Yeme & İçme Bu saatlerde acıkınca yer misiniz? Senhepyasayacaksin Takip Et Xper 5 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 44 Yapay Zekaya Sor Ben yememek için direniyorum Güncellemeler+1 yıl Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! Şimdi sorunu daha çok üye görecek Bu saatlerde acıkınca yer misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
Eylulemira Takip Et FenomenGuru Yaş: 26 +1 yıl Az önce makarna salatası ve poğaca yedim 😅saat farketmez 1 0 Yorumla
KlavyeAbazanı Takip Et Yoda Yaş: 73 , eic 100% +1 yıl Birkaç gündür yemiyorum yemeyecegim dort kilo verene kadar💃 1 1 Yorumla Senhepyasayacaksin +1 yıl Ben de diyetteyim:)) Yorumla
Green_mile_devi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 60% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 868 cevap paylaştı. Eğer kilo verme dönemine girmişsem asla!!Ama diğer zamanlarda evet yerim.Kendimi şartladıysam su bile içmem 1 0 Yorumla
khaixx Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Acıkınca hiç affetmem. Allah ne verdiyse hemen yerim zaman dilimi fark etmeksizin 😄 1 0 Yorumla
1asosyal Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 320 cevap paylaştı. Yarım ekmek arası peynir domates maydanoz dereotu şu anda yedim 1 0 Yorumla
BaLLROG34 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 41% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 521 cevap paylaştı. Bir salata var hızlı ve pratik Güzel karın doyurur işte 1 0 Yorumla
Kantarma Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 70% +1 yıl Yerim evet hayat kisa o fizikte toprak olcak lokum olsanda 1 0 Yorumla
gizemligizemama Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 91% +1 yıl Yemek yemek için bir saate ihtiyacım. yok canım çekmiş ise eğer tabi bunun da etkenleri oluyor kilo gibi sjsjs ama ertesi gün frenleyerek kontrol altına alınır kilo 0 0 Yorumla
Sinirrr Takip Et Master Yaş: 43 , eic 96% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 889 cevap paylaştı. Saate ve isteğime göre değişiyor.. 0 0 Yorumla
İrsisback Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Yerim, hatta eskiden daha sık gece yemeği yerdim de şimdi pek olmuyor 0 0 Yorumla
Ozlem3838 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 +1 yıl Amannnn 🤣🤣can boğazdan gelırmıs ne kafama takıcam yerım Nıye aç kalım belkı yarın olecem 🤣kılo gadamı alsın hıc dert değil 1 0 Yorumla
Beyazid Takip Et Yoda Yaş: 87 , eic 45% +1 yıl Canimiz ne isterse ablasi. Bi telefona bakar 2 0 Yorumla
Yecüc_Mecüc_7991 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Ceviz fındık fıstık öyle şeyler 1 0 Yorumla
GöbekRakısı Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Kuruyemiş ve kuru meyve atıştırırım yeterli 1 0 Yorumla
denizeaşıkadınmilena Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl açlıktan ölsem de yiyemiyorum 1 0 Yorumla
eda315 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Kiloma dikkat ettiğim için saat aralıkları belli ama üşenirdim zaten 0 0 Yorumla
cigkofteseviyorum Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl Metobolizmam hızlı olduğu için akşam yemek yersem bir şey olmuyor xklwnxjs yerim yani. 0 0 Yorumla
HuysuzFilozof Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Yiyince ne oluyor can boğazdan gelir ye gitsin 1 3 Yorumla Senhepyasayacaksin +1 yıl Diyet yapiyorum Yorumla HuysuzFilozof +1 yıl Ben kilo göremiyorum Yorumla Senhepyasayacaksin +1 yıl Biraz aldim Yorumla
mutluson2023 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 94% +1 yıl Ne yemek istersiniz bi de o var? 😊🤗🥰 0 0 Yorumla
Dazzle_ Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 330 cevap paylaştı. Yerim ben affetmem. Noodle yerim hatta 0 0 Yorumla
Köprü6çocuğu Takip Et Xper 6 Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Ben biraz evvel bunu ciğer pisirtip yedim 0 0 Yorumla
GünesiBaglasamAya Takip Et FenomenYoda Yaş: 35 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 672 cevap paylaştı. Çok acıkırsam yerim. 0 0 Yorumla
KahveSacliHeRif Takip Et Master Yaş: 35 , eic 46% +1 yıl agır yemekler yemem hafıf olursa 0 0 Yorumla
uyuyangüzel_00 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,9b cevap paylaştı. Yemem 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10,7b cevap paylaştı. Yerim hiç umursamam 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,6b cevap paylaştı. yoğurtt 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Az önce makarna salatası ve poğaca yedim 😅saat farketmez
Birkaç gündür yemiyorum yemeyecegim dort kilo verene kadar💃
Ben de diyetteyim:))
Eğer kilo verme dönemine girmişsem asla!!
Ama diğer zamanlarda evet yerim.
Kendimi şartladıysam su bile içmem
Acıkınca hiç affetmem. Allah ne verdiyse hemen yerim zaman dilimi fark etmeksizin 😄
Yarım ekmek arası peynir domates maydanoz dereotu şu anda yedim
Bir salata var hızlı ve pratik Güzel karın doyurur işte
Yerim evet hayat kisa o fizikte toprak olcak lokum olsanda
Yemek yemek için bir saate ihtiyacım. yok canım çekmiş ise eğer tabi bunun da etkenleri oluyor kilo gibi sjsjs ama ertesi gün frenleyerek kontrol altına alınır kilo
Saate ve isteğime göre değişiyor..
Yerim, hatta eskiden daha sık gece yemeği yerdim de şimdi pek olmuyor
Yerim yani, aç uyumak kötüüü
Amannnn 🤣🤣can boğazdan gelırmıs ne kafama takıcam yerım Nıye aç kalım belkı yarın olecem 🤣kılo gadamı alsın hıc dert değil
Canimiz ne isterse ablasi. Bi telefona bakar
Ceviz fındık fıstık öyle şeyler
Kuruyemiş ve kuru meyve atıştırırım yeterli
açlıktan ölsem de yiyemiyorum
Taş gibisin yesen de problem yok
Kiloma dikkat ettiğim için saat aralıkları belli ama üşenirdim zaten
Metobolizmam hızlı olduğu için akşam yemek yersem bir şey olmuyor xklwnxjs yerim yani.
Yiyince ne oluyor can boğazdan gelir ye gitsin
Diyet yapiyorum
Ben kilo göremiyorum
Biraz aldim
Salatalık domates ye. Bastırır açlığını
Ne yemek istersiniz bi de o var? 😊🤗🥰
Bende direnenlerdenim 🥹
Yerim ben affetmem. Noodle yerim hatta
evet ne zaman acıksam yerim
Ben biraz evvel bunu ciğer pisirtip yedim
Çok acıkırsam yerim.
agır yemekler yemem hafıf olursa