece bilgi icin paylaşıyorum tabi ki istesiğinizi için 👍 Yorumla Beyfendi0606 +1 yıl Sanırım haklısınız ama böyle termosa koyup içebileceğim bir şey önerir misin o zaman Yorumla Köprü6çocuğu +1 yıl Benim tercihim filtre kahve onu önerebilirim Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10,8b cevap paylaştı. Türk kahvesi tercih ediyorum. İşteysem 2 fincan evdeysem 1 fincan 1 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,1b cevap paylaştı. Ortalama çok içerim jajsa 1 1 Yorumla Köprü6çocuğu +1 yıl Ben şu an başladım içmeye Yorumla
Girlymami Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Türk kahvesi bir fincan Nescafe bir orta 2 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sade kahve seviyorum. Bir iki tane gün içinde 🖤
günde 4-5 kupa içerim
Nescafe classic içiyorum yumuşak içim olduğu için 700 ml lik bir termosum var modumdaysa 2 3 kere bitiririm
Granür kahveler, sadece aroma ile tadlandırılmışlardır yani kimyasaldır. Sadece bilgi icin paylaşıyorum tabi ki istesiğinizi için 👍
Sanırım haklısınız ama böyle termosa koyup içebileceğim bir şey önerir misin o zaman
Benim tercihim filtre kahve onu önerebilirim
Türk kahvesi tercih ediyorum. İşteysem 2 fincan evdeysem 1 fincan
Ortalama çok içerim jajsa
Ben şu an başladım içmeye
Türk kahvesi bir fincan Nescafe bir orta