Babam evde muhallebi yapıldığı vakitlerde "alın şu bebek mamasını nerede benim sütlacım" diye tribini atar 😀

Babam evde muhallebi yapıldığı vakitlerde "alın şu bebek mamasını nerede benim sütlacım" diye tribini atar 😀
Muhallebi.. sütlaç pirinci çok az ve fırında olursa severim pirinci bol sütlaç sevmiyorum 😏
Menü tamam o zaman 😀Hamburger üzerine muhallebi 😀
Kahve ile kapanışı yaparız derim ben 😬😬
Eveet ☕☕☕
Oo iyi benim müdehale etmeme gerek kalmadan kapanışı da planlamissiniz okey bana uyar 😂😂ama yalniz kahve değil de hot cholet olsa 😂yazamadim da orada bi anormallik var 😂
Ben de okuyamadım zaten 😂😂 Tencere kapak ve kaşık olarak tamamız bence sfkjsf
@Abdurrahman00t 😂😂😂😂😂 o nasıl birtakım öyle 😂😂 @irsisback gelir misin bi buraya ne diyor bu başon 😂
başo o o fsdf ben başkoo
@Abdurrahman00t Pardon başko bey 😂😂😂😂😂😂😂
Fkdks kaşınıyor bu prenses ya 😂😂
@Abdurrahman00t 😂😂 Bir prensesle nasıl boyle konuşursun , nerede benim ışın kılıncım 🧐
Işın kılıcına nasıl geçtin mübarek fkdksn star wars moduna girdi birden fndsj
Bilme de başı zaten. Yoksa ya bizi kesersin ya da kendini 😬✨
@Abdurrahman00t sdfghjashjghj 😂😂😂 2 saniyelik bi star wars gelgiti yasadim geçtj ama 😂😂
@irsisback tamam oldu sanki de biz hamburgerciye o şekilde mj gideceğiz sfdhjgj 😂
@irsisback ne demek gelemem 😂😂 tamam o zaman sadece başkon tencere gibi gelsin 😂😂😂
Hee sanki ben tencere olarak gelecem sankii
@Abdurrahman00t evettt ben buyurdum 😏
Başoya kızamam bu sebeple nezaket sahibidir kendisi buyur edilince gitmesi gayet doğal. Yoksa çekeceği vardı da benden bu kadar da yüklenmek olmass Başoyaa. Sende havanı at prenses fjdksk 🧐
@Abdurrahman00t Başo'ya yüklenmedim sen de ortaligi karistirma şimdi 😂tabii hava benim işim ne diyorsun sen 😏
Yok ben yanlış ifade ettim kendimi 😬 başoya ben yüklenirdim de yüklenmemeyi tercih ettim demek istedim ama diyemedim nedense fkdksk
Hava senin işin evet, doğru. Unuttuğun şey havayı sana gönderen benim 😎😎
@Abdurrahman00t bi cümleyi kuramayorsun nasıl başkosun sen başkolar alsın seni shgjdfghj 😂 Havayı gönderen sen misinn 😂Unut onu sen öyle bir şey yokk 😂Çıkar şu güneş gözlüklerini de havalı olduğuni mi sandın 😏
@irsisback kim incitti seni 😂
Fkdkd güzel kapak yaptın sustum bak fjdkd
@Abdurrahman00t Tencere , kapak, kaşık üçlüsüyüz ya görevimi yaptım sdhghfhj 😂
Fjdkdksks formundasın bugün bakıyorum. Bugünde ben pek değilim belki başka bir gün görürsün 😂
@Abdurrahman00t Aslında ben de pek değilim sdfghfjhj peki 😂
@irsisback evet ✌ 😂 tangır tungur sesler geliyor 😂
Bu üçlü çok güçlü fjsks
Ya bu korna sesleri vs yordu ya. İyi ki çarşıda değilim orası ayrı bir çekilmez olurdu. Sessizliği severim bir de sessizliği mi bozacak güzel insanları.
@Abdurrahman00t güçlü diye niye tekrar ediyorsun 😂
Buralar matem sessizliginde..
Son cümlen yalniz şairvari olmuş 😂
Senin oralarda olmak vardı desene. Hee öyle olmuş, güzel olmuş mu 😃
@Abdurrahman00t e yanii idare eder işte sgjxj 😂senden beklenilmeyen bir şey, bu bile fazla yani 😂
Sensin idare eder! Hadsiz prenses hanım 🧐😬
Hee birde senden beklenilmeyen diyor, sanki 40 yıldır tanıyor beni fjdks
Hislerin ile hareket ettiğin çok belli fjdks
İşin asıl komik tarafı ise tesbit doğru fkfkdkd
@Abdurrahman00t Al ışte madem tesbit doğruysa başta onca şey niye saydın acaba 😏😂
Buna dayanamazz prenses kalbim 😂Gideyim en iyisiii 😂
İçimizi dökmeyelim mi fkdks iyi geceler
@Abdurrahman00t Döktün zaten daha ne kaldı 😂 teşekkürler başko bey size de iyi geceler 😀
Rica ederim 🤍 jhdjgfdhglkshgh
Fkdkdkd Başko formunda
@irsisback fake olan ricaları kabul etme 😏 gerçek rica burada 😂💕
Fake prensler ile konuşuyoruz ama fkdkd
@Abdurrahman00t tercihini o yönde kullanmak isteyen sensin ama sdjhfj
maalesef gerçek prenses kalmamış ki fjdk
@Abdurrahman00t hayırlısı abd shgjj
Ya fake prensesler yazaktım benim klavyem sakattır fkdksk
Sahne çok acıklı şu an ☹️ IMDb 8.9
Muhallebi ya pirinçten bıktım sevmiyorum
Cevap
10Cevap
Ben sütlaç daha çok seviyorum. ama ikisinin de tadı çok benzediği için pek fark etmiyor benim için.
sütlaç ilk yediğim zaman zehirlenmiştim sonra yemedim ama muhallebi severim sütlaç çabuk bozulur
Sütlaç ve tarçın bi arada ise ayrılmaz iki sevgili gibi, vazgeçilmez bir lezzet olur 🦉
Baban haklı 😀😀
Yapma bana bunu 😀
Ne diyorsun 😂
Şekersiz sütlaç severim 😊
Sütlü tatlılarla aram yoktur.
Sütlaç severim.
Sütlaç en sevdiğim tatlıdır
Sütlaç muhallebi sakız gibi
muhallebi diğeri bildiğin sütlü pilav ya
Ikisini de cok severim
kazandibiciyim ben
Sütlaç